Начало Водещи Ново начало за една от зодиите, а за друга – живот на...

Ново начало за една от зодиите, а за друга – живот на пълни обороти

1431
зодиите

Овен 
Днес ще Ви се прииска да обърнете страницата и да започнете нов живот. Възможно е Вашия любим човек да влезе в новия Ви живот заедно с Вас, а може това и да не стане. Всичко зависи както от неговото, така и от Вашето желание. Честно и за себе си и за него опишете перспективите за подобно събитеие, и решете какво да правите.

Телец

Животът е в разгара си! Понякога си позволявате да стигнете до доста крайни неща, но като се има предвид Вашата импулсивност, просто е учудващо, че не сте стигнали по-нататък. Дошло е време да седнете и творчески да подходите към нормално планиране на нормален и стабилен бюджет, към който бихте могли да се придържате. Хайде прекратете с хихикането! Може да направите това. Освен това, не се ли опитвате да отделите нещичко за почивката през лятото?

Близнаци

Денят ще започне по не най-добрия начин: или ще възникнат трудности в общуването, или всичко ще Ви се изплъзва от ръцете. Само че малко след първата половина на деня, ще настъпи преломен момент. Благодарение на успешното стечение на обстоятелствата, ще можете да контролирате ситуацията, а и скоро всичко ще се промени. Приятни сюрпризи са възможни през втората половина на деня. Може да дойдат добри новини или да се появят възможности да затвърдите своите позиции. Денят може да се окаже свързан с взимане на важни (и верни) решения, свързани с работа и кариера.

Рак

Очаква Ви доста неприятно пътуване. Още от самото начало няма да очаквате нищо хубаво, но на практика нещата ще се подредят още по-зле, отколколкото сте могли да допуснете. Не е желателно да тръгвате сами ! Най-добре е да вземете със себе си човек, на когото да може да разчитате в трудни моменти. Разходите , свързани с пътешествието ще се окажат доста високи. Възможно е да се загубят важни документи. Ако си останете през деня у дома, от начало малко ще поскучаете, но после ще си намерите не изключително увлекателно, но полезно занимание. По такъв начин даже ще успеете да урегулирате малките разногласия между близките хора.

Лъв

Каквото и да става , запазете спокойствие. То ще Ви бъде изключително необходимо. Далеч не всичко днес ще върви по направеният от Вас предварителен план, но ако започнете да се дразните по този повод, от това няма да се получи нищо добро. Но както е казвал Карлсон: „Спокойствие, само спокойствие…”

Дева

Днес Вашият личен живот ще сияе във всички цветове на дъгата и ще Ви радва със своето разнообразие. Постарайте се, да не нарушавате екологическото равновесие на своята лична ниша – нека да се запази за дълго време.

Везни

Благоприятен ден за професионална дейност, семейни работи и решаване на финансови въпроси. Възможно е неголямо издигане в службата, както и поява на нови възможности и интересни предложения. Вашата предпазливост ще помогне да се заобиколят подводните камъни и капаните, заложени от недоброжелатели. Отдавнашен конфликт ще се реши във Ваша полза. По-сложна ситуация се очертава в личния Ви живот. В романтичният живот днес няма място за отстъпки и компромиси, а всеки ще се опитва да постигне своето на всяка цена. Роднините и членовете на семейството няма да са много внимателни към Вас, и може да забравят за някаква молба, или да игнорират важна информация. Поемете контрола над ставащото.

Скорпион

Прекрасно ще се справяте с работата си през първата половина на деня, но през втората деловата Ви активност рязко ще спадне. Планирайте деня си в съответствие с това, без да отлагате важните задачи. Вечерта няма да се чувствате зле, ако останете да си почивате у дома, сред привичната комфортна обстановка. Не бъдете прекалено подозрителни към близките си хора: днес сте склонни, ако не от всяка дреболия да правите трагедия, то поне драма. В обещанията си също бъдете предпазливи – склонни сте да внушавате напразни надежди на хора, които са Ви съвършено безразлични.

Стрелец

Всичко приключи – поне за сега. Трескавата дейност, кипяща на работното място, вече е приключила и най-на края всичко си идва на мястото си. Това съвсем не значи, че няма да се наложи да употребите време и сили , за да се задържите над водата, а и репутацията Ви да остане неопетнена. Само че може неочаквано да откриете, че трябва да отделите време за роднини и близки. Посетете ги. и бъдете сигурни, че ще получите изключително топло посрещане.

Козирог

Денят е свързан с изненади. Вероятно е непланувано посрещане на гости. Имайте предвид, че неканените посетители ще остант дълго време, така че бъдете готови да се постесните и да се примирите с някои неудобства. Доста поводи за радост ще имат Козирозите, ценящи семейните връзки. Ще ги зарадват новини, отнасящи се до родителите и до по-възрастното поколение. Романтична среща ще остави у Вас изключително благоприятно впечатление.

Водолей

Денят е еднакво хубав за семейни срещи и подобряване на домашната обстановка. Грижите за децата , а и за половинката, ще Ви донесат особено удоволствие. Освен това денят е благоприятен за финансови операции, отнасящи се до дома : снабдяване с продукти, ангажименти в сферата на услугите, играчките, както и домашното стопамство.

Риби

Интуитивните спонтанни догадки ще Ви направят услуга през първата половина на денонощието, но към края на деня навярно ще се окажат вече ненужни. Ако имате намерение да започнете нещо ново, пристъпвайте към реализация на своите записи някъде надвечер. Начинанията, свързани с агресия, борба и конкуренцията , ще имат малки шансове за успех. Това е добро време за изгодни сделки с малък и среден мащаб , и за правене на полезни покупки(включително ежедневни дрехи и хранителни продукти), за придобиване на качествени, красиви и трайни вещи в класически стил.

предишна статияВятърът намалява, но облаците и дъждът се завръщат
следваща статияАПИ: Вижте къде има ограничения в движението