зодиак

Овен
Днес във вашите отношения започва нов етап. За нивото на неговата глобалност , както и за продължителността му, е трудно да се съди. Само че този ден еднозначно ще стане още едно стъпало към Вашето общо щастие, в каквото и да се заключава то. Постарайте се да направите всичко правилно и разумно.

Телец
Днес обръщайте внимание на тънкостите в поведението на своя любим човек. Те ще Ви разкажат много неща, и то – съвсем различни от това, което ще Ви се казва в прав текст. Затова днес може да стигнете до потресаващи изводи от поведението на Вашата половинка. Само не се увличайте.

Близнаци
Струва Ви се, че можете да постигнете всяка поставена цел, но за съжаление този оптимизъм е лишен от основания. Бъдете готови за поява на пречки по Вашия път , и не разчитайте, че късмета ще бъде с Вас през целия ден. Ако разчитате на собствените си сили, ще избегнете напразните илюзии и горчивите разочарования. Лесно се разбирате с връстниците си, но с представителите на другите поколения не винаги намирате общ език. Ако сте влюбени, ще изпитате удоволствие от общуването, само ако отложите обсъждането на сериозните въпроси, касаещи общото бъдеще. Обръщайте внимание на малките радости и търсете източник на позитивни емоции във всичко, което Ви заобикаля.

Рак
Днес може да откриете , че Вашите представи за любов съвсем не съвпадат с тези, на Вашия любим човек. Постарайте се, колкото е възможно по- бързо да достигнете до средно аритметично във Вашите съждения, иначе конфликтите в бъдеще са неизбежни.

Лъв
Очаква Ви не лек ден. Ще се наложи да си признаете, че много от усилията, положени за постигане на целта са били напразни, а на много от надеждите не е било писано да се сбъднат. Ще се наложи да проявите не само упоритост и целеустременост, но и мъдрост и самообладание. Обкръжаващите Ви очакват отстъпки, но биха ги оценили като слабост и неувереност в собствената Ви правота. Допуснатите днес грешки могат да Ви струват много скъпо Постарайте се да бъдте по-добри към своите близки. Те се нуждаят от Вашето милосърдие и помощ. Не приемайте критиката близо до сърцето си : днес тя се прави от завистници и няма конструктивен характер.

Дева
През този ден на Вашия любим човек ще се прииска малко да бъде сам. Уважете неговото решение – то не се появява толкова често в такъв вид! Важното е да знае, че мислено сте винаги с него, и в момент на необходимост винаги можете да му се притечете на помощ. А пък физическото присъствие съвсем не е задължително.

Везни
Бъдете внимателни, когато пътувате, защото всяко пътуване може да бъде свързано с неприятни произшествия, конфликти и други сложни ситуации. Денят не е подходящ и за решаване на финансови въпроси, тъй като сте склонни да се „облягате” на неправилни разсъждения и изводи, а разумните съвети да игнорирате. Днес ще Ви бъде трудно да намерите общ език с близките си и това ще е поради факта, че не чувате никого другиго, освен себе си. Постарайте се да бъдете по-внимателни, а това ще Ви помогне да запазите мира и спокойствието. Вечерта е подходяща за посещение на светски мероприятия.

Скорпион
Сътрудничеството днес е много важно. Само че обединяването на своите с чуждите идеи, ще се окаже много трудна работа, тъй като нивото на Вашата енергия се колебае по най-непредсказуем начин. Без каквото и да било стеснение казвайте онова, което мислите, но също така и внимателно се вслушвайте в онова, което хората мислят за Вас. Изцяло можете да избегнете усложненията, възникващи при контакт лице в лице. За какво тогава са телефона и електронната поща?

Стрелец
Ако имате намерение да се разделите със своя така омръзнал Ви и до болка познат и предсказуем партньор, днес е най- подходящия ден. Намекнете му, че нямате интерес от продължаване на връзката . Каквато и да бъде реакцията му, трябва да останете до край спокойни и невъзмутими.

Козирог
През този ден ще можете доста да се потрудите , ако предпочетете пред сътрудничеството , самостоятелната работа. Хората, обещаващи помощ, на практика само ще Ви усложнят живота, а намесата им ще се окаже несвоевременна и даже вредна. Финансовата картина е благоприятна. Макар и паричните постъпления да са скромни, Вие мъдро ще се разпореждате с получените средства. На много самотни Козирози днес ще провърви в любовта. Това е денят, в който всяка среща може да се окаже съдбоносна.Симпатията ще се заражда моментално и бързо ще прераства в сериозни чувства.

Водолей
Още от сутринта сте на крак, без да имате дори една свободна минутка. Това може да бъде весело, може да е и вълнуващо, но едно е ясно: днес това ще приключи. Започва период на непредвидени спънки и препятствия, и в по-голяма част от случаите – преместване на планираното за друг ден. Това няма да са най-големите изненади, но времето, което се освобождава, ще се окаже безценно. Единственото, от което трябва да се пазите е, прибързаното взимане на решения.

Риби
Не е най-подходящия ден, за да спорите за вкусове. Може да се ъвлечете и в резултат да стане спор за нещо, което не е толкова важно за по-нататъшните ви отношения. Не си заслужава да рискувате своето общо бъдеще за такива дреболии. Отсъпете!

предишна статияСамо над Западна България времето днес ще е ясно
следваща статияДоц. Атанас Мангъров: В момента берем плодовете на насаждания с месеци страх