зодиите

Овен

Днес не е най-добрият ден за начало на нова работа. За бърза реализация на оригиналния Ви замисъл ще пречат неподходящото настроение или прекомерната чувствителност на околните към ставащото. Чуждите проблеми ( в това число и преживяванията на другите хора) , може да Ви интересуват по-силно от Вашите собствени. Не са изключени неуместни романтични спомени, парализиращи волята Ви. През това денонощие е много важна емоционалната хармония между Вас и Вашите близки. Постарайте се да нямате тайни едни от други, освен най-невинните.

Телец

Доста сложно ще бъде за Вашия любим човек днес да разбере, какво искате да му кажете с тези или онези Ваши действия. Той няма да може да разбере Вашите мотиви и желания и затова ще се държи разсеяно и неадекватно. Постарайте се да бъдете по-открити и разбираеми.

Близнаци

Днес звездите Ви препоръчват да се облечете колкото се може по-ярко и празнично, и по възможност да прекарате нощта в огромна компания. Сред гостите вероятно ще се намери представител на противоположния пол, който да Ви обърне внимание и да се опита да се приближи до Вашето сърце.

Рак

Днес ще си дадете сметка, че вашия човек не е напълно такъв, какъвто сте си го представяли. Нито е по-добър, нито е по-лош – просто е различен. Постарайте се да разберете и приемете това колкото се може по-бързо, защото иначе разочарованието може да се окаже много силно, а и несъвместимо със съвместния живот.

Лъв

Не бързайте, защото неминуемо ще допуснете грешка. Не би било излишно да си спомните, че понякога човек трябва да се спре, да направи пауза и да си отдъхне. Склонни сте да се захванете с много задачки наведнъж, да зарежете започнатата работа на средата , само за да превключите на друго интересуващо Ви занимание, а след това и него да отложите. Но ако подобна непоследователност в работата Ви е непростима, в личния живот ще създаде много напрегната ситуация. Не дразнете близките си хора със своите нелогични действия.

Дева

Въпросът не е в това, че сте затворени, а просто предпочитате да запазите своите мисли за себе си . Нали така? Толкова сте преуспели в изкуството да скривате своите мисли от другите, че понякога ги скривате даже от самите себе си! Вслушайте се в онази тъпа болка в корема си. Какво означава тя? Какво я облекчава или засилва? Не се страхувайте да споделите това с доверено лице. Ако в момента тази роля е вакантна, то е трудно да си представите по-подходящ момент, за да установите с някого подобни отношения. Ако искате да имате успех в професията, проявете повече такт към своите делови партньорите .

Везни

Вашият любим човек трябва да е редом с Вас не само в радост, но и в тъга. Днес ще се появи уникална възможност да го изпробвате и в едната и в другата ситуация, а също и няколко промеждутъчни. Така ще си изясните, до колко сте си нужни един на друг.

Скорпион

Днес ще се наложи доста дълго да убеждавате своя любим човек в правилността на това или онова действие, което бихте искали той да предприеме. Не се знае , дали ще успеете да се справите с това или не, но ще се наложи да направите замисленото самостоятелно.Настройте се за това по- рано.

Стрелец

Оказва се, че времето, което сте прекарали с Вашия любим човек по отделно, не е било напразно нито за Вас, нито за него. Днес с учудване ще откриете, че и двамата доста сте се изменили, и дори вашите отношения съвсем не са такива, каквито са били по-рано. По-добри ли са, или са по-лоши?

Козирог

Някои хора обичат сюрпризи, но що се отнася до Вас, предпочитате всичко да бъде точно така, както сте го планирали. Разбира се, това не винаги е възможно, и в това сте се убеждавали много пъти през живота си. Освен това Вие знаете и способ да контролирате това, което става, или поне бихте искали да стане. Всичко зависи от това, как ще реагирате на тези събития. Не забравяйте това!

Водолей

Днес и през следващите няколко дни е най-добре да си сложите предупредителен знак, тъй като от Вас не трябва да очакват обективност и безпристрастност, с които по начало се славите. Позволете на чувствата си да се проявят, но ако действително се грижите за своите близки, предупредете ги от рано, че сте в несвойствено настроение, защото иначе много ще ги разтревожите.

Риби

Отдавна е вече време да отделяте повече внимание на себе си. Обективно оценете своя гардероб и помислете за частичната му промяна. Какво лошо би имало, ако се ориентирате към по-радостни нюанси на своите тоалети? Настроението в дома Во все повече се доближава към нормалното, но това съвсем не означава, че всичко е минало. Неприятен казус може да развали настроението Ви още от сутринта. Не се отчайвайте – може би причината е във Вашето омаловажаване на проблема. Днешният ден не обещава нещо свръхнеобичайно, ако не се опитате да си го осигурите с помощта на активно търсене на приключения. Днес са възможни кратни пътувания с делова или лична цел. Днес ситуацията съвсем не е оптимална по отношение на парични средства.

предишна статияЗащо бунтът на „хората с рога“ в САЩ всъщност е кошмар за Путин?
следваща статияПродължава опасният студ