Мис България 2021
Мис България 2021

На бляскава церемония вчера (20.11.) бе избрана новата Мис България 2021. 17-годишната красавица от Шумен спечели престижната титла в кокуренция от 16 претендентки за короната, победителки от регионалните конкурси в страната.

След оспорвана надпревара титлата отиде при красивата Сара Младенова от Шумен, която впечатли журито със своята естествена красота и непринуденост. Сара е висока 180. Учи в Хуманитарната Гимназия в Шумен и е национален състезател по фехтовка.

Сара Младенова ще представи България на световния конкурс за красота Мис Планет 2021г.

Тази година, за първи път бе връчена още една титла – МИС БЪЛГАРИЯ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ, с която бе удостоена очарователната представителка на град Варна – Стефани Карова. 175 см вискоката, 21-годиша красавица впечатли журито с изключителна женственост и харизма. В момента е студент по Маркетинг в Икономическия университет във Варна. Красавицата ще се бори за титла на престижния конкурс Мис Интернешънъл 2021.

Първа подлгасничка на победителката е чаровната Стела Гечева от Пловдив. Стела завършва Математическата гимназия в Пловдив, а в момента е студент в Медицинския колеж.

Втора подгласничка стана Мис Бургас-Ина Мархолева. Красивата бъргазлийка учи реклама в София и от години е част от вокален ансамбъл „Фортисимо“.

Третата подгласничка е победителката от София – Мария-Михаела Вълчева. Красивата столичанка завършва средно образование предприемачество, а в момента е студентка Маркетинг в Икономическия университет.

предишна статияКевин Спейси трябва да плати 31 млн. долара на продуцентите на „Къща от карти“
следваща статияДнес една зодия я очаква хвалене, подкрепа и одобрение.