зодиите

Овен

Днес ще имате особена нужда от консултация с близък човек, относно отношенията Ви с Вашата втора половинка. Тя ще е нужна, защото именно от страна ще се виждат проблемите, вашите грешки, а и пътят за тяхното решаване и оправяне. Вслушайте се в съветите.

Телец

Има какво да кажете, а това са все много сериозни неща. Освен това сте настроени да се позанимавате с малко детективска работа. Започнете с неяснотите в отношенията с другите хора, особено в личните, и се постарайте да ги оживите. Направете така, че всяка Ваша дума да показва готовност да се сближите още повече. Но ако не сте прекалено заинтересувани от тези отношения, не си заслужава да се занимавате с тях въобще. Ако сте заинтересувани, действайте по-смело!

Близнаци

Днес ще се почувствате доста смотно, дори и да се намирате в прегръдките на своя любим човек. През цялото време ще Ви се струва, че не Ви обичат и ценят достатъчно, а трохичките, които Ви дават, съвсем не са Ви нужни. Постарайте се да се стегнете: преувеличавате, а съвсем не е така.

Рак

Днес трябва да сте готови за критика. Предстои Ви да чуете не малко неприятни забележки. Ръководството е настроено към Вас съвсем не благосклонно, така че не трябва да се впечатлявате, че всички Ваши грешки ще бъдат забелязани и анализирани, а някои от тях може да повлекат след себе си и сериозно финансово наказание. Затова пък в отношенията с близките проблем няма да има: днес ще се наслаждавате на всяка минутка, прекарана в компанията ма скъпите хора. Това е отличен ден за развлечения, разходки и активен отдих.

Лъв

Днес на някого много ще е необходима Вашата помощ. И на Вашия любим човек също, ако се съгласи да участва в съвместно мероприятие с Вас. Само че той наистина може да се откаже по такива или онакива причини, които действително може да са обективни.

Дева

Не се стеснявайте да подхождате творчески към възложените Ви задачи, както и да проявявате дадените Ви от природата таланти и способности. Постарайте се да използвате максимално всички възможности, които сега Ви дава небето. Ако сухия, делови и официален стил на общуване не води до желания резултат, потърсете друг начин. Това е добро време за любовни контакти. Ако децата Ви показват непослушание, като начало потърсете конкретната причина за техния инат. Напълно вероятно е, те да имат собствени планове, които съвсем да не съвпадат с Вашите.

Везни

Днес ще се наложи да кажете на своя любим човек за нещо не особено радостно и приятно, което, естествено, не може да го зарадва, а даже напротив – да го доведе до сълзи и нервен срив. Постарайте се да направите това максимално меко и тактично.

Скорпион

Това е един неутрален ден, позволяващ да реализирате всички свои по-рано направени планове, както и да преуспеете в работи, които са Ви познати. Не е желателно да експериментирате и да опитвате своите сили на някакво съвършено ново поприще. По-добре ще бъде да се ориентирате към това, което е отдавна изучено и е добре известно. Тази тенденция се отнася както за деловата, така и за личната сфера: съсредоточени сте върху запазването на вече съществуващи връзки, което позволява да подобрите контактите си с близък човек. Избягвайте дългосрочните инвестиции – интуицията може да Ви подведе.

Стрелец

Не всичко се подрежда така удачно, както би Ви се искало. Днес Стрелците се оказват жертва на собствената си непредпазливост и доверчивост. Хората, с които представителите на знака са били напълно откровени, са готови да използват получената информация за собствени интереси. Възможни са сериозни проблеми в отношенията с приятелите – натрупали са се не малко противоречия и разногласия, с които е доста трудно да се оправите. Вие сте избухливи, поривисти и лесно се поддавате на провокации, така че не трябва да разчитате на това, че денят ще премине спокойно.

Козирог

Ключът към проблемите, които възникват днес неочаквано и сякаш случайно , се крие в миналото. Днешните трудности са своеобразно заплащане на отдавнашни грешки и недовършени работи. Така че бъдете готови към ретроспективен анализ, и при това – доста критичен. Без него няма да успеете да промените ситуацията. Не би било зле внимателно да изслушвате и хората, които казват истината право в очите, дори и тя да е неприятна . От тях ще научите нещо твърде важно. Личните отношения днес сякаш ще замират, а и Вие, и Вашите близки ще се страхувате от промени, наближаването на които е очевидно. Помнете, че не е по силите Ви, да спрете времето, и не се хабете напразно.

Водолей

Вашият любим човек ще се окаже през този ден много надежден. С него нито секунда няма да се страхувате, тъй като ще бъдете уверени, че нищо лошо няма да Ви се случи. Впрочем, не трябва и прекалено да се отпускате, тъй като после въобще няма да можете да минете без него.

Риби

Денят е неблагоприятен за изясняване на отношения и правене на скандали с възпитателна цел. През днешния ден е по-добре да претърпите, стискайки зъби, или обливайки възглавницата със сълзи. Всички опити да промените нещо, само ще задълбочат създалата се ситуация.

предишна статияПроясняване на времето, но температурите ще гонят нулата
следваща статияИлън Мъск: „Фейсбук“ да бъде заличен