зодиак зодии

Овен
Опитайте се да изчакате с отрицателната емоционална оценка за своите близки. Нали винаги всеки мисли, че прави най- доброто! При решаване на делови въпроси разчитайте на интуитивния подход – винаги сте се справяли добре, когато сте разчитали на него. Ако решите да се заемете с писателска дейност, фотография или рисуване, резултатите Ви ще бъдат изключително добри.

 

Телец

Днес сте се събудили, погледнали сте се в огледалото и сте помислили, че не би било зле нещо да се промени. И сами знаете, че е по силите Ви, да направите това. Ако нещата опират до козметични процедури, разлистете брошури на тази тема, и се посъветвайте с приятели. Ако имате желание да минете на диета, помнете, че е много по-лесно да понесете ограниченията, ако някой друг Ви прави компания. Ами ако редом с Вас е човек, когото искате да се запознаете по-от близо? Предложете да се присъедини към Вас, заедно изработете стратегия и действайте. Съревнователния дух ще направи това още по-интересно!

Близнаци

Забравете за всички условности и днес, в някакъв момент, поканете своя любим човек на танц. Нека това да не бъде бал или някакво друго ярко събитие, а мястото да е дневната или дори кухнята, а музиката да идва от някакъв малък приемник… Антуражът не е важен. Важен е танцът, който още повече ще Ви сближи.

Рак

Готови сте да напуснете мястото си? Наистина да оставите „домашната база” и да се осмелите да направите крачка напред? Разбира се, че сте готови. Какво пък, небесата са определили: време е, да се отправите на някъде. И ако наистина сте готови за това, изберете си компаньон и започвайте да правите планове – в общи линии, разбира се. Възможно е сега да не можете да изпълните замисленото, но ако започнете да правите планове, ще се почувствате, сякаш вече започвате да ги реализирате.

Лъв

Денят ще се подрежда не много благоприятно. Затова ще попаднете в ситуация, която ще Ви принуди да направите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно лично за Вас – собствените принципи или интересите на много близък човек. Самата ситуация ще Ви действа угнетяващо, като същевременно ще чувствате, че Ви подтикват именно към това решение, което изглежда най-малко привлекателно. Не би било зле за известно време да останете на саме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат възможност да „разпуснете” и ще способства пробуждането на интуицията.

Дева

Не възприемайте днес тайнствените погледи и шепот зад гърба си като желание да Ви обидят. Преди всичко Вашият любим човек има желание да Ви сюрпризира, а целта му е, още повече да се сближите. Така че не пречете на неговата подготовка! Вашето любопитство може да развали всичко.

Везни

Благоприятен ден за професионална дейност, семейни работи и решаване на финансови въпроси. Възможно е неголямо издигане в службата, както и поява на нови възможности и интересни предложения. Вашата предпазливост ще помогне да се заобиколят подводните камъни и капаните, заложени от недоброжелатели. Отдавнашен конфликт ще се реши във Ваша полза. По-сложна ситуация се очертава в личния Ви живот. В романтичният живот днес няма място за отстъпки и компромиси, а всеки ще се опитва да постигне своето на всяка цена. Роднините и членовете на семейството няма да са много внимателни към Вас, и може да забравят за някаква молба, или да игнорират важна информация. Поемете контрола над ставащото.

Скорпион

Този ден за Скорпионите ще е не само тежък, но и опасен: действайки разгорещено, рискувате да навредите и на себе си, и на другите. Нервното претоварване може да доведе до тежки заболявания и затова се постарайте да запазите спокойствие и да избегнете стресовите ситуации. От занимания с екстремални видове спорт и участие в травмоопасни игри е по-добре да се откажете. В общуването проявявайте предпазливостпредпазливост: напълно е възможно в обкръжението Ви да се намерят хора, готови да се възползват от Вашата безкористност и готовност за помощ. А и Вашите съвети едва ли биха били разбрани правилно.

Стрелец

Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.

Козирог

Отделете повече внимание на своя любим човек, защото иначе у него може да възникне усещането, че съвсем не Ви е нужен. И както е известно на всички, работата(каквото и да включва тя) не е вълк, за да глутне някого. Посветете този ден на разходки по алеите на парка. Прекъсвани от време на време за дълги целувки.

Водолей

Казвайте на хората само онова, което искат да чуят. Или по- добре не говорете нищо, защото днешния ден не е подходящ за откровения във всякаква форма. Каквото и да се случи днес между вас, то само ще Ви сближи още повече. Точно за такава двойка като вашата хората са казали: „И в радост и в тъга се пазете един-друг”.

Риби

Днес се заемете с търсене на ново занимание или хоби – трябва да се отвлечете от негативните мисли , които са Ви завладели в последно време. Понякога Ви се струва, че някои неща вече са останали в миналото, че сте се разделили със старите проблеми, но те отново се появяват в живота Ви. Вие сте по-силни от тях, но не позволявайте на своята ситуация да Ви доведе до положение, от което да не можете да излезете. Постарайте се, да стоите на безопасно място.

предишна статияМалко слънце и много дъжд днес
следваща статияОтново дъжд и гръмотевици следобед