хороскоп

Овен

През този ден Вашият любим човек няма да разбира от шеги, или ще бъде много странен и неразбираем. Ще се наложи да сте максимално сериозни и точни в изразяването на своите мисли и желания. В противен случай може действително да не се раберете и да се разделите с чувство за леко взаимно недоразумение.

Телец

Компанията на Вашите роднини , приятели и колеги днес съвсем няма да е приятна за Вашия любим човек и по тази причина той ще се чувства неуютно. Затова се постарайте да му спестите това удоволствие, а ако не можете, дори и за секунда не се отделяйте от него. До Вас той ще се чувства доста по-уверен.

Близнаци

Днес ще сте настроени на взаимодействие с колегите и близките хора. Вечерта добре ще преминат всякакви събрания, както и обучителни или развлекателни мероприятия. През деня отлагане на пътуване или отменяне на командировка може да развали настроението Ви. Бъдете внимателни днес със своето здраве , защото може да усетите обща слабост. Вечерта ще е подходяща за учебна дейност.

Рак

Най-важното за Вас сега е, да не привиквате към хубавото. А то в отношенията с Вашия любим човек днес ще бъде прекалено много. В някои моменти даже ще Ви се струва, че спите или неочаквано сте попаднали в приказка. Какво пък, нека е така! От това ще получите максимум удоволствие!

Лъв

Днес на Вашия любим човек няма да иска да Ви напомня за някои моменти от Вашия съвместен живот, макар че това би било много полезно за по-нататъшните отношения. Постарайте се да му намекнете за това и да се опитате да си спомните миналото заедно. Трябва да помогне.

Дева

Ако действате решително и бързо, може не само да постигнете успехи, а и да оставите конкурентите си много назад , спасявайки се така от опасността да Ви дишат във врата. Важно Ваше преимущество ще бъде умението Ви да се договаряте точно с тези, които трябва, като при това не проявявате прекомерна отстъпчивост, а и запазвате чувството си за собствено достойнство. Предстои Ви и едно сериозно изпитание – може да се срешнете с човек, който преди време е заствал сърцето Ви ускорено да бие, когато го срещнете. Дали старите чувства могат да се възобновят?….

Везни

През това денонощие Вашето трудолюбие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са около Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и значим успех през това време биха Ви донесли емоционалните занимания . През този ден имате шанс успешно да се възползвате от услугите на чуждестранна фирма, образователно учереждение или широка мрежа от услуги.

Скорпион

Днес е възможно да имате проблеми със стомашно- чревния тракт. И в семейството Ви са възможни неприятности и даже може да се стигне до скандал. За момент ще Ви се прииска, да изчезнете в дън гора, но за щастие, ще бъде временно. Звездите Ви препоръчват преди обяд да си направите кратка разходка и да подишате чист въздух. Каквито и предложения да получите днес, смело може да се заемете с всяко от тях, колкото и необичайно и неочаквано да е. Вечерта ще прекарате в комфортна обстановка

Стрелец

Яснотата не е нещо, което може да създадете със свои ръце. Нея или я има, или я няма. За щастие, след дългия период на неяснота, днес ще видите чисто и ясно небе и ще обърнете внимание на това, какви се явявате всъщност и върху какво трябва да съсредоточите своето внимание. Трябва да започнете да действате. След временното затишие би било непростимо да не се възползвате от благоприятния момент. Трябва да направите избор и отговора вече Ви е известен. Затова вземете окончателно решение до завършване на деня.

Козирог

Днес ще срещнете някого, с когото ще говорите на един и същ език и ще се разбирате даже и без думи, сякаш си обменяте мисли. Дори и да не може да възникне никаква романтика помежду ви, не губете връзка с този човек.

Водолей

Най-добре ще бъде днешната романтична среща да проведете на чист въздух. Идеалният вариант за това би било, да поседите на брега на океана, но поради липса на такъв може да се възползвате от всеки наличен водоем, независимо от неговата големина.

Риби

Крайно време е да си дадете днес сметка, че тази цел, към която така дълго сте се стремили, е вече съвсем близко и е напълно постижима. Остава само да протегнете ръка и да уловите онази красива и топла звездичка, която най-на края ще изпълни Вшето заветно желание.

предишна статияСлънчев ден с леки мъгли сутринта
следваща статияДнес вероятно ще е последният ден от „циганското лято”