Хороскоп

Овен 

Денят е „празен” – не обещава нито големи успехи, нито значителни разочарования. Овните днес са учудващо спокойни и невъзмутими. Жизненият потенциал на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те искат просто да си отдъхнат. Възниква желание за отмяна на всякакви по-раншни планове, което едва ли ще бъде прието добре от отсрещната страна. Остри конфликти с близките Ви едва ли ще възникнат, но пък мълчаливо неразбиране е твърде вероятно. Особено трудно ще бъде да намерите общ език с любимия човек и затова романтичните срещи едва дали ще оправдаят Вашите очаквания.

Телец

Днес в хода на събитията ше станат неочаквани промени, които не може да не Ви засегнат. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и ангажименти и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият любим човек ще откаже да Ви сподели някаква своя тайна, защото ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви засяга. Не се вълнувайте – ще раберете всичко малко по- късно

Близнаци

Днес Вашият любим човек ще бъде много раним и впечатлителен, което доста ще усложни за Вас процеса на общуване с него: ще се наложи постоянно да го успокоявате, че всичко ще бъде добре, и въобще да му оказвате всякаква морална подкрепа. Това ще се окаже не лесно, но необходимо.

Рак

Кога за последен път сте се вглеждали в хората? Направете прекъсване в рзботата си и идете на някое многолюдно място: в парк, ресторант или търговски център, и се огледайте наоколо. Тоалети, прически, модели на мобилни телефони – всичко това ще е много интересно за Вас. Прекрасно ще се разнообразите, наблюдавайки колко са странни хората. Това е начало на фаза в живота Ви , която ще бъде посветена на наблюдение на света. Не само ще изпитате удоволствие, но и ще научите много нови неща.

Лъв

Денят е благоприятен за отдих и отдалечаване от ежедневните проблеми. Ще Ви се появи желание да се скриете от хората и да се усамотите. В работата ще можете да постигнете успехи, ако действате планирано. Днес сте изпълнени с енергия, много сте активни и може да поемете много и разнообразни задачи. Старайте се, да не се преуморявате и си оставете време за отдих. В личните отношения всичко ще се подрежда удачно. Вероятни са нови запознанства.

Дева

Денят не е лош, но не е лишен от определени трудности. Работата е в това, че днес ще се наложи да си изяснят своите собствени желания, очаквания и страхове, а това не е так лесно за тези, които предпочитат да действат , а не да хабят времето си за мислене. Но тези, които все пак изменят на своите привички, може да очакват щедра награда. Ще се оправят отношенията с хората, разбиране с коитото не сте успявали да постигнете в течение на доста дълго време. През този ден ще имате шанс да сложите край на конфликтен и напрегнат период в отношенията с любимия човек.

Везни

Много ще е трудно за Вашия любим човек да се примири с факта, че не всичко в живота му върви в онова направление, по което би му се искало, нито става точно във вида, по който той го е планирал. Само Вие можете да му помогнете да намери себе си в хаоса на създалата се ситуация, както и да се почувства по-уверен и свободен.

Скорпион

Ограниченията на скоростта способстват за по-голяма безопасност по пътищата. Ако карате прекалено бързо, последствията може да бъдат много печални. В живота, както и на пътя, съществува негласна пределна скорост, а Вие сте на път да я надвишите. Забавете малко! Това ще бъде полезно и за Вашето здраве, и за Вашето емоционално състояние, и за Вашите нови отношения с някого. Свалете крака от педала на газта. Почти сте прескочили нещо много интересно, а скоро ще стане нещо, на което бихте искали да се насладите както трябва. Освен това, когато запазите темпото, за близките Ви ще бъде по-лесно да бъдат близко до Вас.

Стрелец

През този ден между Вас и Вашия любим човек може да застанат парите Именно паричният въпрос е в състояние да развали всички, даже и най- доверителните и романтични отношения… Звездите се надяват, че в никакъв случай няма да допуснете това!

Козирог

Не би трябвало точно днес да демонстрирате своята гордост, тъй като това може да наруши хармонията в семейството или с този, когото обичате. Може да се отрази зле и настроението и на самочувствието Ви. Старайте се да избягвате конфликтни ситуации в работна среда, а и с авторитетни лица.

Водолей

Не е нужно да мислите, че светът се крепи само на Вас , и че нещо обезателно ще рухне, ако си позволите малко да се отпуснете и да поотпочинете. Този ден е много по-подходящ за отдих, отколкото за работа. Ако все-пак планирате да работите, правете това в усамотение. Ако много често Ви прекъсват, може да допуснете много грешки. Ще можете да блеснете на голяма сбирка, където ще давате тон и да затъмнявате останалите. Няма да трябва да полагате усилия, за да станете център на внимание.

Риби

Предстои Ви един успешен ден, но само ако сте готови не само да изслушате, но и да анализирате критиката по свой адрес. На практика сега можете да направите големи промени в живота си, а как именно да ги направите, ще Ви подскажат хората, които са осведомени за слабостите и забелязват не само тях, но и Вашите грешки. Не е време да проявявате инициатива в личните отношения! Ако действате прекалено енергично, това не само че ще уплаши близките Ви, но и няма да забележите откриващите се интересни възможности. Потърсете в себе си склонността към съзерцание, и и дайте воля.

предишна статияТопло навсякъде, хладно на морето
следваща статияСАЩ, Великобритания и Франция атакуваха Сирия (ОБЗОР, ВИДЕО)