Овен
Ако сте си намислили да живеете с Вашия любим човек дълъг и шастлив живот и да умрете след сто години в един и същ ден, именно днес е най-подходящия ден да намекнете за това.Само че тънко и внимателно, за да не изплашите хубавия човек : възможно е в главата му още да не е минавала такава мисъл…

Телец

Не е нужно да мислите, че светът се крепи само на Вас , и че нещо обезателно ще рухне, ако си позволите малко да се отпуснете и да поотпочинете. Този ден е много по-подходящ за отдих, отколкото за работа. Ако все-пак планирате да работите, правете това в усамотение. Ако много често Ви прекъсват, може да допуснете много грешки. Ще можете да блеснете на голяма сбирка, където ще давате тон и да затъмнявате останалите. Няма да се наложи да полагате усилия, за да станете център на внимание.

Близнаци

Не е изключено временно охлаждане в отношенията между Вас и тези, които обичате, чак до пълно отчуждение. Причина може да стане отсъствието на постоянен контакт, раздяла, заетост или неудовлетворително състояние на здравето. Изпълнението на родителските задължения ще изискват организираност , дисциплина и отговорност. Възможно е да се наложи да измените своите планове и цели, да орежете разходите си за развлечения, празници и подаръци. Ваше отдавнашно хоби може да Ви донесе много повече загуби, отколкото приходи. Има смисъл да отложите присъствието си на купон или любовна среща.

Рак

Безпристрастната гледна точка е винаги най-правилната, а това е особено валидно днес, когато около Вас ще кипят куп емоции. Ако това се случи в професионалната сфера, опитайте се, колкото може по-бързо да се окажете далече от ставащото и покажете на висшестоящите лица, че нямате никакво отношение към тази драма. Ако нещата се отнасят до личната сфера, пропуснете всички встъпления и преминете към откровен разговор.

Лъв

Денят ще се подрежда не много благоприятно. Затова ще попаднете в ситуация, която ще Ви принуди да направите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно лично за Вас – собствените принципи или интересите на много близък човек. Самата ситуация ще Ви действа угнетяващо, като същевременно ще чувствате, че Ви подтикват именно към това решение, което изглежда най-малко привлекателно. Не би било зле за известно време да останете на саме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат възможност да „разпуснете” и ще способства пробуждането на интуицията.

Дева

Денят е подходящ за всякакви спокойни занимания: от четене и гледане на телевизия, до художествени измислици. Колкото повече се суетите, толкова по-добри резултати ще получите. Има вероятност да се окаже шанс да реализирате най-смелите си планове, ако не загубите хладнокръвие и не се поддадете на провокации. Не е желателно да водите дълги разговори, тъй като ще Ви отнемат не само време, но и енергия, на която бихте могли да намерите и по-добро приложение. Избягвайте спорове с по-възрастни роднини, защото скарването е много лесно, но сдобряването доста ще Ви узори…

Везни

Хубав ден за начало на нова работа. Колкото по-„земен” и практически характер имат Вашите занимания, толкова по-охотно звездите ще Ви помагат, да постигнете успех. Не си заслужава, да витаете в облаците – празните мечти водят само до разочарования. Около обяд ще научите вълнуващи новини. Помнете, че не нужно да предприемате нещо незабавно, а имате достатъчно време спокойно да обмислите всичко. За препдпочитане е, да се съветвате с по-възрастни хора с повече опит, с които не трябва да имате роднински връзки. Възможни са ценни подаръци и парични постъпления.

Скорпион

Събитията през това денонощие ще Ви донесат преимуществено пшриятни преживявания. През това време ще имате възможност да удовлетворите много от своите естествени потребности, а също и редица прищевки и фантазии.. Смело можете да търсите помощ от обкръжаващите , независимо каква – психологическа, финансова или юридическа. Ако сте родени през октомври, може да станете прекалено привързани към удобствата, лениви и капризни. Това е явно неподходящ момент за нови начинания. Прекарайте този ден така, както Ви се харесва.

Стрелец

В дадения момент Вашите мисли са съсредоточни върху бъдещето, а това е много удачно време, за да разширите своите хоризонти. Бъдете амбициозни и не търсете лек път , а това, което предполага сериозни трудности и сериозно веселие. Някой от близките Ви е сериозно развълнуван от онова, с което се е занимавал напоследък. Посъветвайте се с този човек и си изяснете, как да започнете своето собствено приключение. Някои идеи може да Ви се сторят приятни за ушите, но те ще действат. Просто трябва да повярвате в себе си. А готови ли сте?

Козирог

Позволете на любопитството да ръководи Вашите решения. Възможно е в крайна сметка да се окажете на много интересно място. Сега нямате ясно избран път, по който трябва да вървите и затова се отърсете от своята привична рутина и тръгнете срещу приключенията. Дори и да имате само един свободен час, посветете го на изследване на нови територии. Това може да бъде даже нов ресторант или магазин. Вижте, какво става в света. Това ще Ви помогне да измислите някои нови идеи, отнасящи се до Вашата работа или до бъдещо пътуване.

Водолей

Днес ще Ви се стори, че онова, с което се занимавате заедно със своя любим човек от толкова дни, е достатъчно скучно , и сатова се налага да измислите нещо ново, радващо и интересно, и то – желателно заедно , за да можете след това заедно да се радвате.

Риби

Благодарение на прилива на интелектуална или физическа енергия, ще можете да направите много полезни неща за семейството, родителите, или за устрояване на своята територия(дома, семейството, или селскостопанския имот). Определено е настъпило време, в което по-опростено да гледате на нещата. Затова потърсете сред цялата суматоха хладнокръвен компаньон. Малко реалксация и почивка с човека, с когото се чувствате свободно, ще възстанови Вашето спокойствие. Тихото кафе или дори дома(„..доме, доме, сладки доме”) , могат да се окажат най-добрите идеи. Когато мълчанието не е по-приятно от разговорите и смеха, значи сте на нужното място в нужното време и с нужния човек.

предишна статияЗатоплянето продължава, облачността се увеличава днес
следваща статияТемпературите падат, в планините ще вали сняг