Хороскоп

Овен
Колкото и да се стараете днес да угодите на своя любим човек, едва ли ще можете да го направите. И не защото той няма да оцени Вашите усилия, а защото няма да е във Вашата власт да го направите доволен и щастлив, нито пък е във Вашата компетенция.

Телец
Сега имате доста работа, но си има и причини за това. Някой ще Ви затрупва с все по-нови и по-нови задачи, а Вие ще им се отдавате без остатък не само защото с нещо Ви привличат, а и защото имат много голямо значение за Вас. Затова няма да можете да се концентрирате върху нищо друго.

Близнаци
Състоянието Ви през този ден ще бъде необичайно и може да ви се направи определение като вяли и безинициативни. Остава само да се надявате, че Вашия любим човек ще се заеме с всички Ваши общи неща с удвоена енергия, а и че ще се реши да се заеме с разрешаването и на някои Ваши проблеми. В противен случай те така и ще си останат дълго време нерешени.

Рак
Днес ще разберете, че това, което сега се случва в отношенията с Вашия любим човек, е доста различно от това, което се е случвало с Вас преди няколко дни, месеци и години. Не си заслужава явно да изказвате разочарование по този повод: възможно е тогава да е било и по- зле.

Лъв
Няма никаква полза от това, ако само говорите, а нищо не правите. Така че престанете само да разказвате, че бихте искали да видите себе си в ролята на певец, артист или човек, заемещ висока длъжност във Вашата компания, а се заемейте за работа! Нанерете мято, на което бихте искали да се проявите. Не сте уверени, че сега е най-подходящото време? Какво пък – тогава изберете най-подходящия по Ваше мнение момент, и се зарадвайте, като видите как добре се подрежда всичко.

Дева
Денят ще Ви зарадва с промени в личните отношения. Чувствате се по-уверено и ще забравите за много съмнения и тревоги. В миналото ще „отидат” и обидите, каращи Ви съвсем до скоро да страдате. Ще укрепнат роднинските и приятелските връзки, и въобще позициите Ви ще станат по-надеждни. Възможни са приятни подаръци и изгодни покупки. Дори и да похарчите голяма сума за покупки, приятните емоции ще оправдаят всички разходи. В създадената атмосфера се постарайте да си осигурите една незабравима вечер.

Везни
Не се страхувайте днес да се решите на рискована, необмислена и малко откачена крачка. Знайте че точно това е, което Ви е нужно сега! Може да Ви помогне да забравите тъгата, да промените нещо в отношенията ви, които сега са в застой, както и да почувствате себе си Личност.

Скорпион
Определено не Ви достигат нови впечатления. В резултат на това се появява желание, макар и малко да промените живота си, а това „нещо” може да е всичко, което Ви попадне пред погледа , например отношенията с човек, който искрено Ви обича , и към когото на практика сте много привързани. Промените могат да носят както позитивен, така и негативен характер, тъй като ще се ръководите изключително от емоции. , мимолетни желания и капризи. Редом с Вас има човек, който е готов да Ви удържи от необмислени постъпки, да Ви даде добър съвет и да помогне за реализацията на успешен план. Но Вие упорито ще преследвате своята линия, и както ще покаже времето – напразно….

Стрелец
Освен че денят е удачен за свършване на работата, той може да Ви донесе успех и в интимния живот. Ако рано сутринта се случи нещо странно, постарайте се да си дадете сметка, че това вече не е сън, а някаква реалност. За днес звездите препоръчват да бъдете сдържани, а излишъкът от емоции да изразходвате в рутинната си работа. През днешния ден волю – не волю , ще се наложи да се забрави за икономии. Постарайте се да избягвате покупките на ненужни неща, защото след това ще Ви бъде трудно да възстановите финансовата си стабилност. През целия ден днес ще бъдат вероятни провали в деловата сфера.

Козирог
За Вас денят няма да бъде много успешен, но пък, за сметка на това, спокоен. Звездите Ви съветват да го прекарате в обкръжениети на своите близки, готови да споделят Вашите грижи и тревоги, да Ви изказват своята подкрепа, или просто да споделят Вашите интересни занимания. Нужна Ви е приятна компания, тъй като когато сте насаме със себе си, бивате обхванати от мрачни мисли. Разходките е по-добре да отложите за втората половина на деня. Утрото е подходящо за неприбързани разговори, кулинарни експерименти , дребни домашми работи, или просто за мързелуване.

Водолей
Ще се наложи да се проявят чудеса от самообладание: днес обкръжаващите Ви сякаш нарочно ще Ви дразнят и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте емоциите да Ви завладеят. За постъпките, извършени под тяхно въздействие , просто няма начин да не съжалявате в последствие. Ако трябва да вземете важно решение, водете се от логиката и здравия разум. Интуицията днес има почивен ден, а чуждите съвети ще са удивително безполезни. Ще напомни за себе си стар приятел, който има за Вас приятна изненада. Вечерта обещава интересна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.

Риби
Предстои Ви един успешен ден, но само ако сте готови не само да изслушате, но и да анализирате критиката по свой адрес. На практика сега можете да направите големи промени в живота си, а как именно да ги направите, ще Ви подскажат хората, които са осведомени за слабостите и забелязват не само тях, но и Вашите грешки. Не е време да проявявате инициатива в личните отношения! Ако действате прекалено енергично, това не само че ще уплаши близките Ви, но и няма да забележите откриващите се интересни възможности. Потърсете в себе си склонността към съзерцание, и и дайте воля.

предишна статия„Армани“ започва да шие медицински облекла
следваща статияВладимир Левчев: Трябва да опазим либералната демокрация, защото тя ни даде свободи и просперитет