Хороскоп за 18 февруари 2020г.

Овен

На Овните предстои да се заемат с решаването на сложни задачи. Само че да се постигне успех не е така сложно, както Ви се струва на пръв поглед: упорството и разтропаността ще Ви направят добра услуга. Късмет очаква тези, които планират далечни пътувания и срещи с чуждестранни партньори. Няма основание да се безпокоите за развитието на романтичните си отношения: лесно може да се постигне споразумение, а и възможност да се решат старите проблеми, вероятно ще се намери. Преразгледайте своите отношения с роднините. Възможно е, в последно време да не сте били достатъчно внимателни, за което сега може да се наложи да си платите.

Телец

След няколко дни, изпълнени със сюрпризи, разнообразни сигнали и странни разговори, пригответе се за това, че животът ще стане по-спокоен и темпът му ще се забави. Честно казано, рязкато падане на бясното темпо на Вашия живот може да стане толкова неочаквано, че даже да си пожелаете поне още няколко минути хаос. За да изкорените това чувство, подарете си няколко свободни часа, за да привикнете към по-малка заетост. Скоро ще откриете, че от това въобше не е трудно да се получи удоволствие. Не можете постоянно да бъдете с пределна скорост. Посрещнете с разтворени обятия тази малка почивка в средата на седмицата.

Близнаци

Между частния живот и външните дейности ще можете да установите приемливо равновесие. Ще се появи шанс да оправите или да смекчите неочакваните противоречия, възникнали в семейството. Бъдете сдържани и дисциплинирани и се откажете от лекомислените и безотговорни позиции. Нека Ви бъдат водещи разума и практическите съображения, а чак след това – безкрайните емоции. Не пренебрегвайте мнението на родителите, а също и съветите на по-старшите по възраст в звениото, в което работите.

Рак

Няма значение как ще се държите днес. Може да го правите по начин, който най-Ви харесва, но е задължително да намерите как да покажете на околните, че го правите искрено и действително говорите онова, което мислите. Това е отлична стратегия, която ще Ви даде възможност да поработите над ситуацията от различни страни. Затова след като изпратите електронно писмо, позънете на човека, за когото е адресирано, или поговорете с него лично. Има вероятност с един разговор да не можете да уредите всичко. Не се страхувайте, че ще изглеждате прекалено многословни. Все пак най-важна е яснотата!

Лъв

Денят е много отмерен и спокоен. Целеустремените натури получават това, към което се стремят, а Вие, като истински представител на своя зодиакален знак, сте наистина такъв(такава). Ще се появи възможност да уредите отношенията с новите си партньори, а между тях може да се окажат хора, на сътрудничество с които по-рано даже и не сте разчитали. Хармонично ще се подреждат отношенията с близките и в семейството Ви ще цари взаимно разбиране. Дръжте се във висша степен достойно, и с това ще заслужите уважението на обкръжаващите.

Дева

Добрата новина се заключава в това, че Ви предстои много спокоен и приятен ден. Лошата новина е, че това няма да продължи вечно, и едва ли ще можете да направите много. При условие, че се помирите с неговата непродуктивност, ще можете да се избавите от всяко бреме, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че днес не би могло да разчитате на какъвто и да било успех. В крайна сметка, това е малка почивка в графика и не би предизвикала особено безпокойство у когото и да било.

Везни

Не си заслужава днес да вкарвате отрицателни емоции в семейните и романтичните отношения, и затова всячески се старайте да ги избягвате. Може да възникнат нови идеи за повишаване на деловата активност, свързани със съвместни финансови предприятия, както и свързани с изкуството.

Скорпион

Този ден за Скорпионите ще е не само тежък, но и опасен: действайки разгорещено, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да доведе до тежки заболявания и затова се постарайте да запазите спокойствие и да избегнете стресовите ситуации. От занимания с екстремални видове спорт и участие в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливостпредпазливост: напълно е възможно в обкръжението Ви да се намерят хора, готови да се възползват от Вашата безкористност и готовност за помощ. А и Вашите съвети едва ли биха били разбрани правилно.

Стрелец

Може да получите предложение, обещаващо не лоши парични постъпления, или да намерите много успешен отговор на стоящи пред Вас въпроси. Днес правете планове за бъдещето и работете в перспектива, и знайте, че ще бъдете възнаградени, без да се налага много да чакате. Бъдете внимателни в общуването с колегите и партньорите, тъй като е вероятен сблъсък на интереси. Не е изключено през този ден да се получи удивително преплитане на личния Ви живот и професионалната работа, но последващите от това промени ще бъдат във Ваша полза. Решенията взимайте самостоятелно, и бъдете готови да носите отговорност за постъпките на близките си.

Козирог

От гледна точка на Вашия партньор, днес Вие ще бъдете абсолютно непоносими, крайно неразбираеми и много трудни за общуване. От Ваша гледна точка всичко това ще бъде вярно само и единствено за него. . Рискувате да прекарате един не много приятен ден заедно и затова май е по-добре да бъдете по-далече един от друг.

Водолей

Някакви съвършено неочаквани и много приятни събития ще зарадват Водолеите през този ден . Ще напомнят за себе си хора, които винаги се радвате да видите, а не е изключена и среща с човек, към който сте запазили най-топли чувства. Денят е подходящ за възстановяване на всякакви отношения – и романтични , и делови. Само че трябва да сте на ясно, че промените, станали с Вас, няма да позволят общуването в предишния дух. Това също е и удачен ден за покупки. Избирайте неща, подчертаващи своята индивидуалност – безупречният вкус няма да Ви изневери. Експериментите с имиджа ще повдигнат настроението Ви.

Риби

Днес трябва да благодарите на своя любим човек. За какво – ще решите сами. Дори и това, че съществува в живота Ви и го обичате , съвсем не е малко. Много е важно благодарността Ви да е искрена и да идва от сърцето! Фалшът може само да провали Вашите отношения.

предишна статияТопъл за сезона ден, покачване на температурите до пролетни стойности
следваща статияАПИ: Актуалната пътна обстановка