Начало Водещи Парисън Хилтън се сгоди!

Парисън Хилтън се сгоди!

1496
Парис Хилтън
На снимката: Парис Хилтън

Една от най-известните звезди на САЩ – актриса, певица, бизнесдама и хотелиерска наследница – Парисън Хилтън вече официално е сгодена жена.

Годежният пръстен, който е получила от любимия си – актьора Крис Зилка, е вдъхновен от бижу на майка ѝ.

 

#GoldenGirl ❄️???‍♀️?❄️

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Новината за годежа на 36-годишната Хилтън и 32-годишния Зилка бе потвърдена от нейна говорителка.

Парис Хилтън е била на „седмото небе от щастие“, когато любимият ѝ е паднал на коляно по време на ски ваканцията им в Аспън, Колорадо, през уикенда, и ѝ е предложил да стане негова съпруга.

Експертът по диаманти и бижутер на знаменитости Майкъл Грийн разкрива пред сп. „Пийпъл“, че Крис Зилка е почерпил вдъхновение за пръстена от бижу на майката на своята възлюбена.

 

Diamonds Are Forever… ✨✨?✨✨

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

„Когато дойде при мен, Крис беше наясно какво иска. Той сподели, че е чувал от Парис колко ѝ допада пръстен с крушовиден диамант като на нейната майка“, разказва бижутерът.

За щастливото събитие Парис Хилтън сподели:

„Изключително съм развълнувана да бъда сгодена за любовта на живота ми и мой най-добър приятел. Никога не съм се чувствала по-щастлива, сигурна и обичана. Крис е идеалният мъж за мен, който ми показа, че вълшебните приказки наистина съществуват. Вълнувам се и съм изненадана. Когато той ми предложи, незабавно казах „Да“. Пръстенът е удивителен, най-красивият, който някога съм виждала”.

 


Парис Хилтън и Крис Зилка се запознават на парти за наградите „Оскар“ преди осем години, но са двойка едва от две години.

предишна статияЗаради сватбата на принц Хари и Меган, британската икономика ще нарасне с 500 млн. паунда
следваща статияПиенете води до рак, доказаха учени