Зодиак

Овен

Ще постигнете доста добри резултати, ако се съсредоточите върху реализацията на собствените идеи. Трудно ще Ви се удава да изпълнявате чужди нареждания и дори да се опитвате, все нещо ще забравяте и обърквате. Търудно ще Ви бъде, и ако предстоят делови преговори: няма да дооцените своите опоненти и е много възможно да попаднете в глупаво положение. Близките ще се стараят да повдигнат настроението Ви, но Вие ще сте кибритлия и при всяко недоразумение ще избухвате, без дори и да се опитате да скриете своите негативни емоции. Само че такова поведение някак Ви отива днес, и никой няма дори да помисли, да Ви се разсърди.

Телец

За Вас денят е благоприятен. Има много възможности, от които може да се възползвате и няма недостиг на отлични идеи. Това значи, че трябва се стремите да постигнете своите цели и да удържите победа, без да губите нито минута. Новото е нормално да Ви се стори трудно, но бързо ще се справите и ще получите първите положителни резултати, и даже успехи. Може да разширите кръга на обшуване . От делова гледна точка са полезни контакти с чужденци. Авторитетът Ви в семейството е висок и едва ли изводите Ви ще са подложени на съмнения, а плановете – на критика. Романтичните отношения, започнати през този ден, ще са много по-сериозни, отколкото очаквате.

Близнаци

Отнасяйте се критично към себе си и своите достижения: ако бъдете прекалено самонадеяни, непременно ще се намерят хора, които ще се опитат да Ви натрият носа и манипулациите им може да се окажат доста болезнени. Не би било зле да се подготвите за разнообразни проверки, да въведете ред в работата си, документите и сметките. Не са желателни прояви на оригиналност и екстравагантност. Ако за Вас е важно да запазите разположението на обкръжаващите, демонстрирайте уважение към традициите и общоприетите правила. Налага се да вземете важни решения, отнасящи се до личния Ви живот. От изводите, до които ще стигнете днес, зависи по-нататъшното развитие на отношенията ви.

Рак

През този ден ще бъдете обхванати от нежност към Вашия любим човек и ако не я споделите, има голяма вероятност идеален шанс да се спука и изчезне като сапунен мехур. Затова звездите не Ви съветват, да държите толкова чувства в себе си. Най- добре е, да ги разкажете на света!

Лъв

Днес ще се наложи да престъпите някои свои принципи, заради интереса и благото на своя любим човек. Няма да е лесно да направите това, но ако все пак успеете, може искрено да се радвате, че в живота Ви е влязла силна и истинска любов – такава, за която сте могли само да мечтаете.

Дева

Трябва да сте по-внимателни, тъй като денят не е особено благоприятен за представителите на Вашия знак. Има риск за значителни загуби, за каквито в момента не сте готови. Важно е да разчитате само на себе си, тъй като дори хората, които имат изключително желание да са Ви в помощ, може да Ви направят мечешка услуга. Много е важно да бъдете търпеливи с близките си, като не само да намерите общ език с тях, а и да се постараете да избегнете разправиите, а ако се постараете, това е напълно възможно. Не е желателно да обсъждате дългосрочни планове, особено пък ако се отнасят за финанси.

Везни

Възприемчивостта към чуждите настроения или към общата атмосфера на създалата се ситуация, чак до вечерта ще бъде Вашето допълнително преимущество. Възможно е именно благодарение на изброените качества да съумеете да се справите отлично с отговорна работа, при това – даже и без особено да се напрягате. Чувството за пълен комфорт (душевен и физически) ще Ви обхване някъде към края на деня. Вечерта може да стане за Вас истински отдушник. Захвърлете работата! Отдайте се на любов, заемете се с творчество, или намерете друг подходящ начин, та да опитате вкуса на живота.

Скорпион

Днес Вашия любим човек няма да вярва в онова, което му кажете, като в най-добрия случай ще го приема за шега, а в най-лошия – за нагла лъжа. В крайна сметка ще се наложи да се въздържате от сериозни разговори по интересуващата Ви тема. Макар и само за да избегнете конфликтите.

Стрелец

Бъдете внимателни! В този ден конкурентната борба ще се обостри, а Вашите неотдавнашни съюзници неочаквано може да се окажат от другата страна на барикадата. Желателно е да разчитате само на своите сили, особено ако става дума за решаване на важни въпрои, свързани с дългосрочно планиране. Настроени сте за общуване и затова денят ще бъде щедър на контакти и интересни срещи. Помнете, че на запознанствата от днес не трябва да се отдава голамо значение – те са мимолетни, колкото и да са приятни.

Козирог

Просто с нетърпение очаквате тази вечер, не е ли така? Какво пък, за това имате всички основания, особено като се има предвид, че утрото и денят ще бъдат много забързани. Направете всичко необходимо, за да изпълните своите задължения към другите, но запазете и малко енергия, за да изпълните и задълженията си към себе си. Нали знаете, какво се говори за онези, които само работят и работят, а никога не почиват?…

Водолей

Днес с Вашия любим човек ще има не само за какво да поговорите, а и за какво да помълчите. Това ще даде възможност да поговорите с очите, ръцете и душите си. Постойте , макар и за няколко минути, мълчаливо, и ще усетите какво умиротворение ще усетите.

Риби

Предстои Ви ден за активно общуване, което ще Ви залее с цял поток новини. Те толкова ще Ви натоварят, че , поради липса на невъзможност да обмислите всичко за кратко, ще Ви се струва, че денят е напразно загубен. Първата половина на деня ще е по- удачна за мъжете, или за тези жени, които притежават твърд характер и мъжки подход към живота. Не трябва да се дразните, ако родителите Ви проявят излишен интерес към Вашата персона. Намеренията им са добри, макар че от Ваша страна е възможно да започе скандал. Отклонете разговора.

предишна статияДжъстин Бийбър съди обвинилите го в изнасилване за 20 милиона долара
следваща статияОтново капризно време със слънчева сутрин и облачен следобед