Овен Днес за Вас ще се грижат много красиво и трогателно, при това демонстрирайки изключителна нежност към Вашата особа. Постарайте се да

Овен

Днес финансовите въпроси и парите като цяло, ще играят голяма роля във Вашия живот. Ако сега се стараете да икономисвате, приемете поздравления ! Точно днес ще имате възможност да увеличите своите запаси „за черни дни”. Ако в последно време сте живели на широко , точно днес е момента да понамалите апетита си към подобен род дейност! Редно е , големите Ви разходи да станат не толкова големи, а пристрастието Ви към разкош, да поутихне. Започнете да цените по-малко скъпите вещи…

Телец

Изглежда Вашите проблеми са много по-сериозни, отколкото си мислите. С една бегла целувка по бузата и с думичката „извинявай” тук май няма да минете. Ще се наложи да вземете по-решителни и кардинални мерки. Днес е изключително подходящ ден за общо обмисляне. И даже за начало на прилагнето на онова, за което сте се споразумели, или имате общо мнение.

Близнаци

През този ден ще разберете, че на своя любим човек може да имате доверие, и даже повече, отколкото сте считали по принцип за възможно и допустимо. Постарайте се да направите всичко възможно, за да се запази доверието за колкото се може по-дълъг период. От Вас зависи действително много.

Рак

Днес може да постигнете много, само че после, анализирайки събитията на деня, ще сте принудени да признаете, че с някои неща даже не си е заслужавало да се заемате. Ако искате да избегнете грешки, трябва да се ръководите от своя здрав разум, а получените съвети трябва да оценявате критично. Внимавайте, за да не се окажете жертва на манипулация. Денят ще Ви донесе нови запознанства, които, за съжаление, съвсем няма да имат този характер, който очаквате: вместо романтични отношения, ще Ви предложат делово партньорство, а надеждния съюзник, за който така сте си мечтали, ще бъде само нов обожател.

Лъв

Кога за позледен път сте прекарвали на саме със себе си? Възможно е да е дошло време да се поспрете, и извесно време да плувате по течението – възприемайте живота безгрижно и без да бързате. Горещата енергия, която напоследък е била за Вас като ключ, определено е била вълнуваща, но е имало вероятност да окаже и негативно влияние на емоционалното Ви равновесие. Сега е време да се измъкнете от водовъртежа на активната дейност , и да си подарите малко уединение. Даже ако можете да отделите за себе си няколко часа, отлично ще усетите реалната разлика.

Дева

Девите са готови за решителни действия и кардинални промени във всяка сфера. Доколкото деловата активност по понятни причини днес не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху личния си живот. Бедата е в това, че близките Ви хора не разбират Вашите стремежи и намерения, а Вие нямате желание да им обяснявате каквото и да било. Така че вероятността за конфликти за съжаление е твърде висока. Това е не лош ден за пътуване и екскурзии, а също и за всякакви други занимания, способстващи за разширяване на кръгозора. Но пък с физическите натоварвания не се престаравайте – те биха могли да да доведат до влошаване на самочувствието.

Везни

Днес ще се наложи да кажете на своя любим човек за нещо не особено радостно и приятно, което, естествено, не може да го зарадва, а даже напротив – да го доведе до сълзи и нервен срив. Постарайте се да направите това максимално меко и тактично.

Скорпион

На Скорпионите звездите настоятелно препоръчват, да внимават за парите, документите и другите ценни за тях предмети! Изглежда днес ще Ви бъде трудно да попаднете у дома си – възможно е това да бъде само следствие от проблеми с транспорта, а може и да си загъбите ключа… Бъдете внимателни към всичко ставщо около Вас, защото Ващето недоглеждане или нечия бързина, да Ви лишат не само от ключ…

Стрелец

През целия ден ще правите всичко възможно , за да постигнете успех, но в края му наистина ще бъдете доволни от постигнатото. Няма такова правило, според което трябва да се заемете да се справяте с всички проблеми, както и да поставите всички дреболии по местата им. Не е нужно да изисквате от себе си прекалено много. В края на крайщата никой човек не е способен да твори чудеса. Спомнете си всичко, което е ставало през последните няколко седмици , и си помислете какво сте успели да постигнете. Ще се учудите, колко далеко сте успели да стигнете за съвсем късо време.

Козирог

Трябва сериозно да се замислите, дали Вашите планове за близко бъдеще са наистина добри. Сега имате възможност да внесете необходимите корекции, а по-късно ще бъде изключително трудно да направите това. Посъветвайте се с тези, на които се доверявате, а днес имате възможност да получите доста добри препоръки. Денят е подходящ за укрепване на всякакви връзки – професионални, приятелски и семейни. Ще имате възможност да обсъдите с близките си всичко, което Ви вълнува, а и да споделите своите съмнения и тревоги. Помнете, че не трябва да преодолявате неприятностите в изолация, ако близо до Вас има хора, които не само са готови, а и искат да Ви помогнат.

Водолей

Подходящ ден за кратки пътувания (с изключение на сутрешните часове). По това време ще можете свободно да контактувате с хората, които са около Вас, и то на различни теми. Само че се постарайте, да не излизате от деловия тон и внимателно да аргументирате своите позиции. Ще е полезно да обсъдите детайлите на тази или онази работа. Има вероятност да бъде успешна проверка или оформяне на документи. Лесно ще се справите с всяка текуща задача, особено ако не се вглеждате в далечното бъдеще. Контатктът с детето или с любимия човек ще Ви донесе не малко приятни моменти.

Риби

При Рибите ще се появи горещо желание да направите някакъв сюрприз на своята втора половинка. Може би с нещо сте се провинили в близкото минало? За подарък звездите съветват, да изберете нещо по-екстравагантно. Например табакера за вносни цигари, или красиво и благоухайно долно бельо. Бъдете убедени, че интуицията Ви няма да Ви подведе.

предишна статияВ атмосферата на Марс открити следи от солна киселина
следваща статияЗапочва спадане на температурите, в Западна България – превалявания