Начало Водещи Очаква се много интересна неделя, една от зодиите да очаква среща със...

Очаква се много интересна неделя, една от зодиите да очаква среща със стара любов

1461
зодиите

Хороскоп за 13 май 2018г.

Овен
Kak ще се подредят нещата през този ден, звездите не подсказват, но промени наистина ще има. Незначителни, но все-пак… И в личния живот – също. Впрочем, промени, а не измени, макар и думите да са еднокоренни, а това не може да не Ви радва!Не се страхувайте, няма да Ви се случи нищо страшно!

Телец

През целия ден ще бъдете склонни мислено да се обръщате към бъдещето и да се интересувате от него ( а е възможно даже да се опитате да го предскажете). Само че на това, как поотделно виждате своите и чужди перспективи, много ще влияе настроението Ви в момента. Не трябва да оставяте настрана забележките и мнението на приятели и близки роднини, както и тази от случайни източници – всичко е в състояние да повлияе на картината, която рисувате в себе си. Не е изключен интерес към необикновени и тайни явления, нямащи рационално обяснение.През целия ден ще бъдете склонни мислено да се обръщате към бъдещето и да се интересувате от него ( а е възможно даже да се опитате да го предскажете). Само че на това, как поотделно виждате своите и чужди перспективи, много ще влияе настроениоето Ви в момента. Не трябва да оставяте настрана забележките и мнението на приятели и близки роднини, както и тази от случайни източници – всичко е в състояние да повлияе на картината, която рисувате в себе си. Не е изключен интерес към необикновени и тайни явления, нямащи рационално обяснение.

Близнаци

Днес ще раберете, че някой си е правил за Вас дългосрочни планове, и то в областта на личния живот. И то толкова далечни, че сякаш е по-лесно да стигнете до хоризонта или да стигнете с плуване до Антарктида. Впрочем, ако решите какво всъщност Ви е нужно, и ако сте съгласни, наистина все още може да стигнете до някъде.

Рак

Представителите на Вашия знак от женски пол, днес буквално ще ги привлича купуването на украшения и всевъзможни женски дреболии. Само че не опустошавайте прекалено интензивно своето портмоне – лекомислено похарчените пари в скоро време ще се окажат нужни за много по-важни неща.

Лъв

Отнесете се към днешния ден като към пързаляне на ски-шанца. Това е завладяващо! Това е вълнуващо! Това е и малко страшно… Може и да чувствате, а може и да не чувствате, как стомаха Ви се приближава към гърлото Може да крещите , а може и да си мълчите. Само едно е абсолютна истина: щом сте достигнали върха, не можете да се откажете от пързалянето.

Дева

Странен ден е наистина, през цялото време ще имате усещане за някаква фаталност. Не предизвиквайте съдбата, че накрая наистина може да ви застигне. Правете каквото трябва, пък тогава няма как да не стане каквото искате.

Везни

Колкото и да Ви се иска, да се отнесете със снизхождение към някого, на практика не са Ви останали нито уважение, нито съчувствие към този конкретен човек. Добре би било да се убедите, че разочарованието, което изпитвате към него, не се отразява по някакъв начин на всички Ваши познати. Предстои Ви приятен ден и още по-приятна вечер. Не позволявайте на никого да Ви я развали.

Скорпион

Даже и всичко да Ви се подрежда добре, не пренебрегвайте и малката помощ от приятели и роднини – възможно е това още повече да опрости за Ви и да повдигне Вашето настроение. През този ден е добре да се занимавате с всякакъв вид творчество, което да е с елементи на оригиналност. Вашите природни способности (особено оптдавна забравените) , могат да Ви направят добра услуга. Може да преуспеете и да станете известни, правейки неголяма услуга на други хора. Вероятен е успех в търговията, в посредничеството или в някакво приложно изкуство.

Стрелец

Част от тежестта на непоклатимите убеждения се явява знаенето на това, къде и как да ги изкажете . Днес си струва да си направите експеримент и да си премълчите, докато другите се оправят в ситуацията. Позабавлявайте се на взаимодействието на участниците в групичката и си помислете, как тези хора работят заедно. Ще откриете интересни връзки, които ще оживят други области на Вашия живот. Има още един начин за общуване, който никога не сте взимали под внимание. Приемете го днес, а се възползвайте от него утре.

Козирог

Днес нещо ще Ви накара да се връщате многократно към отдавна отминалите дни. Не е нужно, да се опитвате да отпъдите тези спомени, а просто им се насладете. Далеч не всеки ще оцени нежността в гласа Ви, при разказа за отминалата любов.

Водолей

Днес за вас ще е много важно мнението на Вашия любим човек относно това , какво и как вършите. Даже и мнението му да се окаже погрешно, звездите Ви съветват все пак да се вслушате в него. Дори и ако само Ви накара да се замислите и отново да прецените нещата…

Риби

Предстои Ви един успешен ден, но само ако сте готови не само да изслушате, но и да анализирате критиката по свой адрес. На практика сега можете да направите големи промени в живота си, а как именно да ги направите, ще Ви подскажат хората, които са осведомени за слабостите и забелязват не само тях, но и Вашите грешки. Не е време да проявявате инициатива в личните отношения! Ако действате прекалено енергично, това не само че ще уплаши близките Ви, но и няма да забележите откриващите се интересни възможности. Потърсете в себе си склонността към съзерцание, и и дайте воля.

предишна статияНАСА ще изследва Марс с малки вертолети
следваща статияВ неделя ще е слънчево, но след обяд ще вали