хороскоп

Овен

Днес постоянно ще Ви се иска да бързате: да правите всичко малсимално бързо и да постигате желаните резултати в максимално кратък срок. Само че , за съжакение, скоростта съвсем не е онова чукче, с помощта на което може да почукате на вратата на вътрешния мир на Вашия любим човек. По- добре ще бъде, ако бързате бавно…

Телец

Ще имате възможност да постигнете значителни успехи в работата. Денят е подходящ за презентация на Ваши проекти и предложения за някакви нововъведения . Успешни ще бъдат събеседванията и срещи с потенциални работодатели. Денят ще бъде плодотворен, но не трябва да забравяте и за почивката, защото прекомерното натоварване би се отразило не много добре на здравето Ви. Възможни са проблеми в отношенията с по-възрастни роднини, на когото Вашите решения и постъпки ще се сторат прекалено смели , и даже малко безотговорни. Но пък по-младите хора ще оценят идеите Ви по достийнство.

Близнаци

Близнаците ще са принудени да се замислят за промени в живота си. Ще се наложи да признаят, че са допуснали няколко грешки, провокирани от предразсъдъци и под влияние на стереотипа. Какво пък: крайно време е да решите, дали искате да вървите по утъпкания път, или ще се опитате да направите своя пътека. Това ще бъде свързано с някои рискове, но ще се окаже удивително увлекателно занимание. Денят е подходящ за начало на реализация на планове за бъдещето. Може, например, да откриете дългосрочен влог, който по-късно да използвате за покупка на недвижими имоти.

Рак

Жеанието да изпадне в дрямка, от време на време се появява у всички хора, но сега просто Ви се иска, да бъдете по-далеч от шумната тълпа. Необходимо Ви е някакво време, в което да останете в пълно спокойствие. Освен това , сега е най-подходящото време , за да учудите обкръжаващите Ви хора. С тази задача можете напълно да се справите, изключващи телефона си и не отговаряйки на никакво позвъняване.

Лъв

За днес не си правете грандиозни планове, защото при реализацията им може да възникнат проблеми. Преди да вземете телефона и да наберете някакъв номер, напомнете си, че не знаете в какво настроение ще се намира сега Вашия събеседник. Така ще бъдете готови за всичко, и нищо няма да може да Ви учуди. Звездите Ви готвят среща с хора, с които в последствие може да Ви свършат много здрави и дълготрайни отношения. Исвен това небесата ще Ви помогнат да възстановите онова, което сте си мислели, че е приключено завинаги.

Дева

Днес за Вашия любим човек ще бъде недостатъчно да разбере, че във вашите отношения нещо не е наред, идвайки до този извод теоретичеснки. Практиката трябва болезнено да го удари по носа, за да се замисли най-сетне за желесъобразността и правилността на своите действия. А това е по силите Ви…

Везни

Днес ще се наложи да кажете на своя любим човек за нещо не особено радостно и приятно, което, естествено, не може да го зарадва, а даже напротив – да го доведе до сълзи и нервен срив. Постарайте се да направите това максимално меко и тактично.

Скорпион

Определено не Ви достигат нови впечатления. В резултат на това се появява желание, макар и малко да промените живота си, а това „нещо” може да е всичко, което Ви попадне пред погледа , например отношенията с човек, който искрено Ви обича , и към когото на практика сте много привързани. Промените могат да носят както позитивен, така и негативен характер, тъй като ще се ръководите изключително от емоции. , мимолетни желания и капризи. Редом с Вас има човек, който е готов да Ви удържи от необмислени постъпки, да Ви даде добър съвет и да помогне за реализацията на успешен план. Но Вие упорито ще преследвате своята линия, и както ще покаже времето – напразно….

Стрелец

Доста дълго време сте успявали много лесно да се справяте с всичко. В ръцете си сте имали и силата, и всичките необходими ресурси. Хората виждат във Вас достатъчно опасен противник. Само че Вие искате от живота повече и единствения начин да го постигнете е, да излезете от своя ъгъл и да се заемете с желаното. Дори и да не изпадате с ентусиазъм от мисълта да запретнете ръкави и да се поизпотите, пак трябва да го направите. Усилията Ви ще доведат до удивителни резултати.

Козирог

Не би трябвало точно днес да демонстрирате своята гордост, тъй като това може да наруши хармонията в семейството или с този, когото обичате. Може да се отрази зле и настроението и на самочувствието Ви. Старайте се да избягвате конфликтни ситуации в работна среда, а и с авторитетни лица.

Водолей

Денят е неблагоприятен. Ще Ви изневери обичайната Ви интуиция, а след това ще Ви е много трудно да се ориентирате в ставащото. Ще Ви обърква паяжината на чуждите емоции. Постъпките им ще Ви се струват нелогични, и на моменти ще Ви се струва, че хората се държат странно, само за да Ви дразнят. Вероятни са караници не само със случайни познати, но и с близки хора. Лесно ще се поддавате на провокация и дори няма да се опитате да се сдържите, ако някои случайно или нарочно се опита да Ви изкара извън релси. Не се предаваите! Всичко си има край…

Риби

Мъдрост и разсъдливост ще са Ви много необходими през този ден, когато се отнася за отношенията с Вашия любим човек.В противен случай скандалите няма да можете да избегнете, а, като е известно, те не действат благоприятно на любовта. Упрекнете безпътната си половинка утре, а днес се постарайте да потърпите…

предишна статияБлагоприятен ден за любов за една зодия, друга по-добре да си стои при семейството
следваща статияОктомври започва с лошо време