Оскар

Мечтаете някой ден да благодарите на Академията за филмово изкуство? Филмовите любители вече не трябва да бъдат номинирани или да присъстват на „Оскар“-ите, за да получат одобрени от академията сувенири, благодарение на втория годишен официален магазин на „Оскар“-ите, намиращ се в търговския център Hollywood & Highland в Лос Анджелис, съобщава „Холивуд рипортър“.

Само на един червен килим от „Долби тиатър“, магазинът ще остане отворен до 22 февруари и предлага сувенири за всички, като шапки и тениски (от 38 до 40 долара) с известната фраза „Искам да благодаря на…”, както и суитшърти и пуловери (на цена от 48 до 85 долара).

Въпреки, че не се предлагат реплики на статуетките на Филмовата академия, в магазина можете да намерите благодарствени комплекти (с метални червени пликове на цена от 18 долара), винтидж чаши (от 12 до 14 долара), значки и термоси. Като всички продукти могат да се поръчат и онлайн от сайта магазина.

Освен това на място има и масичка за кафе с книги с историята на Холивуд, които не се продават. Клиентите може и да не успеят да зърнат някои от талантливите актьори борещи се за наградата, но могат да се почувстват като тях на червения килим, благодарение на арт инсталацията, която беше използвана по време на миналогодишната церемония.

предишна статияКрасавиците от BOND със специално любовно послание за българските си фенове
следваща статияЗаведоха дело за 100 милиона долара срещу Ким Кардашян