зодиите

Овен
Този ден ще Ви даде възможност за получаване на добри пари. В интерес на истината, тези пари ще получите доста по-късно, но самата перспектива за увеличаване на финансовото положение много ще Ви зарадва. Възможни са спорове с колегите и шефовете, но от сложните ситуации ще излизате победител. Забележителни възможности се откриват пред романтично настроените представители на знака. Денят, както никога до сега, е особено подходящ за нови запознанства и срещи. Вече създадените отношения видимо ще се подобрят, ако проявите малко повече отстъпчивост.

Телец
За Вас денят е благоприятен. Има много възможности, от които може да се възползвате и няма недостиг на отлични идеи. Това значи, че трябва се стремите да постигнете своите цели и да удържите победа, без да губите нито минута. Новото е нормално да Ви се стори трудно, но бързо ще се справите и ще получите първите положителни резултати, и даже успехи. Може да разширите кръга на обшуване . От делова гледна точка са полезни контакти с чужденци. Авторитетът Ви в семейството е висок и едва ли изводите Ви ще са подложени на съмнения, а плановете – на критика. Романтичните отношения, започнати през този ден, ще са много по-сериозни, отколкото очаквате.

Близнаци
През този ден на Вашия любим човек ще се прииска да прекара с Вас максимално възможното количество време, но във Вашите представи понятията за максимум някак ще се разминават. Опитайте се по някакъв начин да ги координирате и да ги доведете до средно аритметично.

Рак
Очакват Ви приятни изненади, грижливо подготвени от близки хора, или от членовете на семейството. Ако сте влюбени, денят ще Ви донесе много радости. Достойните Ви постъпки до сега няма да останат без внимание. Тъй като никой не се съмнява във Вашата компетентност, ще се радвате на уважение и на факта, че хора с опит ще търсят Вашите съвети и мнение. Денят е благоприятен за начало на сътрудничество с нови партньори.

Лъв
Сериозни проблеми са малко вероятни, но ще възникнат доста много малки трудности, а точно тези трудности ще Ви действат обезкуражително. Ентусиазмът ще се топи буквално пред очите Ви и ако имате важна работа, опитайте се да я свършите още през първата половина на деня. Вечерта е време, в което нищо няма да Ви зарадва така, както спокойната почивка в семеен кръг. Близките Ви имат за Вас приятни сюрпризи и добри новини. Освен това, вероятни са парични постъпления, които ще се окажат много навременни. Денят е подходящ за открития, които ще са от голяма полза.

Дева
Своите текущи цели може да постигнете благодарение на своята чувствителност, дружелюбност и приятелско отношение с колегите по работа, информираността и мобилността. Няма да сте лишени и от Вашето професионално майсторство, особено ако същността на Вашата дейност предполага осъществяване на контакти , работа със средства за връзка, обучение и обмен на информация. Може да постигнете впечатляващи успехи в областта на програмирането и управлението. Това е хубав момент за усвояване на ново оборудване , в това число компютърно, радиоинженерно или медицинско.

Везни
Както и да сте започнали днешния ден, той ще завърши на най-високо ниво. Никой не оспорва, че сте съвсем непредсказуеми, но е напълно по силите Ви, да продължите да се придвижвате към целта с равномерно темпо, опирайки се на своите предишни постижения. Крачка по крачка ще започнете да осъзнавате, колко далеко сте стигнали, а това още повече ще Ви помогне в по-нататъшните действия. Постарайте се да запазите доброто си настроение, и не позволявайте на малките неприятности да влияят на отношенията Ви с хората. Придържайте се към девиза: „Живей, и дай на другите възможност да живеят”!

Скорпион
През този ден не са изключени неприятности в службата, или усложнения в хода на лечението, което провеждате. Коренът на проблема търсете в неправилната организация на нещата, или в незнанието на елементарни правила. С каквото и да се занимавате, не се опитвайте да проявявате самодейност Заобикалянето на системата от действащи предписания и инструкции, проверени с времето, ще Ви струват много по-скъпо от послушанието и временното примирение с обстоятелствата. Това не е най-подходящия момент за отиване на ново работно място, и дори за търсенето му, но пък е подходящо за отработването на професионални и управленчески навици.

Стрелец
Само когато се наложи да се сблъскате с действително сложна задача, осъзнавате на какво сте способни. Малките неприятности Ви готвят за сериозните изпитания на бъдещето, така че бтдете много внимателни. Някои хора ще са настроени не много дружелюбно. Трябва да стоите по-настрана от тях, докато настроението им не се нормализира. Просто им покажете, че ако се нуждаят от Вас, Вие сте на разположение. И не го изживявайте, ако не се обърнат към Вас за помощ. В това няма нищо лично.

Козирог
Сполучлив ден за семейни срещи и подобряване на домашната обстановка. Днес инициативата в семейните работи ще принадлежи на Вас. Грижата за децата и домашната Ви половинка ще Ви донесе особено удовлетворение. Денят е благоприятен за финансови операции, отнасящи се до дома, продуктите, сферата на услугите , както и домашното селско стопанство.

Водолей
Ще се наложи да се проявят чудеса от самообладание: днес обкръжаващите Ви сякаш нарочно ще Ви дразнят и ще Ви изкарват от релси. Не позволявайте емоциите да Ви завладеят. За постъпките, извършени под тяхно въздействие , просто няма начин да не съжалявате в последствие. Ако трябва да вземете важно решение, водете се от логиката и здравия разум. Интуицията днес има почивен ден, а чуждите съвети ще са удивително безполезни. Ще напомни за себе си стар приятел, който има за Вас приятна изненада. Вечерта обещава интересна среща или запознанство с човек, който за дълго ще завладее Вашите мисли.

Риби
Днес малко количество алкохол ще Ви помогне да се разкрепостите, а това ще рече – по-лесно да намерите общ език със своя любим човек. Само че не трябва да минавате зад предела и да злоупотребявате с този забележителен помощник, че в един момент той може не само да започне да Ви пречи, а и да Ви направи за смях.

предишна статияШер посрещна „най-самотния слон в света” на летище в Камбоджа
следваща статияСтудена сутрин и ниски температури през деня