зодиите

Овен
Днес за Вас ще се грижат много красиво и трогателно, при това демонстрирайки изключителна нежност към Вашата особа. Постарайте се да се отплатите на любимия човек за тези действия с изключителна взаимност, искрена радост и топли чувства.

Телец
Вашият любим човек ще се отнася към Вас така, както се отнася към своите родители. Даже сега да е вежлив и внимателен, след няколко години и Вие може да станете обект на раздразнение и даже от време на време на критики.Затова би трябвало днес да понаблюдавате отношенията в неговото семейство, и да си направите съответните изводи.

Близнаци
Каквото и да правите днес, резултата съвсем няма да Ви интересува. За разлика от процеса. Това ще е така, защото процесът ще бъде неразривно свързан с Вашия любим човек, с неговата компания и през този ден ще Ви оказва изключително благоприятно въздействие. Дори той да е редом с Вас само мислено…

Рак
През този ден на Вашия любим човек ще е трудно да разбере, къде свършва приятелството и започва любовта, което може доста сериозно да се отрази на отношенията Ви с него. Задачата Ви е, ясно да разграничите за него и за себе си тези понятия, за да може повече никога да не Ви смущава преходът от едното в другото.

Лъв
Днес на Вашия любим човек ще му се прииска, да сподели с Вас нещо съкровено. Точно това ще Ви помогне, по-добре да разберете и него, и неговия характер, ще Ви обясни много негови странни постъпки, а и ще Ви застави още по-силно да се привържете към Вашата втора половинка.. Чувствата ще станат доста по-ярки и по-дълбоки.

Дева
За Вас е задължително да бъдете предпазливи днес със своята втора половинка. Много е вероятно той да си устрой малко „събитие” с приятели, разчитайки на отсъствие от къщи през целия ден. Освен това, звездите Ви съветват, да не се вълнувате по този повод. Приятелите не са в курса на Вашите семейни неща, и затова вероятността от ненужни сплетни е изключена.

Везни
Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете сред цялата суматоха хладнокръвен компаньон. Малко релаксация и почивка с човека, с когото се чувствате свободно, ще възстанови Вашето спокойствие. Тихото кафе или дори дома(„..доме, доме, сладки доме”) , могат да се окажат най-добрите идеи. Когато мълчанието не е по-приятно от разговорите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.

Скорпион
Много Ви върви във всичко, което е свързано с пари. Само че по другите въпроси нещата стоят не толкова блестящо. Неочаквано и по непонятни причини ще започнат да се развалят отношенията Ви с деловото обкръжение.. По-късно ще се изясни, че виновник за всичките Ви проблеми са Вашите недоброжелатели, разпространяващи лъжлива информация. Ще се окаже, че и общуването с близките Ви е сложно, а това ще се отразява на Вашата самоувереност и съсредоточаване върху своите интереси. Непрекъснато Ви приканват, да помислите и за другите, а това Ви дразни неимоверно много. Нещата може да стигнат до гръмък скандал.

Стрелец
Днес у Вашия любим човек ще се появи нов приятел или близък човек, а новото , както винаги е интересно и затова Вие ще имате причина за ревност. Звездите все пак биха Ви посъветвали, да не изяснявате отношенията си през този ден. Още утре на новото запознанство ще се отделя много по-малко време и внимание.

Козирог
Касичката Ви би трябвало отдавна да е пълна с приятно звънтящи монети, грижливо събирани от Вас за круиз. Днес е крайно време да решите сериозно, какво, заедно със семейството си, ще правите през този месец. Посветете този ден на търсене на информация и в правене на сметки. Може и да решите нещо – всичко се случва! Впрочем, доста увлекателен ще се окаже и самият процес на търсене…

Водолей
Много важна ще бъде ролята на връзките през този ден. Не по-малко актуални ще се окажат и материалните въпроси, тъй като ще се наложи да отделите внимание не само на собствените си доходи и спестявания, а и на съвместните ресурси: например на съпружеските. Напълно е възможно, да не става въпрос само за пари. Често общ капитал може да станат интелектуални, творчески и други възможности. През втората половина на деня ще бъдете по-проницателни и по- удачно ще излагате своите мисли. Може да заминете на пътуване или да получите известие, особено ако сте около Христовата възраст.

Риби
Вашите приятели днес ще смятат, че са на ясно как трябва да постъпите в такава или онакава ситуация в личния си живот. Не е зле да изслушате техните съвети, но пък не е добре да ги следвате буквално. В крайна сметка се отнася за Вашия личен живот и окончателното решение трябва да си бъде Ваше.

предишна статияОтново облачен и мъглив ден
следваща статияКотета парализираха работата на полицейски участък в Германия