Овен

 Денят ще блести с особен успех за Овните. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Колкото е по-динамична и по-енигматична работата Ви днес толкова повече ще Ви увлича и толкова по-добре ще се справите. Отделете време за приятелите и семейството.Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Телец

Понеделник е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари.Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Добре би било понеделник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Нагласата ви, че днес ще се занимавате със самостоятелна работа ще се окаже илюзорна. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Близнаци

В понеделник се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. Утре трябва да избягвате пътувания, работа или контакти с хора в чужбина, а в дома си – конфликтните ситуации. Утрешният ден ще е подходящ за пазаруване и отхвърляне на неприятни задължения, ще успеете да го направите бързо. В понеделник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Рак

Понеделник говори за много удобства, а преобладаващата част от Раците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Утрешният ден ще е добър за работа, за професионални реализация и изяви, както и се посветите на бизнес и на разрешаване на финансови въпроси. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Обърнете внимание на семейството си. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Днес свършете важното и неотложното до обяд.

Лъв

В чудесно състояние на духа са повечето от Лъвовете през днешния ден. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Работата Ви и умението да се справяте с всичките си задачи Ви носи приходи. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора.

Дева

Понеделник ще е доста активен и динамичен за почти всички Деви, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Утрешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Пригответе се за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. Утре вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. В понеделник добре ще Ви се отразява плуването. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Везни

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и днес ще имате приятни изживявания. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Утрешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Във ваша полза е да се занимавате само с обичайната си работа, която не изисква активни действия от ваша страна. Понеделник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Скорпион

В понеделник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Ще Ви зарадват приходи. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Съобразявайте се само с обстоятелствата, които може да затруднят работата ви. Може да обърнете по-голямо внимание на семейството си или на хората, с които живеете, но избягвайте да влизате в конфликтни ситуации. Намерете начин да се отпуснете.

Стрелец

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Обърнете внимание на семейството си. Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги.Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Козирог

Днес обещава да бъде просто забележителен. Утрешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Можете да отхвърлите доста работа утре, но не започвайте нищо ново. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството.Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Бъдете деликатни, но твърди.

Водолей

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Амбицията Ви и желанието някой друг да поеме част от работата Ви е причина да проблеми. Възможно е утрешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. В заключение Понеделник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Риби

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Следобед ще Ви изнервят неприятни новини, свързани с работата ви. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Днес дайте инициативата на другите.

предишна статияПочивката ни свършва със слънчево време и леки превалявния над планините
следваща статияСедмицата започва със слънчево време и леко понижаване на температурите