зодиите

Овен

Това е ден на отличните идеи. Поради много високият Ви творчески потенциал, няма такава задача, на която да не можете да намерите решение в рекордно кратък срок. Острата интуиция ще Ви даде възможност да разбирате близките си от половин дума, а развихрилата Ви се фантазия ще помогне да радвате обкръжаващите с приятни сюрпризи. Много е лесно през този ден, за да научите нещо ново. Бързо ще усвоявата новата информация, ще приемате чуждия опит и ще следвате добрия пример. Денят е подходящ и за решаване на най-сериозни жизнени въпроси, тъй като виждате нещата в реална светлина, и правилно оценявате своите желания и възможности.

Телец

Телец, не трябва да мислите за следващия ден – нито с надежда, нито с ужас. Все едно , нищо няма да измислите: логическа връзка между Вашето „днес” и Вашето „утре” просто няма да може да намерите, колкото и да се стараете. И с Вашата половинка е безполезно да говорите за това

Близнаци

Мечтателни и самоявглъбени ще станете Вие през този ден. У Вас ще се появи желание да се отдалечите от своите задължения и да се съсредоточите само на собствените си емоции. През деня ще настъпи добро време за творчество и за занимания , които изискват дълбоко разбиране на ставащите неща. Условията са благоприятни за занимание с психология и езотерика. Текущите събития ще Ви заставят да се замислите за природата на своите реакции на обкръжаващия свят.

Рак

Няма значение как ще се държите днес. Може да го правите по начин, който най-Ви харесва, но е задължително да намерите как да покажете на околните, че го правите искрено и действително говорите онова, което мислите. Това е отлична стратегия, която ще Ви даде възможност да поработите над ситуацията от различни страни. Затова след като изпратите електронно писмо, позънете на човека, за когото е адресирано, или поговорете с него лично. Има вероятност с един разговор да не можете да уредите всичко. Не се страхувайте, че ще изглеждате прекалено многословни. Все пак най-важна е яснотата!

Лъв

Днешният ден е пример за чудесно равновесие между развлечение и концепции, стимулиращи мисленето. През целия ден ще преживявате смес от темпове и енергии – никакви крайности, и затова не се вълнувайте за екстремни атракциони. Настроението Ви ще бъде много уравновесено, а това ще помогне на околните да усетят по-голяма увереност от взиманите от Вас решения. Критично преразгледайте своя ден и оценете измененията, които трябва скоро да направите.

Дева

Премисляйте по десет пъти, преди да кажете нещо. Дори и най-безобидната Ви дума може да предивика обида у Вашия любим човек. Затова е по-добре да държите езика зад зъбите си. Последствията от всяка Ваша фраза са наистина непредсказуеми. Опитайте да се изясните с жестове.

Везни

Във всяка работа, с която ще се занимавате през това денонощие, е желателно да проявявате прецизност и дисциплинираност. Дръжте под контрол своите емоции, защото в противен случай те прекалено силно ще влияят на важните решения ( делови , професионални). Денят е неблагоприятен за професионални и делови преговори. При решаването на финансови въпроси може да имате затруднения. При проблеми не се опитвайте да се възползвате от протекцията на роднини, или да вземете под покровителство някого. Възможно е недоверие от страна на началството. Вечерта може да почувствате леко неразположение.

Скорпион

Няма да се наложи днес Вашият любим човек дълго да Ви разпитва какво да прави: ще бъдете сговорчиви и „навити”. Важното е, да не дадете възможност на когото и да било да Ви се качи на главата и полюлявайки крака да замине в далечното бъдеще. Това се отнася и за Вашата половинка.

Стрелец

Благоприятен ден за решване на домашни въпроси, както и за битови дейности. Отношенията с роднините днес ще са доброжелателни и ще можете да намерите компромис по много въпроси. Добре ще преминат срещите и забавленията с приятелите. Разговорите днес ще бъдат свързани с тънките въпроси на философията и религията. Избягвайте да взимате решения, ако не сте обмислили всичко до край, а така също и използвайте своята интуиция.

Козирог

Вашият любим човек днес ще поеме пълна отговорност за всяко Ваше действие или крачка. Съвсем ясно е, че може да направите така, че той да съжалява за това, ако се наложи да се срамува за някоя Ваша постъпка, но звездите съвсем не Ви препоръчват, да се държите по такъв начин. Нали пак ще се виждате?…

Водолей

Помогнете на своя любим човек в неговите работи, дори и той да не Ви е молил за това. Разбира се, не трябва да го пъдите от работното място и да изпълнявате всички негови задължения. Само че ако изведнъж узнаете такава информация, която би Ви била полезна( а сега вероятността за това е твърде голяма), трябва незабавно да му я съобщите. Ще Ви бъдат благодарни.

Риби

От Вас се изисква предвидливост и отговорно отношение към решаването на ежедневни въпроси. Настъпил е момента, когато всеки, дори и най-незначителния пропуск, може да се отрази изключително негативно на по-нататъшното развитие на събитията. Трудничко ще Ви бъде, да намерите общ език с близките си и ще Ви се стори, че те просто нямат време , за да Ви изслушат внимателно. Ще се появят интересни идеи, отнасящи се до смяна на имиджа и гардероба Ви. Не си заслужава да бързате с тяхната реализация. Обмисляйте всичко както трябва, преди да се решите на радикални промени.

предишна статияВетровит ден с облачност и леко покачване на температурите
следваща статияАПИ: Очаква се интензивен трафик в последния работен ден