Начало Новини Никол Тодорова поведе в многобоя при жените след първите два уреда на...

Никол Тодорова поведе в многобоя при жените след първите два уреда на международния турнир по художествена гимнастика "Афродита къп" в Атина

39
Никол Тодорова поведе в многобоя при жените след първите два уреда на международния турнир по художествена гимнастика "Афродита къп" в Атина

Националката Никол Тодорова поведе в многобоя при жените след първите два уреда на деветото издание на международния турнир по художествена гимнастика „Афродита къп“ в Атина (Гърция) и се класира за финалите на обръч и на топка в неделя.

Възпитаничката на Николай Боев оглави временното класиране в многобоя с актив от 64.500 точки, след като получи оценки 32.750 на обръч и 31.750 на топка.

Втора е представителката на Казахстан Айбота Ертайкизи с 63.850 точки, следвана от представителката на домакините Панайота Литра с 63.550 след първите два уреда.

Два от два възможни финала за Никол Тодорова в неделния ден. С втори по сила резултат от 32.750 (D.17.300; A. 7.850; E. 7.600) тя си осигури място на финала на обръч. За съчетанието си с топка българката беше оценена с 31.750 (D.15.900; A. 7.850; E. 8.000) и с втори по сила резултат намери място сред най-добрите осем.

Съдия за България на това състезание е вицепрезидентът на БФХГ Невяна Владинова.

Утре предстоят съчетанията с бухалки и с лента, след което станат ясни медалистките в многобоя и финалистките на отделните уреди. Потокът на Никол Тодорова стартира в 19:05 часа.

предишна статияХИНА: Вуковар посрещна първия круизен кораб този сезон
следваща статияЕдинствено руската пшеница се изстреля рязко нагоре до 235 долара за тон Цените на царевицата тръгнаха нагоре на световните борси, докато при пшеницата продължава отрицателната тенденция