октомври

Овен

Oт гледна точка на работата и други полезни дейности, този ден , като цяло, по нищо няма да се отличава от останалите. Ще постигнете това-онова, но резултатите ще изглеждат(в това число и на Вас, самите) доста скромни и не оправдаващи усилията. До вечерта ще нарастне Вашата раздразнителност, и ще започнете да се карате буквално с всички. „Под ножа” може да попадне и близък човек. Само че денят не е безнадежден. Той отлично подхожда за романтични срещи и разходки, и обещва интересни запознанства. Ако посетите увеселително мероприятие, впечатлението Ви ще бъде приятно.

Телец

Днес направете нешо, което ще може да пробуди Вашите чувства. Изследвайте нови аромати, звуци, текстури – в света има толкова онтересни неща и макар че никога няма да можете да опитате абсолютно всичко, трябва да искате да знаете колкото се може повече.Сега е най-подходящия момент за това. Вие като гъба се опитвате да попиете всичко, което се изпречва на пътя Ви. На практика може да се обогатите с множество нови идеи и да намерите нова насока на живота си.

Близнаци

За този ден не си правете големи планове, защото е твърде вероятно те да не могат да се осъществят, и да останете разочаровани. Ако сте първоначално настроени за скромни резултати, денят за Вас ще бъде спокоен, без суетене, а и ще запазите добрите си отношения с колегите и шефовете. И в личния Ви живот ситуацията е много благоприятна и можете въобще да не се опасявате, че надеждите Ви са били напразни. Изненади са възможни, но те ще са само приятни и ще носят позитивни емоции. Всяка постъпка на любимия човек само ще го направи още по-привлекателен във Вашите очи..

Рак

Днес разговорът с Вашия любим човек може да се окаже много тежък и няма да донесе удоволствие нито на Вас, нито на него. Само че той е просто необходим, за да можете да приключите с всичко. А и да стигнете до едно важно и изгодно решение. Бъдете търпеливи и мъжествени.

Лъв

Успех в работата си постигате благодарение на своевременната намеса и помощ от страна на колегите. Няма съмнение, че и самостоятелно бихте постигнали много, но получената подкрепа съществено увеличава Вашите възможности. Денят е не лош за сключване на сделки за покупко-продажба, или начало на сътрудничество с нови партньори. Бизнес-преценките Ви са много верни. В личния Ви живот също е много силно влиянието на позитивните тенденции. Успешно може да реализирате много свои отдавнашни замисли, а и да постигнете реализация на много свои съкровени желания. Навреме проявена инициатива ще направи възможни много приятни запознанства.

Дева

Денят ще бъде доста успешен, ако не се страхувате да използвате най-добрите практики и да „сменяте конете”, когато се наложи. Ако сте консервативно настроени, наистина ще Ви бъде трудно. Ще чувствате че изоставате, и че сте изпуснали нещо значимо. Много важна е и способността, не просто да се вслушате в мнението на другия човек, но и да се поставите на неговото място. Само по този начин ще успеете да избегнете конфликтите и споровете. Не трябва и да купувате вещи, които смятате да ползвате дълго, защото те няма да оправдаят Вашите надежди. За преместване или смяна на работата също не е най-подходящия момент.

Везни

Много ще е трудно за Вашия любим човек да се примири с факта, че не всичко в живота му върви в онова направление, по което би му се искало, нито става точно във вида, по който той го е планирал. Само Вие можете да му помогнете да намери себе си в хаоса на създалата се ситуация, както и да се почувства по-уверен и свободен.

Скорпион

Днес изглежда Ви очаква сериозна разправия с Вашия любим човек. Впрочем, за разлика от другите спорове, тя ще бъде от полза за вашите отношения. Ремарк е писал: „Ако няма спорове, значи скоро всичко ще свърши”. Това явно не е заплаха за вашата двойка. Какво пък, направете така, че да олекне на душата Ви, само че после не забравяйте, да се помирите.

Стрелец

Ако имате намерение да се разделите със своя така омръзнал Ви и до болка познат и предсказуем партньор, днес е най- подходящия ден. Намекнете му, че нямате интерес от продължаване на връзката . Каквато и да бъде реакцията му, трябва да останете до край спокойни и невъзмутими.

Козирог

Препоръката на звездите за този ден е, да бъдете сдържани в изказванията си. Днес ще сте склонни към безапелационни съждения и малко ще Ви е грижа, ще са приети ли те , и ще бъдат ли приятни за заобикалящите. Споровете ще възникват заради истински дреболии, но може да се превърнат в сериозни конфликти, ако не проявите спокойствие и миролюбие. Денят не е подходящ за раздяла със солидна сума пари, и затова е по-добре да отложите големите придобивки. Не са изключени и подаръци – в това число и ценни, които навярно много ще Ви зарадват.

Водолей

Зелената светлина, топлите усмивки и свободния просторен път, днес , когато трябва да вземете решение, Ви приветстват. Ситуацията малко се е прояснило, и не е учудващо, че сякаш планина е паднала от гърба Ви. Най-сетне можете да се заемете с онова, което трябва. В личния Ви живот също се откриват прекрасни перспективи. Движете се в комфортно за себе си темпо и се вслушвайте в сърцето си.

Риби

Предпазливост, предвидливост и дипломатичност ще са Ви нужни за уговорените днес срещи. Дори и да са романтични, едва дали ще преминат така леко, както би Ви се искало; ще се наложи да лавирате, да се уговаряте, да намеквате и да действате завоалирано. През този ден съвсем не си заслужава да се водят делови преговори. Вероятността да разберете събеседника си неправилно е твърде голяма. На саме със себе си се чувствате много спокойно и леко. Добра книга или увлекателен филм биха били за Вас много приятна компания. Повече внимание ще изискват децата, а и техните проблеми не са така сериозни, както изглежда на пръв поглед.

предишна статияХубаво време и слънце днес
следваща статияАктуална пътна обстановка