Начало Водещи Нова любов ще срещне една от зодиите, какво да очакват другите?

Нова любов ще срещне една от зодиите, какво да очакват другите?

3382

Дневен хороскоп за 1 февруари 2018г.:


Овен 

Днес и на Вас, самите, няма да Ви е ясно, какво искате от своя любим човек. Освен това няма да знаете и какво може да очаквате от него, и всяко негово действие или реакция на неговите действия, ще предизвиква у Вас само отрицателни емоции. Постарайте се просто нищо да не очаквате – така (може би) ще бъде по- лесно…

Телец

Днес ще Ви бъде неприятно да разговарята на някаква тема, но Вашия любим човек непрекъснато ще я повдига. Единственият изход от ситуацията е, да го помолите да не говори за това , макар поне едно денонощие. Той трябва да Ви разбере и да се замисли за Вашето състояние. Ако не го направи, ще бъде тъжно.

Близнаци

Ако може да си предствите нещо, значи то ще се случи. Винаги са Ви казвали така и Вие сте вярвали, а днес ще имате шанс да докажете това на практика. Освен че имате достатъчно сили и ум да го направите, и звездите ще бъдат на Ваша страна. Още от сутринта, а и през целия ден, непрекъснато ще си представяте своята мечта, а това ще Ви накара да мислите какво ще се получи, ако се опитате да я реализирате.

Рак

Представителите на Вашия знак от женски пол, днес буквално ще ги привлича купуването на украшения и всевъзможни женски дреболии. Само че не опустошавайте прекалено интензивно своето портмоне – лекомислено похарчените пари в скоро време ще се окажат нужни за много по-важни неща.

Лъв

Много нетипично за Вас – да си останете в къщи, вместо да отидете да се веселите в голяма компания! Само че нес много ще Ви се иска, да бъдете двамата с любимия човек, а целия останал свят да остане зад вратата. Няма и нужда да се каже, че на никого не бихте позволили да Ви отклони от това занимание. А и нима се е случвало, да позволите някой да Ви убеди или да Ви отклони лесно в или от нещо? Достатъчно е, само меко да кажете „не”.

Дева

Днес на Вашия любим човек ще се наложи, да решава някакъв много важен и много сложен проблем. В решаването му ще е необходимо и Вашето учатстие – както морално, така и физически. А колко ще бъде трудно, въобще не може да си представите..

Везни

Днес ще се почувствате много по-стари и по-мъдри от своя любим човек, даже по възраст това да не е съвсем така или въобще да не е така. Звездите показват, че именно благодарение на Вашия жизнен опит, в неговия живот през този де ще засияе ярко и жарко слънце.

Скорпион

Причини за безпокойство има, но те не са така сериозни, както Ви се струва сега. Колкото се може по-рано си набележете цел, и се придържайте към собствен график. Изключително полезна е самодисциплината: именно тя ще помогне да избегнете хаоса, излишната суета и неразбориите. Решаването на голяма част от семейните проблеми ще легне на Ваш гръб. Постарайте се да вземете под внимание интересите на всички, дори това да изисква от Вас определени жертви. Само искрената грижа в полза на другите , може да Ви помогне да се справите с влиянието на негативните тенденции в личните отношения.

Стрелец

Яснотата не е нещо, което може да създадете със свои ръце. Нея или я има, или я няма. За щастие, след дългия период на неяснота, днес ще видите чисто и ясно небе и ще обърнете внимание на това, какви се явявате всъщност и върху какво трябва да съсредоточите своето внимание. Трябва да започнете да действате. След временното затишие би било непростимо да не се възползвате от благоприятния момент. Трябва да направите избор и отговора вече Ви е известен. Затова вземете окончателно решение до завършване на деня.

Козирог

Днес ще Ви се приискада се държите нетривиално и много весело, особено в обществото на Вашия любим човек. За съжаление вероятността и той да споделя Вашето бодро и развеселено настроение не е особено голяма. Затова не разчитайте на това прекалено силно.

Водолей

Звездите Ви съветват днес да поиграете на изневяра. Не да изневерите, а само да поиграете. Приемете поканата за кафе от човека, който отдавна Ви гледа със замъглен поглед, или поканете симпатичната колежка на кино. Това ще внесе романтика в живота Ви, а и ще Ви даде възможност още веднъж да се убедите, че Вашата половинка е по-добра.

Риби

Предстои Ви нещо ново. Нов проект? Нова квартира? Нова любов? Възраждане на надеждата? Нова енергия? Нов вид спорт? Нова кола? Старата кола, миришеща на нова, благодарение на нечия блестяща идея да се продава спрей с мирис на нова кола?… Каквото и да е, то може да се окаже доста вълнуващо….

предишна статияЗащо трябва да прибираме таблата за хранене в самолета при кацане?
следваща статияСлънце ни очаква през първия ден от новия месец