Начало Водещи Нина Добрев на галата на НФЛ в Атланта

Нина Добрев на галата на НФЛ в Атланта

1463
Ванеса Хъджинс, Нина Добрев

Актрисата с български корени Нина Добрев и звездата от „Училищен мюзикъл“ Ванеса Хъджинс бяха само част от звездите, които минаха по червения килим на галата по повод 8-те годишни награди на Националната футболна лига в Атланта, щата Джорджия. 30-годишната Добрев, която нашумя в сериала „Дневниците на вампира“, показа великолепната си фигура в оформяща ярко червена рокля с голи рамене.

Актрисата наскоро сподели, че се опитва да пази личния си живот далеч от медиите. Пред сп. „Космополитан“ тя заяви:“Обикновено не поствам снимки с известни хора в социалните мрежи, защото когато кача снимка с мъж, обикновено медиите веднага започват да правят предположения, дали не ми е гадже. Което е смешно, защото, когато той е в моя „Инстаграм“ това определено означава, че не излизам с него“.

Нина беше категорична, че няма нищо странно в това, че е приятелка с бившия си приятел и Иън Сомърхолдър и съпругата му Ники Рийд. Двамата се запознаха на снимачната площадка на сериала „Дневниците на вампира“ и имаха близо 3-годишна връзка. Година след раздялата им през 2013 година Сомърхолдър започна да се среща със звездата от „Здрач“ Ники Рийд, с която имат 2-годишна дъщеричка.

предишна статияКралица Елизабет II ще бъде евакуирана в случай на бунт заради Брекзит без споразумение
следваща статияСреща със стар познат ще зарадва една от зодиите, друга – ще получи повишение