Начало Водещи Оперираха успешно сърцето на бащата на Мегън Маркъл

Оперираха успешно сърцето на бащата на Мегън Маркъл

905
Меган Меркъл

Операцията на сърцето на бащата на Меган Маркъл, която му попречи да участва в сватбата на дъщеря си и принц Хари този уикенд, е протекла успешно, твърди в сряда сайтът, който следи живота на знаменитости TMZ.

Журналист от сайта е разговарял със 73-годишния Том Маркъл, който изглеждал жив и общуващ логично. Той уточнил, че лекарят, който го оперирал му сложил три стента (разширител на кръвоносните съдове, бел.ред.).

Преследваният от папараци баща на бъдещото височество се оказа хванат в капана на често горчивите отношения между британското кралско семейство и медиите преди церемонията в събота в замъка Уиндзор.

Той разкри във вторник, че ще се подложи на сърдечна операция, според TMZ, и че няма да може да доведе дъщеря си до олтара по време на честването.

Меган Маркъл и баща й

Неговото присъствие вече бе засенчено от спор, роден от публикуването на снимки, представящи го в добра светлина в подготовка за сватбата и с оплаквания от навлизането на медиите в неговото лично пространство. Това би могло още повече да затъмни отношенията между медиите и принц Хари, който вече обвинява папараците, че са причинили случайната смърт на майка му принцеса Даяна.

Друго експлозивно взаимодействие между семейство Маркъл и медиите от сряда: TMZ твърди, че полусестрата на Меган, Саманта, е трябвало да влезе в болница заради счупен глезен и коляно при сблъсък с папараци.

Тя и приятелят ѝ Марк карали близо до такси във Флорида, когато пред тях изскочил фотограф, продължава сайтът.

Тогава приятелят ѝ, цитиран от TMZ, рязко се отклонил и се блъснал в бетоново ограждение. Саманта се забила в предното стъкло, като обърнала стъпалото си обратно.

предишна статияАПИ: Ремонтите от Пловдив до Стара Загора по АМ „Тракия” продължават
следваща статияМелания Тръмп се чувства прекрасно след операцията на бъбреците