зодии

Овен
Ще успеете да реализирате една от най-смелите свои идеи, ако малко поотстъпите пред създадените традиции. Тук главното е, да не прекалявате; ако малко се увлечете, незабавно ще Ви обявят за нарушител, разрушител и виновник за кой-знае още какво. Съвсем не би било лошо, да се образува временен съюз с човек, който е настроен приятелски към Вас, и който не е обременен с дипломатически таланти. Неговите способности да води преговори, заедно с Вашата енергия и жизнена сила, ще образуват коктейл, под името „Непобедимите”. Денят се характеризира с много висок жизнен потенциал – толкова висок, че въпросът за мирното направление, в което бихте искали да насочите своите сили, става първостепенен.

 

Телец

Вероятни са интересни предложения, които ще Ви се струват едновременно и примамливи, и лесно осъществими. Само не си мислете, че нещо действително хубаво днес Ви се дава даром. За това, което Ви е нужно, трябва да заплатите, и най-добре е, да не скъперничите. Ако вече сте опредлили целта си, не жалете сили за да я осъшествите. Естествено през деня не веднъж ще Ви бъде тежко и ще чувствате умора и празнота, но всяко нещо отминава и се забравя.

Близнаци

През целия ден Вашият любим човек ще се шегува с Вас, и то по доста обиден начин. Ще се наложи или да търпите това, изпитвайки даже и удоволствие, или честно да му признаете, че такъв вид общуване не Ви е по вкуса. Най добре е, да не довеждате ситуацията до краен предел.

Рак

Трябва да сте много внимателни и предпазливи, тъй като звездите предупреждават за висока вероятност от неуспехи и загуби. Избягвайте риска и не търсете силни усещания, а инициатива проявявайте само когато не можете да минете без това. И в деловата сфера и в личните отношения е необходимо да се ръководите от здравия разум. За съжаление сте склонни да взимате желаното за действително, да вървите след емоциите си и да давате неизпълними обещания, а всичко това ще има много неприятни последствия. В края на деня не са изключени отпадналост и безсъние.

Лъв

В течение на деня ще получите много интересна информация от познати, която ще бъде регистрирана като един вид мъдрост. Времето е подходящо, за да потърсите съвет. Ще се събуди интерес към духовните учения , практики и психология. На работата е по- добре да промените привичния си порядък на действие. Това ще Ви помогне по- добре да разпределите работното си време, а и да постигате по- голяма резултатност. Общуването с влиятелни лица ще Ви бъде от полза.

Дева

Днес сте пред всички! Изпълнени с очарование, и (както винаги) с остро като бръснач чувство за хумор, можете триумфално да преминете през този ден, неуязеими за завистниците. Те биха искали да се справят с живота, без да полагат каквито и да било усилия за това. Вие сте съвсем на ясно какво представлявате, на къде в живота сте се насочили и как мислите да стигнете до там. Ако искате, споделете тайните на своите успехи, но само с който заслужава!

Везни

Упоритият труд е верен и надежден път към успеха. Нямате причина да се оплаквате от несправедливостта на съдбата, тъй като всеки получава заслуженото. Денят е подходящ за провеждане на сериозни преговори, до колкото нищо и никой няма да пречи нито на Вас, и да Ви отвлича от предмета на обсъждане. Може да решавате финансови въпроси, а в това ще Ви помогне интуицията. Отбошенията с близките може да дават поводи за вълнения. Много е трудно да се запази спокойстви, а то е изключително необходимо, за да може да се оправите с всичко. И недейте да се ръководите от емоцооте: днес те могат да Ви заведат до задънена улица.

Скорпион

Бъдете предпазливи. Този ден ще бъде свързан с огромно количество съблазни и провокации. Лесно може да допуснете грешка, поправянето на която би било много трудна задача. Това е особено валидно за романтичните отношения. Не разчитайте, че ще успеете да запазите нещо в тайна: днс тайните бързо ще стават достояние на обществеността. И макар че Вие лесно ще си прощавате всички слабости и пропуски, обкръжаващите Ви съвсем няма да са снизходителни. Затова не трябва да се учудвате на критиките по свои адрес.

Стрелец

Днес настроението няма да бъде много стабилно. У Вас ще се появи желание да научите нещо ново и да се покажете от неочаквана страна. Добре ще преминат срещите Ви с приятели и е важно през това време да не злоупотребявате с алкохола. Вероятно е възникване на нови идеи за творчество, но ще бъде доста сложно те да се развият, защото много ще се отвличате по други задачи.

Козирог

Днес ще Ви бъде доста сложно да разберете Вашия любим човек,неговите методи, желания, намерения , както и смисъла на думите, които ще слушате от него. Но ако все пак успявате да се справите с това, значи че в крайна сметка сте преминали изпит за пригодност за негова втора половинка.

Водолей

Утрото ще се ознаменува с определени успехи, но е за препоръчване да започнете да се занимавате с нова работа или задачи чак около обяд. През деня ще бъдете напълно готови да излезете пред всички. Не се учудвайте, ако имате чувството, че вместо сред обществото, сте излезли на циркова арена, изпълнена с разярени лъвове. Събитията през деня ще изискват от Вас не малка издръжливост, мъжество, а също и да следвате законите и работния план. Ако се опитате да минете само с оригиналност, нещата може да приключат с емоционално сътресение…

Риби

Покажете днес на своя любим човек трудолюбие и готовност да изпълните всяка поставена Ви задача. Тези качества, несъмнено, ще му харесат и ще Ви предадат очарование в неговите очи. А на Вас само това Ви трябва….

предишна статияЕдин ще трябва да подкрепи любимия днес, друг – да се справи с натрупани задължения
следваща статияВеремето остава необичайно топло за сезона