Брад Пит

Няколко дни след като съдия официално определи семейния му статус на „необвързан“, Брад Пит остава все така дискретен. Според обкръжението му, актьорът е готов да започне нова глава от живота си.

Брад Пит върви напред. Миналия петък 55-годишният актьор официално стана отново ерген, след като в продължение на почти три години съдия взе решение по този въпрос в дългия развод с Анджелина Джоли . Той е много дискретен, откакто прекъсна живота си с майката на децата си. В етапа, в който се намира сега актьорът се чувства по-добре и се обръща към бъдещето със спокойствие.

Според обкръжението му, което сподели пред списание „People“, Брад Пит повече от всякога е „инвестирал в ролята си на баща“ и все още в главата му не витае мисълта отново да открие любовта. „Той изглежда щастлив, съсредоточен върху себе си и децата си“, споделя източникът. Ако разводът все още не е завършен с Анджелина Джоли, с която той все още трябва да преговаря за разделянето на имотите и ценностите, придобити по време на съвместния им брак – двойката не е подписала предбрачен договор – най-лошото изглежда е останало зад тях. Те се разбират по-добре. Има очевидно по-малко драми”, добавя още източникът.

И сайтът „Entertainment Tonight“ твърди, че двете звезди са „много по-добре след раздялата си“. „За изненада на много от техните приятели, тяхната комуникация се е подобрила и те са длъжни заедно да се грижат за отглеждането на децата си. (…) Сега децата прекарват време с двамата си родители и са щастливи. (…) Отне им много време, защото между тях имаше много недоволство, но сега всичко е по-добре. Ако не винаги са съгласни с всичко, Брад и Анджелина успяват да организират планирането на децата и да правят проекти спокойно”, пише сайтът. Брад Пит и Анджелина Джоли имат заедно шест деца : Мадокс (17), Пакс (15), Захара (14), Шайло (12) и близнаци Нокс и Вивиен (10).

В скоро време Брад Пит ще започне да промотира новия филм на Куентин Тарантино „Once Upon A Time In Hollywood“, в който той играе с Леонардо Ди Каприо. Когато не е зает с проектите си в киното и не е с децата си, актьорът използва свободното си време, за да се разхожда и да се посвети на страстта си към изкуството. Миналия месец той беше в Париж, присъства на различни изложби и се срещаше с художници. Междувременно той беше видян заедно с приятеля си, съвременния британски художник Томас Хаусаго.

предишна статияЕва Мендес не се виждала като майка… но се появил Райън Гослинг
следваща статияПак, облаци, вятър и превалявания