хороскоп

Овен

За Вас този ден ще се превърне в неочакван успех. Ще Ви се предостави възможност неочаквано да изпреварите конкурентите и да постигнете онова, към което отдавна сте се стремели. Наистина, трябва да използвате необичайни методи. Проявете оригиналност и изобретателност – без тях днес сте за никъде. Възможни са спорове с роднини, а не са изключени и сериозни конфликти в семейството. Няма да успеете да приведете своите лични планове в съответствие с плановете на обкръжаващите, което ще породи напрежение и взаимо недоволство. Вероятно е влошаване на самочувствието, а и днес за Вас ще е прекалено голяма вероятността за простудни заболявания.

Телец

В никакъв случай не трябва да се съмнявате в своите способности! В препълнения Ви график няма място за съмнение. Освен това те са напълно неоснователни. Вие не само ще можете моментално да разгледате потенциалните проблеми и конфликти, но ще съумеете и да покажете начин за тяхното разрешаване. Дошло е време да излезете от сянката, и да застанете в светлината на прожекторите. Човекът, който Ви се възхищава, изчаква момента , когато ще постигнете своето и ще дарите на ситуацията своето неповторимо очарование.

Близнаци

Нахлупвайте шапката на Шерлок Холмс, намерете си лупа и вземете със себе си онова, което в живота Ви изпълнява ролята на доктор Уотсън. Днес Ви предстои да се заемете с разгадаване на тайни! Те може да са свързани с работата, или пък със строго лични неща, но при всички положения ще трябва да обърнете внимание и на най-малките детайли. И помнете, когато разгледате всички, може да се окаже, че отговора се намира в най-малките и най-трудните за разбиране дреболии.

Рак

Днес съвсем случайно ще срешнете човек, който изцяло и напълно ще споделя Вашите интереси. Впрочем, това не е достатъчен повод този някой да се влюби във Вас и да поиска да бъдете заедно целия си оставащ живот. Най-добре е да прекарате заедно няколко вечери в които да обсъждате своите общи пристрастия, а какво ще стане след това, времето ще покаже.

Лъв

Всеки път, когато откривате за себе си нова пътечка по пътя на живота, трябва да облекчавате своята тежест. Колкото поомалко се налага да обмисляте, толкова по-бързо ще можете да се движите и и толкова по-рано ще достигнете до своята цел. Оставете в миналото недоразуменията и високомерието. Най-справедливо ще бъде, ако започнете от начало и при равен старт. Промяната в отношенията по начало предизвикват дискомфорт, но това е нормално и не трябва да Ви плаши. Това е много вълнуваща фаза във Вашия живот.

Дева

Звездите Ви съветват днес да отделите време и да отидете на фризьор, за да се опитате в края на крайщата да въведете в ред своята прическа. Може да опитате и по-радикален приьом за смяна на имиджа – включете своята фантазия на пълен ход.

Везни

Днес на Вашия любим човек ще му се струва, че всячески се стараете да го обидите, унизите и да го направите за посмешище пред околните. Всъщност това естествено съвсем няма да бъде така и ще се наложи да му го доказвате. Желателно е, това да стане незабавно, за да избегнете неприятните последствия.

Скорпион

Търпението е добродетел, който не е задължително да фигурира сред Вашите достойнства. Не се огорчавайте! А знаете ли, че и нетърпеливостта също може да бъде добродетел и да не Ви позволява да се заплесвате и да захвърляте започнатото по средата?… Но в този момент трябва да култивирате у себе си точно търпение. Понякога това е единственият изход от ситуацията. Работете над себе си и не се отчайвайте, ако не се получи от веднъж.

Стрелец

Роднините Ви, които вчера са се опитвали да Ви направят сюрприз, днес ги очаква не малък шок, защото Вие ще ги удивите с нещо в отговор. И ако мислите, че трябва да се отплатите с услуга за услугата, ще направите това по най-приятния за всички начин. Защо пък не? Няма какво да губите, ако предварително знаете, какво може да очаквате, а това е огромен плюс.

Козирог

Поръчките и разнообразните покупки нееднократно ще бъдат днес за Вас изкушение. Възползвайте се от своя критичен поглед, за да не обръщате внимание на обявите за разпродажби и пообиколете, без да жалите краката си. Отложете незабавно удоволствията и в крайна сметка това ще Ви спести много време. Безпокойството Ви за пари ще се разсее веднага щом осъзнаете, че не можете да направите нищо в дадения момент. Приемете ситуацията такава, каквато е, и се избавете от неприятности за доста дълго време.

Водолей

През този ден Вашия любим ще се окаже много надежден човек. С него дори и за секунда няма да се страхувате, тъй като ще бъдете твърдо уверени, че нищо лошо няма да Ви се случи. Впрочем, не трябва да се отпускате прекалено много, иначе съвсем не бихте могли да минете без него.

Риби

Денят е свързан със сериозни семейни проблеми, разрешаването на които ще отнеме доста време. Грижите и суетата дразнат, но пък резултатите се оказват напълно достойни. Помнете, че точно във Вашата глава днес ще се появят най-хубавите идеи, и че именно Вие сте в състояние да дадете на човека, изпаднал в трудна ситуация, действително полезен съвет. Вероятността за нови запознанства е голяма, но едва ли през този започващите отношения ще прераснат в нещо сериозно. Вие ще се стремите само към приятно общуване, без да искате да се потопите в изобилието от чувства. Флиртувайте, но не давайте каквито и да било обещания.

предишна статияПродължава разведряването на времето, валежите намаляват
следваща статияАПИ: Ремонтите продължават и в събота