Джеймс Макавой

Казали на Джеймс Макавой, че е „твърде нисък“ и му отказвали роли, съобщава „Контакт мюзик“. Звездата от „Стъкления“ и поредицата „X-мен“, e висок 1,70 метра. Актьорът сподели, че не му давали роли заради ръста му.

„Понякога те карат да се чувстваш така, сякаш не си достатъчно красив за дадена роля. Беше ми казано веднъж от една актриса, че е интересен изборът ми да се явя на кастинг, защото никой не би повярвал, че бих могъл да бъда с нея. Това беше силен удар под кръста. А и тъй като не съм особено снажен и висок, често ми казват, че съм прекалено нисък за определена роля. А когато получа роля – обикновено оставам с чувството, че някой си мисли „Трябва да направим нещо по въпроса“, споделя Макавой.

Той обаче е категоричен – има една роля, която въобще не иска – ролята на Джеймс Бонд. „Дали съм кандидат? Настина ли е мечтаната роля за актьорите? Очевидно е така, но не и за мен. Не би се получило. Тази роля определено не е за мен.“

По думите на Джеймс той е благодарен на своите баба и дядо за успешната си кариера, тъй като именно те са го научили какво наистина е важно в живота.

„До голяма степен бях отгледан от дядо и баба. Те ме научиха да уважавам хората и да уважавам парите. Парите означават свобода. От моите баба и дядо разбрах колко е важно да притежаваш собствен дом и да не дължиш пари на никого.“

предишна статияАктуална пътна обстановка
следваща статияЗвездата от „Междузвездни войни“ Джон Бойега иска да се влюби