хороскоп

Овен

Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото няма да бъдете разбрани. В крайна сметка се постарайте да се държите така, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Телец

През този ден именно музиката ще помогне на Вас и Вашия любим човек да се почувствате като едно цяло. Главното е, музиката да бъде подбрана правилно, като се имат предвид настроенията и желанията ви. Към това силно оръжие трябва да се отнасяте внимателно и предпазливо.

Близнаци

Изпълнението на ежедневните Ви задължения през този ден се облекчава. Възможно е да Ви се почви добра компания или услужлив помощник, с когото приятно да прекарате деня. Това е подходящ момент, за да придадете на свършената по-рано работа красива и привлекателна форма. Хубаво би било да въведете в ред своето работно място, а също и да се оправите с малките си дългове. Ако провеждате курс на лечение, спазвайте инструкциите на лекаря, а и снабдяването с необходимите лекарства няма да представлява никаква трудност.

Рак

Има вероятност днес да узнаете нещо, което ще Ви даде власт над някого, или ще Ви постави в неловко положение – в зависимост от това, как сами се отнасяте към неща от подобен род. При всички положения си заслужава да забравите тази информация. Нуждаете се от емоционална разрядка.

Лъв

Ще успеете да постигнете значителен успех в онова, с което се занимавате, но за целта ще се наложи да прибегнете към нетрадиционни мерки. Бъдете готови да нарушите даже тези традиции, към които се отнасяте с искрено уважение: само постоянно експериментирайки, ще можете да постигнете значителни резултати. През този ден е възможно начало на нови романтични отношения, само че трябва да знаете, че тази връзка ще изисква от Вас прекалено много. Няма да успеете да запазите спокойствие, нито филосфско отношение към ставащото. Ще се окажете в самия център на бурята на страстта.

Дева

Наистина не са Ви безразлични рибите в морето, страшните пълзяши създания, големите мечки, гигантските китове, а и хората. Готови сте да се приспособите и да ходите на работа с велосипед, или да консумирате по-малко количество електроенергия, ако това ще помогне да се запазят всичко реки и гори на Земята, както и животаът в океаните. Но защо не помислите и за някои други способи да помогнете?…

Везни

Днес ще Ви бъде доста трудно и самотно, тъй като Вашият любим човек няма да се отличава с решителност и разговорчивост, което значи, че цялата инициатива трябва да проявявате самостоятелно и без ничия помощ, а това няма да помогне за подобряване на настроението.

Скорпион

Дори и никога до сега да не сте вярвали в любовта от пръв поглед, днес ще се наложи да повярвате, защото точно таква любов ще Ви се случи! Дали Вие ще се влюбите, или във Вас ще се влюбят, но при всички положения никой няма да бъде в състояние да даде логично обяснение на онова, което Ви се случва…

Стрелец

Не бързайте с новите инициативи през първата половина на деня : голяма е вероятността да направите куп щуротии под влияние на някакви илюзии, бурни чувства или неверни съвети. През това време от денонощието не трябва да правите нищо, което би довело до обостряне на хронични заболявания. Най-благоприятното време от деня ще бъде след обяд. Колебанията и съмненията( например подозрения в нечестни намерения на партньор или клиент), ще бъдат бързо разсеяни. Вечерта е подходяща за занимания от личен характер, решаване на творчески задачи и любовни срещи.

Козирог

Обещават да станат удачни Вашите контакти с родствениците, приятелите, любимите хора и с децата. Общуването с представители на противоположния пол ще бъде приятно и продуктивно. Само че в този случай не са изключени отделни прояви на женска отмъстителност или ревност. Всякакви опасни експерименти или рисковани мероприятия сега ще преминат по мед и масло, и няма да се наложи да влагате за реализацията им допълнителни усилия. Могат неочаквано да се изпълнят някои Ваши неотдавнашни надежди .

Водолей

Днес може да подарите на своя любим човек нещо от живата природа: котенце, кученце, цветче, кактус или рибка в аквариум – изберете Вие. Главното е, да не се конфронтирате с другите живи същества, населяващи същия дом…

Риби

Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите да им кажете онова, което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения Ви живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша…

предишна статияСвинщина. Насред Германия
следваща статияТопъл ден с превалявания в Североизточна България