октомври

Овен

Обаянието Ви днес ще бъде най-добрият Ви начин за постигане на желаното. Смело започвайте разговори и не се стеснявайте, да пускате дръзки реплики. Ако сте готови да приемете предизвикателството, намерете човека, чиято своенравност и рязкост Ви дразни или плаши, и опитайте, да му се усмихнете. Възможно е, да се разкрие пред Вас така, както не сте очаквали. Може да се окаже, че имате много общи неща.

Телец

Денят е свързан с неочаквани успехи в работата, на която не сте възлагали големи надежди. Може просто да Ви е провървяло по стечение на обстоятелствата, а може и навреме да са се намесили влиятелни покровители. Каквото и да е станало, от ситуацията трябва да се възползвате! Не губете времето си напразно – днес имате шанс да удържите важна победа. У обкръжаващите предизвиквате интерес и възхищение. Ту се чуват комплименти за работата Ви, ту валят въпроси, с отговорите на които може да се покажете в най-добра светлина. Бъдете внимателни ! Между тези, които се опитват да завоюват Вашите симпатии, има коварна особа, с която е най-добре да не се свързвате.

Близнаци

Днес имате всички шансове да направите впечатление в обществото. Затова си заслужава да се заемете с привеждането си в достоен за събитието вид. Е, разбира се, ако се каните да идете някъде. Днес ще Ви съпровождат резки смени на настроението, което не може да не се отрази на отношенията Ви с роднините. Като цяло ситуацията сега съвсем не е оптимална във финансов план. Сънищата, които сте сънували през тази нощ, най-вероятно приспиват Вашата интуиция. Разчитайте на подкрепата на познати, ако такава Ви потрябва. Тази вечер обещава да бъде завладяваща.

Рак

Днес все още сте в пасивно настроение, макар ситуацията в живота Ви малко да се е понажежила. Позволете всичко да върви по реда си, тъй като колкото повече се намесвате, толова повече ще се притеснявате. Да се безпокоите за онова, което е извън Вашия контрол, е напълно безмислено. За Вас се грижат близките Ви, а те ще се справят с всичко, докато се върнете на игралното поле. Най-добре е сега да употребите енергията си за делегиране на задълженията и на готовност да сложите едно рамо, ако потрябвате, на своите близки.

Лъв

За предпочитане е през този ден да останете насаме със своя любим човек и да поговорите от сърце. Това съвсем не значи, че са се натрупали някакви проблеми, които спешно трябва да се разрешат . Ако все-пак решите да си отговорите на въпроса как стоят нещата, все-пак ще стигнете до някакъв резултат

Дева

Предстои Ви още един ден, в който някой ще Ви драни с погледи, по-дълги от това, което е прието и приемливо. Вечерта най-сетне този човек ще се реши да Ви каже онова, което мисли. Ако в момента нямате партньор и се заинтересувате от него, може да му отвърнете с още по-дълъг от неговия поглед. Възприемайте това като един вид състезание, настройте се за победа и изпробвайте, колко дълго може да издържите.

Везни

Изключително подходящ ден, за да покорите няколко сърца. На практика днес това няма да представлява за Вас никаква трудност. Една усмивка, един игрив поглед и този, който се е загледал у Вас е Ваш! Но какво ще правите след това с него, ще се наложи да решите сами.

Скорпион

Умение да се организира работата, това не е просто словосъчетаниа, което може да намерите в речниците не само на своя, но и на другите езици. Това е и ключът към Вашия успех. Ако не умеете да правите това, то никога не бихте постигнали онова, което умеете сега. Това просто е нужно да се отпразнува! Устройте си празник, поръчайте си храна и поглезете себе си както трябва.

Стрелец

Денят е подходящ за концентриране върху домашния живот. Отношенията с близките хора днес ще Ви радват ; ще възникнат много нови поводи за разговори. Може да посветите деня на покупки за в къщи, на украшения и декориране. Може да организирате празник или семейно мероприятие , но към каквото и да се ориентирате, то ще премине прекрасно и дълго време ще се помни. Така добре биха преминали днес и любовните срещи.

Козирог

Денят ще бъде най-удачен за Козирозите-бизнесмени, защото уговорените днес сделки ще им дадат възможност за разширяване на бизнеса. Истината е, че за тази цел ще се наложи да предприемете доста рискована крачка, но ще намерите възможност да се подсигурите по някакъв начин. Не се страхувайте от взимането на нестандартни решения – излишният консерватизъм само би стеснил Вашите хоризонти.

Водолей

Днес Вашият любим човек ще бъде склонен, да разбира думите Ви неправилно. Даже изводите му ще бъдат толкова нелогични и неочаквани, че чак ще останете безмълвни и зашеметени от умението му, да прави от мухата слон , а и обратно.И даже да се опитва да открива отдавна открити неща…

Риби

Днес съществува опасност границата между Вашите лични и обществени светове да бъде нарушена , като единият се опитва да проникне в другия, и обратно. Затова , без да бързате, помислете дали искате това да се случи, или – не. Възможно е тези промени да се окажат полезни, но като резултат от тях може да се получи и някаква загуба за Вашата привързаност – не глобална, но все-пак загуба. Слабо контролирате ролята, която един не безразличен Ви човек играе в живота Ви, затова бъдете нащрек.

предишна статияVictoria’s Secret спира годишното си модно ревю
следваща статияЛошо време и днес – превалявания и студ