Овен Много противоречив ден. Успехи и неприятности непрекъснато ще се сменят и това много ще Ви дразни. Ще Ви харесват съвсем не всички съб

Овен
Като допълнение към обожанието, с което Ви обкръжават сегашните Ви поклонници, ще Ви се появят и нови „въздишащи”, надяващи се на Вашето внимание. Тъй като обожавате съревнованията, непременно им разкажете един за друг просто за да видите, какво ще излезе от цялата работа. Но ако сериозно се интересувате поне от един от тях, не позволявайте играта да бъде прекалено продължителна.

Телец
Възможни са изгодни големи покупки, особено през първата половина на деня. Отлична придобивка би било, да се снабдите с книги, различни справочни материали, носители на информация, компютри, компютърни програми , компютърен софтуер и аксесоари, автоаксесоари, принадлежности за пътуване или за преговори (включително дистанционни). В същото време може да очаквате най-различна оперативна работа и всевъзможни услуги, подпомагащи обмена на информация и нейното получаване и анализ , както и доброто функциониране на платежни терминали, услуги, служби за консултация и поддръжка.

Близнаци
Днес ще бъдете свидетели на зрелището, как Вашия любим човек ще се чуди и опитва да се справи с ваш общ проблем. При това Вие едва ли ще искате да помогнете, а и да искате, няма гаранция, че ще можете, дори това да е наложително. За Вас най- главното е, да не се скарате със съвестта си.

Рак
Този ден е свързан с важни и изискващи внимание работи. Затова не трябва мислено да се потапяте в миналото или да се стремите към бъдещето – от Вашето внимание се нуждае сегашният ден. Възможна е неочаквана среща с хора, които неотдавна са били Ваши конкуренти и съперници, а ще се изясни, че сега се намирате от една и съща страна на барикадата. Отношенията в семейството са сложни и все по-видимо става присъстващото в тях напрежение. Само че времето да изкажете своите претенции още не е настъпило: днес всеки опит да изясните нещата, само ще влоши ситуацията.

Лъв
През този ден няма да има нищо постоянно. Бъдете внимателни към тънките и неуловими изменения в ситуациите, а това ще Ви помогне по-бързо да се ориентирате в обстановката и умело да разпознавате подмолните намерения на обкръжаващите Ви хора. Ако не притежавате умението да се настройвате според събеседника и обстоятелствата, то е по-добре да се откажете от смелите, рисковани крачки, тъй като надеждите и пресмятанията Ви може да се окажат съвършено неверни. Не се препоръчва да се занимавате с важни платежни и банкови операции, както и да осъществявате кардинални решения в сферата на бизнеса.

Дева
Не само че обмисляте всичко, а и действията Ви са дълбокомислени. Представяте си, как би могло да се промени всичко в дълбочина, а не да действате повърхностно. Бихте искали още по-дълбоко разбиране от средата, която обитавате. Заемете се с това – днешният ден е много подходящ.

Везни
Ако сте забелязали, че в последно време разправиите във Вашето семейство са станали прекалено много, опитайте днес да си дадете сметка за техните причини. И е желателно да направите това не сами, а двамата заедно! Постарайте се, разговорът да е спокоен и конструктивен, а да не прерасне в поредния спор! ? може и това да се случи…

Скорпион
Постъпките Ви ще се струват на заобикалящите необмислени и екстравагантни. Наблюдават Ви осъдително и с интерес , а съвсем не може да се каже, че това е най-приятното внимание. Още повече е съвсем явно, че никой не се кани да Ви окаже помощ, или поне да Ви даде някакъв полезен съвет. Отношенията с любимия човек ще станат по-хладни. Днес сте заети само и единствено със своите проблеми, а Вашата „половинка” ще се държи като страничен човек. При това денят ще се окаже изключително благоприятен за творческа дейност и у много от представителите на Вашия зодиакален знак ще се проявят неочаквани таланти. Денят ще бъде свързан с големи успехи на новото поприще.

Стрелец
Този ден ще бъде свързан с приятни приятелски срещи, почивка и добра компания. Навсякъде ще бъдете желан гост, тъй като сте весели и носите със себе си добро настроение. Може да изберете подаръци за близките си, но ще Ви е трудно да разберете, на кого какво ще се хареса. Благоприятният емоционален фон не само ще Ви осигури душевен комфорт, но и ще Ви помага да намирате общ език с хората, които Ви заобикалят. Денят е свързан с урегулиране на важни за Вас отношения, но за да постигнете това, ще се наложи да положите сериозни усилия.

Козирог
Вашата половинка сега е в доста сложен период от своя живот. Подкрепете я. Бъдете силното рамо, на което може да се опре. Надеждния фронт. Спасителната жилетка. Изтърпете лошото и настроение, сълзите и тежките и въздишки. И не забравяйте, че любовта не е само романтични вечери на пейка под лунна светлина. Те включва и всичко друго, случващо се в живота на двама ви.

Водолей
На всички наоколо дълго сте разказвали, че се каните да промените много неща в живота си – не е учудващо, че те започват да се интересуват, защо до момента нищо не се случва. Преди да започнат сплетните, използвайте своите възможности и си изяснете, колко пари ще са Ви нужни, за да реализирате своите планове. Разбира се, ще се наложи нещо да рискувате, както става обикновено, но все пак се концентрирайте и започвайте да действате. Колкото повече са рисковете, толкова повече са наградите. Семейните задължения може да Ви се сторят излишни, но ако се заемет с тях, ще откриете за себе си много нови и интересни неща.

Риби
През този ден душата Ви ще жадува за творчество и творческа реализация, а и за благодарни зрители или слушатели, които всичко да оценят. В ролята на такъв може да влезе и Вашия любим човек, но ако плодовтете на Вашата фантазия не са му по вкуса, търпението му може и да не стигне за дълго време.

предишна статияСтуден ден, минус 11 сутринта
следваща статияРоди се бебе от замразен преди 27 години ембрион