зодиак

Овен
Избягвайте нововъведенията и дайте предимство на старите и проверени начини на действие. В живота Ви възникват ситуации, при които е важно да не нарушавате естествения ход на събитията, а всяко активно действие би довело по-скоро до негативен резултат. Проявете сдържаност и мъдрост, а това ще Ви помогне да не станете жертва на измама, а и да не попаднете под въздействието на недобросъвестни и егоистично настроени хора. Обаянието Ви значително ще нарастне през втората половина на деня, и без труд ще печелите симпатиите на тези, които Ви заобикалят. Точно за тогава трябва да планирате романтични и приятелски срещи .

Телец
Да си изясните кои именно аспекти в живота Ви изискват внимание сега, не е така лесно. Изпаднали сте от водовъртежа на събитията и вече от доста време не се усещате в хармония с обкръжаващия Ви свят. Това, което сега трябва да направите, е да участва активно в ритъм и заниманията на любимите си хора. Присъединете се към тях, когато са заети с рутинните си действия или предложете помощта си в работата им в къщи. Когато отново се окажете в центъра на активните действия, ще разберете върху какво трябва да се съсредоточите.

Близнаци
Чак до вечерта за вас съществува риск от разхвърляност, нервност и раздразнителност. Още от сутринта ще Ви бъде трудно да се съсредоточите и успокоите. През това време не е желателно да тръгвате на път, да влизате пререкания с когото и да било, да отпочвате изучаването на някакъв нов предмет или да „опъвате” без нужда взаимоотношенията с хората от своето най-близко обкръжение. Посещение при лекаря, начало на някакво домашно мероприятие , започване на нов етап от професионалната дейност е добре да оставите за привечер.

Рак
Кога за последен път сте чели интересна книга? Защо не се обърнете към приятели, на вкуса на които може да се доверите, и да се посъветвате с тях, като ги помолите да Ви препоръчат някое и друго произведение? Или си изберете нещо от класиката, която се смята такава не просто така, а защото тези книги наистина са хубави. А след това си направете голяма чаша горещ шоколад и прекарайте вечерта в четене. Ще бъдете радостни, че сте постъпили именно така.

Лъв
Дори и да си имате любим човек, това съвсем не значи, че нямате право даже и да гледате представителите на противоположния пол. Не Ви ли се струва, че твърде рано си надявате фередже? Никой и никога не трябва да Ви забрани, да пообщувате с втората половинка на Ваша приятелка, например. Разговор и поглед съвсем не са изневяра…

Дева
Това е един много подходящ ден за контакти с далечни партньори, независимо дали са от друг град, или от чужбина. Ще успявате да отстоявате своите интереси при този диалог от разстояние, а отстъпките, които ще направите, няма да противоречат на Вашите интереси. При личните срещи ще Ви бъде доста по-трудно да защитавате своите позиции. Напълно вероятно е ново романтично увлечение, тъй като съвсем няма да бъде трудно представител на противоположния пол да Ви завърти главата. Ако сте любител(ка) на силните усещания, ще бъдете удовлетворени: очакват Ви множество приключения.

Везни
Много ще Ви потръгне, ако никого не изплашите и в нищо не сгрешите. Проблеми в общуването и недоразбирането може да объркат Вашите планове. На такъв ценител на хармонията, какъвто сте Вие, е много трудно просто да заобиколи препятствието и да продължи нататък. Днес ще са Ви необходими доста усилия, за да преодолеете трудностите и да доведете нещата си до стабилност.

Скорпион
Днес ще разберет, че всичко това, за което сте хабили винаги много сили и нерви, всъщност може да се свърши бързо, лесно и приятно, и даже с удоволствие. А това значи, че личния живот не е вече толкова слобен, а е шега, на която пт всякакъв аспект може да се радвате искрено, силно и от сърце.

Стрелец
Не се опитвайте да ускорите събитията във Вашия личен живот.Което е бавно, то е надеждно и хубаво , ако не във всички случаи, то поне за Вас днес. Нека те следват своята последователност и темп, а Вие просто не им пречете. До желаната цел ще стигнете , макар и малко по-бавно. Тя никъде няма да избяга.

Козирог
С оптимизъм гледате в бъдещето. Този ден е изключително подходящ за правене на планове и стремеж за тяхната реализация, но е неподходящ за извършване на финансови операции , посещаване на данъчни инспекции, назначения, както и за застраховки от всякакъв характер. Материалните средства, с които в момента разполагате, може да бъдат подложени на сурова ревизия. Ако нищо не Ви заплашва отвън, звездите Ви приканват да направите доброволна инвентаризация на своите ценности – веществени или духовни. Не е изключено да изплуват предишни грешки във водене на дейността или в общуването с хората, пречещи на стабилността на Вашите доходи. Ако ги има, отстранете ги!

Водолей
Днес престои малко да поизлъжете своя любим човек, за да не му развалите настроението или представата му за Вас. Само че не забравяйте, че тайното рано или късно става явно. Заптова, ако имате възможност да не лъжете, не го правете!

Риби
Хубав ден за решаване на важни парични въпроси и инвестиции. Прекрасните семейни и романтични отношения ще Ви създадът щирок поток от жизнена енергия. Старайте се да използвате свободното си време за задълбочено изучаване на научни или философски въпроси, или се заемете с медитация.

предишна статияЗа някой днес ще има успех във всичко, друг по-добре да работи над себе си…
следваща статияСлънчевото време продължава и днес