Начало Водещи Опасен ден за една от зодиите, късмет – за друга

Опасен ден за една от зодиите, късмет – за друга

3328
зодиак

Овен
През този ден Вашият любим човек няма да се отличава с бързина на реакциите и с особено внимание към това, което става около него, а също и към обкръжавашиттте го хора, което ще рече, че на първо място и към Вас. Затова не само ще се наложи да го предпазвате от опасностите, с които е изпълнен този недружелюбен свят, но и да търпите неговото невнимание.

Телец

Готови сте за нововъведения и за промени в живота. Подходящото настроение ще Ви помогне да постигнете успехи бързо и без излишни усилия. Денят е много подходящ. За да застанете на чело на колектив от съмишленици: способни сте да водите хората след себе си и да ги вдъхновявате за действие. Много радостни да се срещанат с Вас ще бъдат стари приятели или роднини, които отдавна не сте виждали. Подходящ ден за възстановяване или укрепване на връзките, както и за оправяне на отношенията след скарване. Нито на работата, нито в къщи, авторитетът Ви се подлага на съмнение.

Близнаци

Най-главното е, да се надявате и да вярвате. Колкото по-силни бъдат тези чувства, толкова е по-голяма вероятността, мечтите Ви, относно Вашия любим човек да се сбъднат. За съжаление с нищо повече няма да можете да помогнете за сбъдване на Вашето желание. Само надежда и вяра, вяра и надежда.

Рак

Бавно се отдалечете от портмонето си! Вашето желание да се обзаведете с тази така желана „джаджа” или да се отдадете на „магазинотерапия” днес ще приеме широк размах, и затова стойте по-далече от наличните пари и кредитни карти. Вместо да се разхождате по търговската улица, стойте си на място. Изключете компютъра и не се изкушавайте от разпродажбите в Интернет, а си вземете книга и за дълго се потопете в чуждата реалност. Денят е хубав за медитация и прозрения. Отношенията в семейството и на любовния фронт са хармонични. Прекрасното самочувствие ( евентуално – и настроението) ще Ви донесе успех във финансовите въпроси. Може да намерите практическо приложение на своето вдъхновение.

Лъв

Този ден ще зарадва Лъвовете, които планират да го прекарат в кръг от близки хора. Не е трудно да намерят общ език с роднините, а може да разчитат на снизходителността и разбирането на любимия човек. Не са изключени и нови запознанства. Те очакват онези, които ще прекарат деня си на път. Не е желателно посещението на увеселителни заведения и нощни клубове. Звездите съветват за икономичност. При положение че финансовата ситуация не е никак благоприятна, небрежността в това отношение е нежелателна. Има голяма вероятност за неразположение.

Дева

Ако става дума за търпение, то ще Ви е много необходимо през следващите няколко дни, а за днешния да не говорим… Ако нешо може да стане не както трябва, точно така и ще се случи. Но има и добри новини: Вие сте в числото на малкото хора, които ще успеят да се справят с целия този хаос и дразнещи дреболии, които днес ще се появяват по пътя Ви. По-бързо се захващайте за работа!

Везни

Днес ще Ви бъде много трудно и самотно. Между другото, такова ще бъде усещането и на Вашия любим човек. Но нито Вие, нито той, бихте си го признали, колкото и парадоксално да звучи това. Може би не трябва да скривате своите настроения, особено ако те определят модела Ви на поведение?…

Скорпион

Идеално време за намиране на ново приложение на старите вещи. Имате възможност да оправите семейните работи, както и да се справите със семйните отношения, ако напоследък са се „поразбутали”. В професионалната работа, както и в бизнеса, в който имате съвместни капиталовложения, може да очаквате прогрес.

Стрелец

Днес звездите не Ви препоръчват, да злоупотребявате с алкохола. Разбира се , чаша вино с хубава вечеря , съвсем не е проблем, но по възможност – не повече. На Вашия любим човек ще е неприятно да Ви гледа в подпийнало състояние, а още по- малко – да Ви целува.

Козирог

Редно е да проявите разбиране към членовете на семейството внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие искрено считате това за глупост и сте склонни да ги призовете към порядък? Не бурзайте и ще видите, че скоро ще Ви стане интересно, а полученият резултат явно ще оправдае усилията.

Водолей

Учете се от чуждите грешки, като при това се стремите да не допускате свои собствени. Този ден ще премине без неприятности и проблеми, ако бъдете сериозни, настойчиви, и наистина мъдри. Бъдете готови да прощавате на своите врагове, а също и на приятели, отказали Ви помощ във важен момент. Когато действате самостоятелно, ставате по-силни. За някои Водолеи този ден ще бъде свързан със зараждане на ново чувство – силно, противоречиво, мъчително, и едновременно с това – без отговор. Но пък влюбените представители на знака ще преживеят ден на относително спокойствие.

Риби

Днес Вашия любим човек ще бъде особено ярък и запомнящ се, и то – не само за Вас, но и за околните. Вие ще се чувствате като половинка на най- истинската звезда, а това доста ще Ви ласкае. Но и ще Ви плаши, защото все пак това е и определена отговорност…

предишна статия5 ефективни и 6 условни присъди за биячите от Асеновград
следваща статияОпасно време в три области на България