Овен Днес Вашия любим човек ще чувства остър недостиг на внимание от Ваша страна. Той постоянно ще се нуждае от Вашата подкрепа, гри

Овен

Няма никакви съмнения в това, че в кръга на възложените Ви задължения Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обхваща ленност, и когато Ви се иска да се избавите от всички задължения наведнъж. Това е нормално, защото всеки човек от време на време се нуждае от „междучасие”. Просто днес не е такъв ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви резки действия. Свършете всичко, което е неотложно,а след това ще си отдъхнете, както трябва.

Телец

Мобилните телефони са едно от най-големиоте постижения на човечеството в последно твеме! Само че за Вас , Телци, те ще се окажат не средство за връзка, а един вид въже за връзване, тъй като домашните Ви ежеминутно ще Ви откъсват от работата Ви, с жизнено важни (по тяхна сметка) неща. Съветът е от време на време да не отговаряте на позвъняванията на членовете на семейството.

Близнаци

Даже и в личните контакти през този ден е за предпочитане да проявявате сдържаност, отговорност, дисциплина и емоционална уравновесеност. Възможни са ограничения в любовта. Не се хвърляйте на врата на този(или тази), който Ви харесва . Такова поведение може да бъде възприето като липса на възпитание , или проява на лош вкус. З Вашия постоянен партньор, възлюбен или спътник в живота, през това време може да проверите за издръжливост, надеждност и порядъчност. Ако сте открили собствен бизнес, може да успеете да преодолеете критичния период.

Рак

Частите на много сложната и забъркана главоблъсканица най-на края ще започват да си идват по местата, но не е много важно дали Вие ще приключите или не. Отговорът, който ще получите, едва ли силно ще промени живота Ви. По-важен е самият процес на неговото търсене и зааатова си дайте повече време, за да може всичко да се изясни. Изпитайте удоволствие , задавайки въпроси и сортирайки получената информация. След това ще можете да се радвате на своите уникални открития.

Лъв

Много нетипично за Вас – да си останете в къщи, вместо да отидете да се веселите в голяма компания! Само че нес много ще Ви се иска, да бъдете двамата с любимия човек, а целия останал свят да остане зад вратата. Няма и нужда да се каже, че на никого не бихте позволили да Ви отклони от това занимание. А и нима се е случвало, да позволите някой да Ви убеди или да Ви отклони лесно в или от нещо? Достатъчно е, само меко да кажете „не”.

Дева

За всички представители на този знак днешният ден няма да буде много благоприятен. Отношенията с близките ще се развалят, а взаимното недоволство може да достигне критично ниво. Готови сте за компромиси, но това ще се окаже прекалено малко за сключване на примирие. От Вас ще се изискват все повече и по-значителни отстъпки, както и пълен отказ от собствените цели, интереси и планове. Постарайте се, да избегнете от открито противопоставяне и да запазите поне видимо нормални отношения, с хората, които са Ви скъпи. Не забравяйте да си оставите пътища за отстъпление, защото скоро ще Ви потрябват.

Везни

Заслужава си днес да устроите за своя любим човек малък празник на душата. Подгответе му някакъв сюрприз, изпълнете отдавнашно обещание, или просто бъдете малко по-приветливи и ласкави, повече от обичайното. Главното е, той да не заподозре , че му се подмазвате , или преследвате някаква цел.

Скорпион

Изпитанията, които са Ви приготвили звездите, съвсем не са на шега. Ще се наложи да взимате съвсем не лесни решения, отнасящи се до Вашето професионално бъдеще, както и до разработване на съвместни проекти. Не смесвайте деловите и личните интереси, иначе лесно ще попаднете в капана на съвършено безпринципна и крайно егоистична особа. Може да се доверявате само на много близки хора. С новите запознанства трябва да сте крайно внимателни: ще Ви се обещават златни планини и безоблачно бъдеще, но на практика ще получите само напразни наджди и разочарования.

Стрелец

Хората, с които днес предстои да имате работа, Ви познават като упорит и решителен човек. Не би било зле да проявите и други качества –сговорчивост, отстъпчивост и способност да водите дълги диалози. В общуването с приятелите тези качества много ще Ви помогнат. Денят е подходящ за общи семейни начинания и проекти, в които да вземат участие Ваши роднини. Може да разчитате на разбиране и подкрепа от страна на близките, даже и ако в последно време отношенията не са били много добри. Възползвайте се, и изгладете острите ъгли.

Козирог

През този ден не се занимавайте с важни работи. Трудно ще Ви бъде да се съсредоточите, а да определите коя от задачите , стоящи пред Вас , е от първостепенна важност, съвсем няма да е по Вашите сили. Вероятни са семейни проблеми и конфликти между роднини и близки хора, в които ще се наложи да се намесите. Може да се окаже, че по стечение на обстоятелствата ще се наложи едновременно с това да се занимавате и с професионални задачи. Денят ще е напрегнат, и това не може да не се отрази и на Вашето здраве. Спомнете си за правилата за рационално хранене, както и за необходимостта от престой на чист въздух.

Водолей

През този ден повече от обичайно ще се нуждаете от подкрепа и непременно ще я получите от хора, които никога преди не са демонстрирали своето добро отношение към Вас. Възможни са подаръци и приятни сюрпризи. Човек, с който сте имали общ бизнес доста отдавна, ще Ви направи много интересно предложение за сътрудничество. Много добре се подреждат и романтичните Ви отношения и да постигете взаимно разбиране с любимия човек съвсем не е трудно. Всички увлечения през този ден ще се окажат доста по-сериозни, отколкото сте могли да си представите.

Риби

Доста успешен ще бъде този ден за Рибите. Звездите съветват представителите на знака, да разчитат само на своите сили, без да очакват помощ от другите. Колкото по-независими бъдете в разсъжденията и постъпките си, толкова по-добре. Финансовото Ви положение ще се подобри. Междувременно ще получите очаквани плащания, а е възможно и връщане на стари дългове. Със задачите в семейството ще се справите леко и непринудено, а роднинте Ви ще Ви подкрепят. Подходящ ден за активна почивка.

предишна статияСлънцето ще се покаже днес, вятърът ще отслабне
следваща статияАктуалното съсътояние на републиканските пътища