Начало Хороскоп Огромна изненада за една от зодиите днес. Лош ден за други три

Огромна изненада за една от зодиите днес. Лош ден за други три

2140
хороскоп

Овен
Няма никакви съмнения в това, че в кръга на възложените Ви задължения Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обхваща ленност, и когато Ви се иска да се избавите от всички задължения наведнъж. Това е нормално, защото всеки човек от време на време се нуждае от „междучасие”. Просто днес не е такъв ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви резки действия. Свършете всичко, което е неотложно,а след това ще си отдъхнете, както трябва.

Телец
Безспорно, хората са важни един за друг, но за Вас хората са много важни. От взаимодействието си с околните, черпите сили и енергия, макар че, в интерес на истината, и този източник не е бездънен. Обезателно трябва да бъдете въвлечени в свят, населен с хора, за да чувствате удовлетворение. Затова се вслушайте в себе си и си дайте сметка, до колко наистина сте удовлетворени. По-вероятно е в главата Ви да се появят една, две или доста идеи, как най-удачно да подобрите ситуацията.

Близнаци
Трябва да си помислите, че при Вас всичко е под контрол, когато получите огромен сюрприз, който ще Ви накара да се спрете. Хубавото във всичко е това, че сюрпризът доказва, че някой мисли за Вас. Позволете се да се отклоните от пътя , да кривнете по тази щастлива пътечка, и да оставите старата рутина назад. Всичко ще се нареди без Вашето участие. Вие трябва само да се наслаждавате.

Рак
През днешния ден Вашият любим човек ще поиска да си направи с Вас някакъв експеримент. Дали ще се съпротивлявате на това , или не, си е абсолютно Ваша работа. Няма да Ви боли, но интерес към експеримента е твърде вероятно да се събуди.

Лъв
Струва Ви се, че сте човек от друго измерение. Не разбирате, как хората могат да постъпват по такъв начин и как могат да мислят с подобни категории. Мълчаливото Ви раздразнение ще засегне и Вашия любим човек. Затова отношенията ви през днешния ден спокойно може да бъдат наречени мълчаливо недоразумение.

Дева
Предстои Ви още един ден, в който някой ще Ви дразни с погледи, по-дълги от това, което е прието и приемливо. Вечерта най-сетне този човек ще се реши да Ви каже онова, което мисли. Ако в момента нямате партньор и се заинтересувате от него, може да му отвърнете с още по-дълъг от неговия поглед. Възприемайте това като един вид състезание, настройте се за победа и изпробвайте, колко дълго може да издържите.

Везни
Неочаквано ще разберете, какво трябва да направите, за да промените своя живот към по-добро. Крачката трябва да е много смела и нееднозначна, но Вие сте напълно готови за нея, и затова няма смисъл да губите време. Неочаквано ще се появят съюзници, помощници и съмишленици, с които ще Ви бъде много приятно да имате работа, а отношенията, неотдавна започнали като делови, ще преминат в неформално приятелски. Самите Вие не си губите главата, а и можете да очаровате почти всекиго.

Скорпион
Днес ще Ви бъде малко трудно и неприятно от това, че каквото и да правите, няма да се получава, както всъщност е замислено, или поне ще бъде в някаква степен. Може би ще се откажете от точното планиране и ще се оставите на волята на съдбата? Или може би на здравия разум на Вашия любим човек – това също може да помогне…

Стрелец
Не бъдете прекалено доверчиви и не разказвайте много-много за себе си, защото е по-добре своите тайни да знаете само Вие. Денят е идеален за пътувания, командировки и премествания, но има опасност да Ви излъжат по пътя. Ще се подразните от някакви задължения във финансово и делово отношение и затова ще спорите с всички подред, но в интерес на истината – без сериозни последствия. Днес ще приключи и един тежък период в работата, през който сте минали напоследък. Освежете се через разходка на чист въздух.

Козирог
Вашето финансово положение може да се окаже малко нестабилно. А е възможно просто да преживявате, за да не се случи това, , защото Вашето внимание прекалено често се е отвличало към по-интересни работи. Не е важно как и защо е станало , но трябва да се върнете към цифрите, макар и за кратко. Ако дадете воля на емоциите си, това няма да доведе до нищо. По-добре употребете времето за проверка на своите сметки.

Водолей
Предстои Ви неравна борба със сериозен съперник, способен на различни хитрости, коварни манипулации и нарушаване на всякакви правила. Денят вероятно ще бъде доста напрегнат , но Вие все пак ще успеете да запазите спокойствие, което ще Ви даде възможност да постигнете промяна към по-добро. Доверието Ви в близките хора е доста малко и не сте готови да разкажете това, което Ви е на душата, а и обкръжаващите не бързат с откровенията. Само че чувствата са силни и спорове не възникват. Може да обсъждате планове за бъдещето, или други сериозни въпроси.

Риби
След продължителния период на суматоха и безпорядък Ви се струва, че сега, в крайна сметка, можете малко да се поотпуснете. Драматичните промени в дневния ритъм може да предизвикат някои обърквания, та затова се заемете с някакъв проект и изпълнете деня си с рутинни действия. Но главното, върху което трябва да се съсредоточите, това е релаксацията и то онзи тип, който не предполага затваряне в себе си или самообучение. Това, на което трябва да се научите е, да овладеете изкуството на бездействието.

предишна статияСлънце сутринта, облаци и валежи следобед
следваща статияАПИ: Движението по АМ „Люлин“ е затруднено за камиони от 7 до км 12 км поради обрушване на ската