Овен Много противоречив ден. Успехи и неприятности непрекъснато ще се сменят и това много ще Ви дразни. Ще Ви харесват съвсем не всички съб

Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото няма да бъдете разбрани. В крайна сметка се постарайте да се държите така, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Телец
През този ден на Вашия любим човек ще се прииска с нещо силно да Ви зарадва, но задачта ще се окаже съвсем не толкова лесна, защото в това отношение Вие сте личност доста поразглезена. Добре ще бъде, ако се опитате искрено да се зарадвате на направеното : все пак за Вас са се старали…

Близнаци
Днес Вашият любим човек ще бъде много раним и впечатлителен, което доста ще усложни за Вас процеса на общуване с него: ще се наложи постоянно да го успокоявате, че всичко ще бъде добре, и въобще да му оказвате всякаква морална подкрепа. Това ще се окаже не лесно, но необходимо.

Рак
През днешния ден Вашият любим човек ще поиска да си направи с Вас някакъв експеримент. Дали ще се съпротивлявате на това или не, си е абсолютно Ваша работа. Няма да Ви боли, но интерес към експеримента е твърде вероятно да се събуди.

Лъв
Струва Ви се, че сте човек от друго измерение. Не разбирате, как хората могат да постъпват по такъв начин и как могат да мислят с подобни категории. Мълчаливото Ви раздразнение ще засегне и Вашия любим човек. Затова отношенията ви през днешния ден спокойно може да бъдат наречени мълчаливо недоразумение.

Дева
На Вашия любим човек днес ще се иска да направи така днес, че да Ви бъде още по-скъп, нужен и близък. Начинът, по който иска да направи това, за сега е загадка, която ще разгадаете в хода на събитията. Остава да вярвате, че разкриването на тази загадка, ще бъде приятно за Вас!

Везни
Във всяка работа, с която ще се занимавате през това денонощие, е желателно да проявявате прецизност и дисциплинираност. Дръжте под контрол своите емоции, защото в противен случай те прекалено силно ще влияят на важните решения ( делови , професионални). Денят е неблагоприятен за професионални и делови преговори. При решаването на финансови въпроси може да имате затруднения. При проблеми не се опитвайте да се възползвате от протекцията на роднини, или да вземете под покровителство някого. Възможно е недоверие от страна на началството. Вечерта може да почувствате леко неразположение.

Скорпион
Ако искате вярвайте, а ако искате – недейте, но някой от членовете на Вашето семейство ще Ви помогне да разрешите всички материални затруднения, които изпитвате в момента. В края на крайщата, ако помислите, има един човек, на когото преди време сте помогнали да се измъкне от много заплетена ситуация. Защо не му позвъните сега? Дори и да не може да Ви даде това, което Ви е нужно, може пък главата му да роди някоя идея, която да Ви бъде от полза.

Стрелец
Повече от ясно е, че днес ще затворитре очите си за общественото мнение, относно Вашия любим човек, и ще постъпите така, както сами преценявате, че е нужно, без да се съобразявате с когото и да било и без да се нуждаете от нечие ръководство. Навярно това ще бъде най-правилния изход от създалата се ситуация.

Козирог
Денят ще премине добре, но влиянието на позитивните тенденции днес може да бъде определено само като умерено, а това значи, че за големи постижения ще са нужни много повече усилия. Ще възникнат проблеми в личните отношения, защото близките Ви хора са убедени, че постъпките Ви са продиктувани от егоизъм, макар че не е така. Не жалете сили за укрепване на семейните връзки, тъй като днес този въпрос е много актуален. Лесно ще се справяте с ежедневните проблеми, стига да не тръгнете да търсите екзотични способи за решаване на прости задачи. Денят е подходящ за покупки на вещи, които ще са Ви полезни в работата.

Водолей
Ще се наложи да си спомните, че любовта не е само удоволствие, а и наличие на някои задължения. През този ден ще се наложи да ги изпълнявате, и то честно и добросъвестно. Впрочем, всичко това няма да е страшно, а даже ще бъде приятно, колкото и да се стремите да убедите себе си и околните в обратното.

Риби
Ще се наложи да проявите всичките си дипломатически способности, защото само така ще може да избегнете сериозни проблеми през този ден. Общуването с любимия човек изисква особен такт: за съжаление има сериозна заплаха за бъдещето на отношенията, които бихте искали да запазите. Подкрепата на близките Ви ще помогне да преодолеете възникващите на пътя Ви трудности. Денят е много подходящ за начало на семеен бизнес или за друг семеен проект, който да обедини роднините, стремящи се стремящи се значително да подобрят своето материално положение.

предишна статияСлънчево време с температури до 17 градуса
следваща статияАктуална пътна обстановка