зодиак

Овен

Отделете внимание на професията, кариерата и на силните на целия свят. Ако наскоро сте стъпили в сериозен конфликт с шефа или колега, ще се появи неочаквана възможност да се възползвате от получени някога оригинални знания, или от нечие покровителство или защита. Нараства вероятността за успех в тайни работи или в нестандартни начинания. В основата на всичко трябва да бъде умението Ви да работите и планирате. Ако сте майстор в своята работа, това няма да представлява никаква трудност.

Телец

Днес в хода на събитията ше станат неочаквани промени, които не може да не Ви засегнат. Най-вероятно ще Ви се прибавят нови грижи и ангажименти и остава да се надявате, че ще бъдат приятни. Отгоре на всичко Вашият любим човек ще откаже да Ви сподели някаква своя тайна, защото ще се бои да не се разприказвате, или ще реши, че това не Ви засяга. Не се вълнувайте – ще раберете всичко малко по- късно!

Близнаци

Днес на Вашият любим човек няма да се наложи дълго да Ви уговаря за да прекарате деня в неговата компания. И на Вас тъкмо това много ще Ви се иска, и затова няма да имате нито сили, нито желание да откажете от такава прекрасна перспектива. Дори и да бихте го поискали, пак не може да се получи.

Рак

Днешният ден ви хвърля от една страст към друга, носи непредвидени обрати, изправя ви пред генерални промени и решения в живота. Ден на призив, каквото търсите, ще го намерите, ще се доближите до заветна мечта. Интуитивно избирате правилната посока, а и към вас се движат точните хора. Всичко, което започнете, ще се развие бляскаво, ще ви донесе пари и шанс в кариерата, ще поднови договори и лични връзки.

Лъв

Когато днес решите да „разпускате”, идете някъде с хора, от които не можете да очаквате скрити помисли. Има вероятност да разберете някои тайни за онези, които са редом с Вас. Днес ефектът от лечение на хронични заболявания ще бъде положителен. В личния Ви живот всичко ще бъде безоблачно и леко. Ще имате успех в творческите начинания. Много ще бъде важно умението Ви, да обръщате в своя полза даже хапливите забележки на завистниците.

Дева

Много ще Ви се иска през този ден да се убедите, че Вашия любим човек наистина Ви обича, а не Ви търпи с последни сили, поради вродена вежливост. Имайте предвид, че когато завършите напълно с неговия разпит, че има вероятност да се натъкнете на един от не съвсем приятните отговори.

Везни

Денят ще Ви донесе неочаквана среща с човек, който някога Ви е бил много скъп. Сега може да оправите допуснатите преди време грешки или да направите признание, за които по-рано не сте могли да наберете смелост. Но не трябва да мислите, че нешата ще се оправят на момента, а и че никога няма да бъдат такива, както преди. Събитията от този ден трябва да приемате като повод за преосмисляне на миналото, а не като опит за връщането му. Денят е не лош за мероприятия, свързани с Вашата работа – презентации, семинари, конференции и специални изложби. Неформалното общуване с колегите може да способства за професионалното Ви израстване.

Скорпион

При Вас всичко е предстоящо: и най-бурните кавги, както и най-силните изблици на любов. Затова е за предпочитане, сега и днес да не злоупотребявате с превъзходната степен и ангажиращите думички „всякога” и „никога”. Това може да Ви накара след време много да съжалявате! И отгоре на това – не еднократно…

Стрелец

Днес ще очаровате някого от пръв поглед. И даже неочаквано и за себе си, но за сметка на това – съвсем осезаемо за обекта на Вашето въздействие. На практика резултаът ще бъде плачевен не само за Вашата съвест, но и за Вашите нерви, но очарованият представител на противоположния пол дълго и настойчиво ще Ви умолява, да му дадете още един шанс.

Козирог

Ще се наложи да се помирите с факта, че далеч не всичко е по силите Ви. Днес Ви предстои да имате работа с много хитри, влиятелни и силни съперници. Това ще бъде доста уморително, но по своему интересно. Сложността на поставените пред Вас проблеми ще бъде своеобразно предизвикателство, което не можете да не приемете. Много ще Ви върви в личния живот. През този ден са на дневен ред нови запознанства, любовни признания и романтични срещи. Изключително приятен сюрприз може да очаквате, ако сте дама –Козирог.

Водолей

През този ден няма да Ви бъде трудно да достигате преследваните от Вас цели, но да разчитате на лаври или да постиганете на всичко без труд все-пак не е нужно да разчитате. В частност, трябва да бъдете предвидливи, ако сте тясно свързани с хора, от които зависи осъществаването на Вашите планове и реализация на надеждите Ви, а също и ако имате общи финанси. Опитайте се да си върнете дълговете, защото иначе следващите наколко седмици ще прекарате в зависимост от своите кредитори. В реализацията на плановете може да очаквате помощ от жена.

Риби

Днес ще Ви се иска романтика в отношенията. Постарайте се да я създадете със свои ръце, без да чакате инициатива от страна на Вашия любим човек. Той най-вече ще се въодушевява от Вашия пример и ще го последва с преголямо удоволствие. Поне може да се надявате на това.

предишна статияОтново слънчев ден преди следващото захлаждане
следваща статияАПИ: Започва ремонт на „Тракия”