овен

Овен

Денят е „празен” – не обещава нито големи успехи, нито значителни разочарования. Овните днес са учудващо спокойни и невъзмутими. Жизненият потенциал на представителите на знака е снижен, и повече от всичко те искат просто да си отдъхнат. Възниква желание за отмяна на всякакви по-раншни планове, което едва ли ще бъде прието добре от отсрещната страна. Остри конфликти с близките Ви едва ли ще възникнат, но пък мълчаливо неразбиране е твърде вероятно. Особено трудно ще бъде да намерите общ език с любимия човек и затова романтичните срещи едва дали ще оправдаят Вашите очаквания.

Телец

Оказвате се в незавидно положение: усилията Ви отиват на вятъра, а старанията се оказват напразни. Бедата е в това, че сте се захванали не с това, което трябва. Колкото по-рано си дадете сметка и превключите на нещо друго, толкова по-добре. Интересно предложение ще Ви направи човек, с когото по-рано сте имали работа. Имайте предвид, че отношенията ще се развиват както преди, независимо от станалите междувременно с вас промени. Много е важно, да запазите доверието в любимия човек, затова трябва да се откажете от двусмислени изказвания и недомлъвки, а още повече от лъжа във всичките и проявления. И в работата, и в личните отношения, е необходима прозрачност.

Близнаци

Всички около Вас се хвалят със своите успехи, и това може да разклати Вашата увереност в себе си. Обезателно трябва да се съпротивлявате на това! Следващия път, когато някой започне да се хвали, разобличете този блъф. Изяснете какво се крие зад тези думи, и попитайте какво конкретно е свършил. В това , което става, и Вие имате заслуга, така че ако някой се опита да я оспори, съберете смелост и кажете всичко на всеслушание.

Рак

Отличен ден за общуване, кратки разходки и обмяна на новости. Ако Ви е попаднала възможност да поговорите с родителите си, или с някои други Ваши родственици за плановете Ви за бъдещето, или за някои други сериозни неща, възползвайте се обезателно от нея! Ако се разпореждате в къщи еднолично, опитайте сами да съберете домочадието на семеен съвет. В центъра на внимание може да се окажат въпроси, свързани с недвижими имоти или професия. Вслушайте се във всички възможни мнения, но не прибързвайте с окончателните изводи.

Лъв

Вие сте много общителни и също толкова обаятелни, затова денят обещава да бъде доста щедър на нови запознанства. Само че внимание заслужават и старите връзки. Не изпускайте благоприятния момент за себе си и за хора, с които бихте искали да възобновите близките отношения. Околко обяд ще се наложи да се занимавате с доста уморителна работа, а вечерта ще почувствате, че силите Ви са на предела. Препоръчителна е спокойна почивка, а от светските мероприятия е най-добре да се откажете. Незабързана разходка може да предотврати безсъницата.

Дева

Денят е доста противоречив, свързан с изпитания за „надеждност” и проверка за здравина на чувствата. Трябва да се каже, че можете да се справите с всички трудности, ако не загубите увереността в себе си, и удържите много важна победа. Бъдете готови за промени в привичния Ви начин на живот и нормалния ход на събитията. Вероятно ще получите награда за някогашни (отдавнашни ) заслуги. Ако сте заети с някакви мащабни и сложни работи, запасете се с търпение. Това не е денят, в който може да се постигнат колосални резултати, правейки един отчаян напън. Постоянните усилия и увереното движение напред ще Ви помогнат да постигнете желаното.

Везни

Няма да е лесно на Вашия любим човек да повярва в аргументите и доводите , които прилагате, колкото и убедителни и тежки да са те. Ще се наложи да ги направите още по-убедителни, или просто да започнете да доказвате верността им на практика.

Скорпион

Ако сте затрупани с проблеми, за които не сте се решавали да поговорите със своиоте близки, днес е най-подходящият ден, в който можете да им разкриете душата си. И ще изпитате облекчение. Не се съмнявайте , обезателно ще Ви разберат, а може и да получите някой добър съвет.

Стрелец

Днес може да узнаете нещо много важно, но инструкции за приложението на получената информация никой няма да Ви даде. Ще се наложи сами да си мислите и решавате, как да се разпореждате с нея. Успех!

Козирог

Днес не трябва да се доверявате на първото впечатление, което ще Ви направи човекът, опитващ се да се добере до Вашето разположение. Поизчакайте, докато симпатията или антипатията окончателно се офорнят, и тогава вземете решение какво ще бъде по нататъшното Ви поведение.

Водолей

Днес у Вас ще се появи желание да измените привичния порядък на действие и да го направите по- интригуващ и необичаен. Старайте се да не се поддавате на нереалистични мечти и планове. Премисляйте по три пъти, преди да решите да предптиемете нещо. Днес общуването ще Ви буде интересно и приятно. Може да се срещнете с роднини или да прекарате времето с децата. Може да си позволите кратка екскурзия и пътуването ще Ви бъде интересно и приятно.

Риби

Това е един от онези дни, в които може да разчитате на успех в играта и на неочаквано попълване на собственото портмоне. Може да се окаже , че имате възможност да се възползвате от общоте ресурси на някаква неформалн общност. Началникът или партньорът в същото време ще са склонни да оценят по достойнство Вашия принос, само че благодарността съвсем не е задължително да се иаразява във финикийски знаци. Възможно е просто от сърце да Ви поблагодарвт за оказаната помощ, и да Ви обещаят в бъдеще да Ви се отплатят със същото.

предишна статияПак, облаци, вятър и превалявания
следваща статияАПИ: Ограничения по АМ „Хемус” заради ремонти