хороскоп

Овен
От гледна точка на личните отношения този ден е много сложен. За много от представителите на знака той ще бъде свързан с болезнени разочарования, и възможно даже със сериозни емоционални травми. Отношенията, които до съвсем не отдавна са изглеждали стабилни и предсказуеми, може да донесат интересни и неприятни сюрпризи , при което Овните съвсем ясно ще си дадат сметка, че събитията на този ден са само върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско спокойствие, защото без него ще Ви бъде много трудно правилно да реагирате на ставащото. Ще се наложи не само да взимате сложни решения, но и да ги реализирате в живота. Стегнете се!

Телец
Има вероятност Вашия личен живот днес да бъде ознаменуван с с няколко щастливи събития. Например, може да Ви позвъни партньор, който не се е свързвал с Вас от доста време и така сте се били затъжили за него… А звездите Ви препоръчват, да се срещнете с него днес, и да прекарате заедно няколко приятни часа, далеч от уличната суета.

Близнаци
Денят ще премине отлично, ако не се скъпите на комплименти и не икономисвате окуражителните думи. Да, днес хората, които Ви заобикалят, ще повдигат настроението си „за Ваша сметка”, но това не е толкова лошо, като се има предвид, че Вашето жизнелюбие и оптимизъм с лихва ще стигнат за всички. Не се страхувайте от смели проекти! Не се бойте от неуспехи! В най-лошия случай може да попаднете в смешно положение, но това по никакъв начин няма да се отрази на Вашата репутация и на отношението на обкръжаващите към Вас. Възможни са удачни съвпадение, в следствие на които ще имате възможност да оправите отношенията си с много скъп за Вас човек.

Рак
Днес разговорът с Вашия любим човек може да се окаже много тежък и няма да донесе удоволствие нито на Вас, нито на него.. Само че той е просто необходим, за да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно важно и изгодно решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв
Необходимостта да се трудите определено няма да Ви достави радост. А съвсем ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече онзи, когото обичате и с когото искате да прекарвате времето си, също няма нищо против да промени плановете си в полза на малко романтично приключение във Вашата компания.

Дева
Днес ще Ви бъде особено трудно да се помирите с някаква вредна привичка на Вашия любим човек. Тя толкова ще Ви дразни, че даже на моменти ще имате желание да се разкрещите на Вашата половинка. Само че не си заслужава да го правите: един спокоен разговор би бил много по-ефективен.

Везни
Днес много малко ще Ви интересува мнението на Вашия любим човек за това, какво правите, а още по- малко – какво мислите. По тази причина може само да му съчувствате: от негова гледна точка Вие въобще и нямате намерение да съобразявате с него. Може би все-пак си заслужава, да му обърнете малко повече внимание?…

Скорпион
През този ден Вашият любим човек няма да Ви откъсва от работата, което до някъде ще Ви разстройва. До толкова сте свикнали да му отделяте част от работното си време, че когато изведнъж се окаже, че не е наоколо, и понятие няма да имате с какво да запълните оставащото Ви свободно време и къде да се дявате…

Стрелец
Нещата Ви вървят съвсем не блестящо: налага се и с трудностите да се оправяте, и препятствия да преодолявате. Но Стрелците не биха били Стрелци, ако при такива обстоятелства губят своя оптимизъм. Въпреки всички проблеми, ще запазите доброто си настроение, и затова денят като цяло ще остави доста добро впечатление. Много се харесвате на хората, които са около Вас. От това може да се възползвате, за да завържете интересни запознанства, или да се обзаведете с интересни връзки. Романтичните отношения изискват търпение и затова не форсирайте събитията. Не след дълго ситуацията ще се нормализира.

Козирог
Усмивката през този ден ще бъде Вашето главно оръжие. Въоръжете се с нея и всичко ще се изпълни толкова леко и бързо, че за Вас ще остане само да се чудите. Единственото, което трябва да помните е, че трябва да се усмихвате по-искрено. И най-искрено – на Вашия любим човек….

Водолей
През последните няколко седмици сте били нащрек и сте препроверявали всяко свое действие, за да се убедите, че не нарушавате правилата. Точно това Ви е изкарало от релси. Никога не сте се отличавали с умението, сериозно да подхождате към нещата и да ги изпълнявате така, както ги иска началството, а даже обратното. Но днес ще се окажете на една вълна с началството , и ще може да изпълните всичко, което се изисква. Това е добро, защото шефовете Ви имат идея, свързана с Вашето повишение.

Риби
Определете своите приоритети и строго се придържайте към тях. Възможно е някой на работата, в компанията или в къщи, да претендира за Вашето свободно време, за Вашите желания, или да изпитва Вашето търпение. У Вас може да възникне изкушение да отговорите със съгласие и да изчакате, за да видите какво ще стане, но и не се страхувайте да се откажете, ако това е нужно. Помнете, че нерешителността няма да помогне да постигнете поставените цели.

предишна статияСняг и дъжд над по-голямата част от страната
следваща статияЖена смени пола си, за да избегне плащане на заем, но я хванаха