Начало Водещи Ново начало за една от зодиите, а за друга – стари песни...

Ново начало за една от зодиите, а за друга – стари песни на нов глас

1337
зодиите

Овен 
Не позволявайте поради притеснението и поради финансови причини да се нарушат плановете Ви. Отделете внимание на облеклото си, а това ще даде на Вашия дух свобода и индивидуалност. Със здравето сте добре, а ако има някакъв проблем, днес е подходящ ден, за да се заемете с него. Ако искате днешния ден да е успешен, станете много рано. И по- добре да не се захващате с нищо ново, ако липсва пълна увереност в успеха. След работа пообиколете магазините – това ще Ви ободри.

Телец

Това е съвършено очевидно, но може да се повтори още веднъж: над отношенията трябва да се работи. Възможно е и да знаете това, но едни от най-важните за Вас отношения, са изгубили равновесие. Насочете вниманието си към онзи човек, който според Вас не Ви дава онова, от което се нуждаете. Вместо да давате и взимате, в последно време само давате, а и Вие сте заслужили някакви усилия от страна на този човек. Не му поставяйте ултиматуми – просто почакайте и вижте, ще поеме ли топката, след като Вие я изпуснете….

Близнаци

Вместо да се занимавате със самобичуване по повид на това, ковто сте казали, направили, не казали или не направили, започнете сами продуктивен разговор на тази тема. Сега Вашата наблюдателност е обострена. Диагностицирали сте ситуацята: дошло е време за словесни действия. За щастие, Вие сте спосбни ясно да се изразявате, като при това придавате на думите фирмено обаяние.

Рак

Трябва да направите решителната крачка: денят дава отлични възможности за личностно и кариерно развитие, а от това трябва да се възползвате Ако сте представител на творческа професия, може да разчитате на успех, тъй като ще Ви провърви в много смели начинания.Вероятно е удачно съвпадение, което да Ви даде възможност да се предвижите по пътя към поставената цел. В семейството са възможни разногласия и спорове и с възстановяването на мира ще се наложи да се заемете именно Вие. Очаквайте неочаквана подкрепа от човек, който отдавна предизвиква у Вас неподправен интерес.

Лъв

Всичко, което днес Ви каже Вашият любим човек, ще смятате за някаква глупост, и то не винаги с основание. Отгоре на всичко ще бъдете „обзаведени” с променливо настроение. На практика това може сериозно да обиди Вашата половинка и затов а не трябва да се увличате прекалено. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на близък Ваш човек.

Дева

Днес трябва да се държите просто и елегантно, без каквато и да било претенциозност и позьорство.Те само биха отблъснали Вашия любим човек, което пък би с е отразило страшно зле на отношенията Ви с него. Само простота, откритост и искреност биха били уместни.

Везни

Перспективите за този ден няма да са лоши и ще стават толкова по-добри, колкото повече съюзници намерите. За самостоятелни действия и решения моментът не е най-подходящ. Изключение правят само имуществените и финансови дейности. Там може да разчитате само на себе си. Помнете, че идеите Ви са добри, но не винаги срещат подкрепа, тъй като Вие си икономисвате обясненията, и прекалено неясно отговаряте на въпросите. Ако говорите повече, непременно ще Ви разберат и ще Ви подкрепят. Денят е подходящ за участие в светски мероприятия.

Скорпион

От този ден може да сте с „нов живот”. Това ще рече, че е най-подходящото време за решителна крачка: отказване от старите привички и навици. Малките неуспехи съвсем не означават, че трябва да се озлобите на целия свят, а звездите Ви съветват, да насочите всичките свои сили за повишаване на собственото си благосъстояние. Днес вечерта може да се случи някакво необичайно произшествие. Ще Ви бъде много необходима способността Ви навреме да намирате нужните думи за нужните хора.

Стрелец

Предстои Ви един доста емоционално натоварен ден. Много благоприятно ще Ви влияе водата. Не е задължително да се къпете, достатъчно е , да я погледате. По-добре, разбира се, в приятна компания.

Козирог

Знаете ли, че онова, което е добро, далеч не винаги е идеално? Това е истина, и затова не трябва да се увличате и да отивате към перфекционизъм. Нима е толкова важно, че всичко се подрежда не точно така, както е обичайно? Нали именно малките несъвършенства правят живота така интересен! Абсолютната безупречност въобще не е така впечатляваща, а както изглежда , тя може и да плаши. Даже това може да свидетелства, че Вие сте се оградили със стена от обкръжаващия свят. Така че разрушете тази стена и си позволете, да оставите след себе си малък безпорядък.

Водолей

Ако споделяте всички свои лични тайни с близки приятели, е верен начин да се сближите, но също така е и верен начин да ги направите достояние на обществеността. Даже и без да осъзнава това, някой от тях може да разгласи една от най-големите Ваши тайни. Невинните коментари може да прераснат в рискован разговор с член на Вашето семейство. Не жалете времето , в което трябва да останете на саме със себе си, и се успокойте.

Риби

Денят е свързан с приятни семейни събития, а е възможно и получаването на добри новини от далечни роднини. Наистина, Рибите-родители може и да се пообезпокоят, тъй като има вероятност за децата им неочаквано да възникнат трудности. Запазете миролюбиво настроение и вярвайте в своите потомци: с много от проблемите те ще се справят сами. Днес може да поглезите себе си, а денят обещава изпълнението на някакви отдавнашни желания. Само при общуването с малко познати хора трябва да сте изключително предпазливи – има риск да кажете излишни неща и с това да си навлечете гнева на другите.

предишна статияИ днес остава типично августовско лято – слънчево с малко облаци
следваща статияАПИ: Продължават ремонтите в страната. Вижте къде има ограничения