зодиите

Овен
Овните за този ден трябва да си плануват тиха класическа вечер в семейството. Може да поиграят с децата, вкусно да си похапнат на вечеря , както и да погледат преди сън интересен филм. Страсти не се предвиждат, но за сметка на това ще получите не малка доза душевна топлота.

Телец
В никакъв случай не трябва да се съмнявате в своите способности! В препълнения Ви график няма място за съмнение. Освен това те са напълно неоснователни. Вие не само ще можете моментално да разгледате потенциалните проблеми и конфликти, но ще съумеете и да покажете начин за тяхното разрешаване. Дошло е време да излезете от сянката, и да застанете в светлината на прожекторите. Човекът, който Ви се възхищава, изчаква момента , когато ще постигнете своето и ще дарите на ситуацията своето неповторимо очарование.

Близнаци
Денят е много подходящ за вътрешна работа над себе си и за анализ на своите усещания. Днешните събития ще оставят дълбока следа във Вашето емоционално състояние, а Вие ще бъдете възприемчиви и чувствителни към всичко. Може да си почивате, да се занимавате с работа в спокойна обстановка. Не са желателни сътресения. В професионалната сфера може да се занимавате със сериозни неща, както и да водите преговори. Романтичните отношения ще бъдат наситени с приятни чувства.

Рак
Движи Ви желанието незабавно да въведете порядък на всякъде, където успеете да се докоснете: и в шкафа, и в личния Ви живот, и в работата, и в отношенията с роднините, а даже и в собствената Ви глава. Основното почистване е най- безобидния и весел вариант. Всичко останало – изясняване на отношенията, приключване с някои неща или самоанализът във всичките му прояви, ще Ви се отдава значително по-трудно, а резултатите ще са изключително скромни. Много по-лесно ще е за онези, които са обкръжени от непоправими и лекомислени оптимисти.

Лъв
Внимавайте в отношенията с другите трима. Днес и утре не правете аборти, въздържайте се от рискови начинания, щадете очите и сърцето. Добре е да има натоварвания, но всичко да е в норма. Интересите ви опасно се преплитат с тези на близки, колеги и шефове. За всичко трябва доста да се потрудите, да намерите място и време. Сексът е причина за нападки, отивате към изневери и неудобни положения. Завладяват ви мании и депресии.

Дева
Няма никакви съмнения в това, че в кръга на възложените Ви задължения Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обхваща ленност, и когато Ви се иска да се избавите от всички задължения наведнъж. Това е нормално, защото всеки човек от време на време се нуждае от „междучасие”. Просто днес не е такъв ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви резки действия. Свършете всичко, което е неотложно,а след това ще си отдъхнете, както трябва.

Везни
Някаква черта на Вашия любим човек днес ще Ви дразни изключително много, макар че същата черта до момента много Ви е допадала. Само че точно в този ден тя ще предизвиква у Вас неконтролирано и необяснимо чувство за злост. Впрочем, силите на действие са равни на силите на противодействие: от ненавистта до любовта е само една крачка.

Скорпион
В началото на деня може да Ви се стори, че събитията се развиват по вчерашния сценарий, и до голяма степен това ще е така. Само че към обяд нещата ще се променят . Затова сутринта не си правете планове, защото ще се наложи да забравите за тях. В същото време са твърде вероятни неочаквани събития в дома, семейството или с родителите. Обновяването на бита ще се окаже твърде успешно, ако се извършва по строго определен план. Даже и в този случай са вероятни непредвидени усложнения.

Стрелец
Бъдете готови, че днес пред Вас ще се изправят трудности от етичен характер. Възможно е , заради любимия си човек да се наложи да престъпите някои свои принципи и убеждения. Или напротив – да направите избор в тяхна полза, но в ущърб на любовта.

Козирог
Запасете се с търпение, защото това не е денят, когато можете да постигнете своето с настойчивост и замах. Доста по-уместно е, да се приложи тънка дипломация и умела игра с чуждите слабости. По-често напомняйте за себе си, а това ще помогне за по-бързо преодоляване на преградите. Така просто ще можете да ги заобиколите, и няма да е нужно да хабите енергията си напразно. Възможни са разногласия с любимия човек, но конфликтите ще успявате да избегнете. Убедително ще доказвате своята правота, избягвайки упреците, като не си позволявате обиди. Авторитетът Ви ще расте.

Водолей
Риск – това е Вашето второ име практически във всички сфери на Вашия живот. В повечето случаи това е хубаво . Само че ако в този момент решите да рискувате и да превърнете неотдавна започнатите отношения в постоянни, то по-добре приятелите Ви да Ви похитят и да Ви подържат няколко дни на безопасно място. Това, което трябва да се случи, ще се случи при всички положения. Опитайте се, да проявите далновидност.

Риби
Звездите Ви приканват към спокойствие и сътрудничество, вдъхновявайки всички и всеки за сключване на примирие, а и към приемане или поднасяне на извинения. Ако отдавна чувствате нужда да прекратите пререканията между своите близки, бъдете уверени, че можете да направите това, дори и без да полагате усилия. Тъй като Вашият знак е известен с особено чувствителните си антенки, Вие сте основен лидер сред всички, които биха се заели да изпълняват тази длъжност.

предишна статияОблачно време с превалявания и прегърмявания
следваща статияКонстантин Тренчев: Излязох от политиката, защото не искам да общувам с изпечени измамници