Овен Много противоречив ден. Успехи и неприятности непрекъснато ще се сменят и това много ще Ви дразни. Ще Ви харесват съвсем не всички съб

Овен

Ще успеете да реализирате една от най-смелите свои идеи, ако малко поотстъпите пред създадените традиции. Тук главното е, да не прекалявате; ако малко се увлечете, незабавно ще Ви обявят за нарушител, разрушител и виновник за кой-знае още какво. Съвсем не би било лошо, да се образува временен съюз с човек, който е настроен приятелски към Вас, и който не е обременен с дипломатически таланти. Неговите способности да води преговори, заедно с Вашата енергия и жизнена сила, ще образуват коктейл, под името „Непобедимите”. Денят се характеризира с много висок жизнен потенциал – толкова висок, че въпросът за мирното направление, в което бихте искали да насочите своите сили, става първостепенен.

Телец

Днес ще се доверявате на 200% на своя любим човек, дори и с нищо да не е заслужил такова доверие. Постарайте се само да не се престаравате в тази не лека работа, за да не се разстройвате и да не се укорявате след това за подобна непредвидливост.

Близнаци

Вече сте успели да се затъжите за своя любим човек, независимо от това, че не много отдавна сте го видяли за последен път. Спешно му звъннете, напишете му писмо, или, което е най-добре, идете му на гости, за да съедините разделениете сърца, макар и за кратко.

Рак

Неподходящо време за обостряне на каквито и да било противоречия. Ако в отношенията с родителите, домочадието или брачния партньор са на лице неразрешими (за момента) разногласия, просто оптвайте да ги забравите.На семейният микроклимат през този ден ще окажат благоприятно въздействие общите приятни спомени, слушането на спокойна и мелодична музика. Не би се отразило зле и гледането на филм с оригинален или сантиментален сюжет. Ако сте родени през юли, за Вас може днес да е характерна извънредна чивствителност и мечтателност.

Лъв

Само от Вас зависи, ще се сбъднат ли мечтите Ви за щастлива любов с този човек днес, или няма да се сбъднат никога. Правилно формулирайте целта си, настройте се за победа и започнете решителна борба със суровата реалност на правото да обичате и да бъдете обичани. Основните правила са три: да виждате целта,да вярвате в себе си и да не се страхувате от препятствията.

Дева

Не се стеснявайте да подхождате творчески към възложените Ви задачи, както и да проявявате дадените Ви от природата таланти и способности. Постарайте се да използвате максимално всички възможности, които сега Ви дава небето. Ако сухия, делови и официален стил на общуване не води до желания резултат, потърсете друг начин. Това е добро време за любовни контакти. Ако децата Ви показват непослушание, като начало потърсете конкретната причина за техния инат. Напълно вероятно е, те да имат собствени планове, които съвсем да не съвпадат с Вашите.

Везни

Настройката Ви днес за продължителна и плодотворна работа, е идеална. Постарайте се през този ден да използвате не само старите схеми за водене на сделки, а предлагайте и нови идеи. Висшестоящите може да оценят Вашата работа. Отношенията с колегите ще станат по- добри. Добре ще преминат корпоратиените и други мероприятия. Отношенията с любимия човек през днешния ден ще бъдат нежни, а срещите ще донесат много положителни емоции.

Скорпион

От всички страни ще усетите свеж полъх. Това ще Ви даде необходимото спокойствие, провокирайки едновременно с това присъщото Ви любопитство. Настъпило е отлично време – животът Ви просто гъмжи от свежи идеи, нови хора и даже необикновени приключения. Изследвайте всичко, което Ви попадне. Ако имате влечение към нбеобикновени хора и екзотични места, сега ще имате отлична възможност да ги изучавате. Задавайте интересуващите Ви въпроси и търсете скрит смисъл във всеки отговор.

Стрелец

Може да почуствате, че не Ви достига удовлетворението от живота. В последно време щедро сте разпределяли своята енергия за да сте в помощ или на разположение на всички подред, и това Ви е отвлекло от мисълта за онова, което не Ви достига. Само че днес ще разберете, какво всъщност не Ви достига, и ще се замислите над възможностите, как да си го осигуритре. Много скоро ще намерите отговор, който ще Ви се струва очевиден и достатъчно привлекателен.

Козирог

За препоръчване е днес да се откажете от важни начинания. Ако не последвате този съвет и продължите да се надявате на късмета си, ще се наложи да действате по непривичен начин, или периодично да се разкайвате заради последиците от своето безрасъдство. През този ден е добре да наблюдавате дейността на другите хора, без, разбира се, сляпо да копирате и да прилагате техните методи на действие. Не е желателно да тръгвате на път, особено далечен. Ако на ум Ви е дошло смело решение, не се страхувайте от възможните последствия от своята постъпка, реализирайте своите идеи незабавно. През втората половина на деня много неща ще Ви се удават лесно, като не на последно място това ще се дължи на личното Ви обаяние.

Водолей

Това е много напрегнат ден, който може да Ви донесе разочарования от близък човек. Ще се наложи да се разделите с много илюзии, което е болезнено и неприятно, но необходимо. Не си струва днес да взимате решения, защото сте склонни да изгаряте мостове, които по-късно може да Ви потрябват. Възможни са разногласия с роднините и не е изключена критика от страна на родителите. Дори и да почувствате, че не сте успели да оправдаете надеждите на родителите си, не изпадайте в униние. Трудно ще бъде да запазите доброто си настроение, но и да изпаднете в депресия не е нужно.

Риби

Тази сутрин ще се събудите с усещане за неимоверна лекота. Всички неприятности са останали назад, и даже и не мислите за възможни бъдещи проблеми. За тях може да забравите. Всички проблеми, с които може да се сблъскате днес, са разрешими, и за първи път от много дълго време, вие само ще се смеете на трудните задачи. Настроението Ви през следващите няколко дни само ще се подобрява, така че днес е много подходящо време за плануване на нкои развлекателни мероприятия, или срещи с приятели. Общувайте повече със своите познати.

предишна статияВремето се прояснява, но остава студено
следваща статияСлънчево време и покачване на температурите в последния ден от седмицата