Начало Хороскоп Огромно разочарование за една от зодиите днес! Важна среща определя бъдещето на...

Огромно разочарование за една от зодиите днес! Важна среща определя бъдещето на друга

1833
зодиите

Овен
Най-подходящото време да напомните за себе си на хора, с които се каните да имате работа през следващата година. Решаването на всички задачи ще изисква Вашето участие и затова колкото и да са надеждни Вашите помощници, няма да е излишно да проверите, до колко правилно изпълняват Вашите разпореждания. На много Овни – ръководители ще се наложи да се намесят в личните работи на подчинените. Ще получите неочаквани предложения и покани, което може да Ви принуди да промените своите планове . Не се страхувайте от смели и весели експерименти.

Телец
Да си изясните кои именно аспекти в живота Ви изискват внимание сега, не е така лесно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и вече от доста време не се усещате в хармония с обкръжаващия Ви свят. Това, което сега трябва да направите, е да участва активно в ритъм и заниманията на любимите си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си действия или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато отново се окажете в центъра на активните действия, ще разберете върху какво трябва да се съсредоточите.

Близнаци
Денят е трудно да бъде наречен удачен – той е свързан с разочарования( за щастие – не прекалено сериозни), разрушаване на илюзиите и усещане, че не всичко става така, както трябва. Ако не сте склонни към песимизъм, бързо ще разберете, на къде вървят нещата, и в съответствие с това ще направите корекции на собствения си път. Колкото по-бързо реагирате на смяната на обстоятелствата, толкова повече можете да постигнете. Не е нужно да чакате от близките си нещо особено, или да се надявате, че в личната сфера ще станат тези промени, за които отдавна си мечтаете. Всичко си остава по старому, а точно това Ви дразни.

Рак
Времето, което неотдавна сте посветили на семейните задължения е било прекарано плодотворно и до някъде интересно, но Ви е коствало много сили. Даже и когато нещата вървят горе-долу добре, пак има някакви емоционални неприятности : недоразбиране с приятели или голямо натоварване на работа. Поради всичко това днес сте много по-чувствителни от обичайното. Отделете малко време за да съберете сили и се заемете с онова, което може да Ви помогне.

Лъв
Днес е удачен момент, в който изцяло да се заемете с изпълнението на семейните работи, текущите битови проблеми, а също и с основаване на личен бизнес. Именно през този ден трябва да се откажете на всяка цена и окончателно от контакти, неща и намерения, които са загубили за Вас всякаква стойност и с които се занимавате само по навик, или под натиска на други лица. Ако се чувствате спокойни в собствения си дом, смело дайте воля на собствените си емоции. Взаимоотношенията с членовете на семейството обещават да бъдат приятни и спокойни, а съпружеското привличане ще бъде особено силно и страстно.

Дева
Струва Ви се, че Вашата половинка е силен човек? Духовно или физически – не е важно.Днес ще се наложи да се убедите, че не всичко е така. Оказва се, че половинката Ви е много крехък и раним човек. Не позволявайте да се пречупи и я подкрепяйте в трудните моменти. Сега за нея това е много важно!

Везни
През този ден Ви предстои много отговорна среща , от резултата на която до голяма степен ще зависи Вашето бъдеще. Остава да се надявате, че срещата все- пак ще бъде любовна , макар че не е изключено за някои Везни да се окаже делова.

Скорпион
Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И даже много добре знаете, че не бихте могли да направите нищо повече за решаване на този конфликт. А и Вашата половинка прекрасно разбира това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и промяната да не е в правилната посока… Това ще стане днес и затова бъдете готови за всичко.

Стрелец
Не може да се похвалите с висок жизнен тонус, но настроението Ви ще бъде хубаво, и дори в сложните ситуации ще успеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете готови да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и чужди грешки. Обичайните дейности и домашните грижи ще Ви отнемат прекалено много време. Много силно ще бъде влиянието на позитивните тенденции в сферата на романтичните отношения. Ще се появят благоприятни обстоятелства за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде особено валидно, ако планирате пътуване или посещение на увеселително заведение. Денят също е подходящ за решаване на финансови проблеми.

Козирог
Днес късмета ще Ви съпътства . Особено ясно ще усетите това от проявите на малозначни, но приятни дреболии. Със своя ентусиазъм Вие сте в състояние да заразите голям брой хора. Ако успеете и да ги накарате да насочат усилията си в едно русло, ще свършите голяма работа!

Водолей
Денят обещава да бъде интересен и приятен. Ще успеете да удържите победа над собствените си слабости и ще се справите с това, което по-рано Ви се е струвало непосилно. Особен повод за гордост ще имате, ако в последно време нещата Ви не са „вървели” и е имало опасност да попаднете в редиците на неудачниците. Много сте привлекателни, и това няма да остане незабелязано. Необходима Ви е яснота в контактите. За съжаление, интуицията може да Ви подведе, така че трябва много внимателно да се вслушвате в мнението на хора, на които се доверявате.

Риби
Може да се върнете към предишните занимания , и да ги доверете до край , без усилие. Идват интересни предложения, отнасящи се до развлечения и пътешествия. Ще имате възможност да прекарате времето си много приятно и увлекателно. Не са изключени и романтични запознанства. Отношенията, започнати през този ден отначало ще бъдат повърхностни, но много скоро може да преминат на по-сериозно ниво. Възможни са финансови трудности, напразни разходи и загуби. Всичко това е само досадно, но в никакъв случай трагично, така че не си заслужава да се разстройвате.

предишна статияДнес не тръгвайте без чадър! Очакват се дъждове на много места в страната
следваща статияЗадава се нова „Полицейска академия“