Начало България Никола Димитров отново повежда листата на „Възраждане“ в Ямбол за парламентарните избори

Никола Димитров отново повежда листата на „Възраждане“ в Ямбол за парламентарните избори

34
Никола Димитров отново повежда листата на „Възраждане“ в Ямбол за парламентарните избори

Никола Димитров отново повежда листата на „Възраждане“ в област Ямбол за парламентарния вот на 9 юни. Партията ще се яви с пълна листа с осем кандидати за народни представители в 31-ви Многомандатен избирателен район (МИР) на изборите на 9 юни, съобщи той пред журналисти в Националния пресклуб на БТА в Ямбол.

Димитров бе депутат от 31 МИР – Ямбол в 47-ото, 48-ото и 49-ото Народно събрание. Като свой принос за региона в работата си в парламента до момента той отбеляза възстановяването на закритото Гранично полицейско управление в Болярово.

Той открои три основни приоритета в регионален план – довършването на новата сграда на областната болница в Ямбол, опазването на държавната граница и подобряване на републиканската пътна мрежа, която, по думите му, е в крайно лошо състояние. 

„Досега сме обиколили няколко пъти всички населени места в областта. Пак ще ги обиколим, за да кажем какви са нашите политики, какво искаме да постигнем. Ние ще водим позитивна кампания, а някои партии могат да си се плюят, но без наше участие“, каза още Никола Димитров.

Втори в листата е общинският съветник в Ямбол и председател на градската структура на „Възраждане“ Георги Дичев. Той е учител с близо 40-годишен стаж, автор на шест поетични книги, носител на две национални литературни награди. За свой първи приоритет, ако бъде избран, той посочи кардинални промени в образователната система. 

На трето място е Жана Костова – Стойкова – юрист и психолог по образование. Работила е в сферата на образованието, здравеопазването и като ръководител на социални услуги. „Основното нещо, с което бих се занимавала и като народен представител е подобряването на живота на хората по всякакъв начин“, заяви тя

Представени бяха и останалите кандидати и техните приоритети. Ето и останалите имена в листата на „Възраждане“ в 31-ви МИР – Ямбол за парламентарните избори по реда им на подреждане: Таня Тсиолакиду, Анета Испирова, Иван Арнаудов, Ангел Митов, Веселин Костов. 

 

предишна статияНастимир Ананиев: ЦИК обслужва ГЕРБ
следваща статияСпоред Fitch България се развива добре, но не благодарение на служебното правителство