Начало Водещи Не се поддавайте на меланхолията; една от зодиите да се готви за...

Не се поддавайте на меланхолията; една от зодиите да се готви за изненади

817
зодиите

Хороскоп за 30 юли 2019г.

Овен
Нека днешният ден стане изключителен повод за това, да си спомните нечие детство: може Вашето, а може и на Вашата половинка. Идете в училище, запознайте се с учителите и се разходете по шумните училищни коридори. Ще Ви залее вълна от спомени , а след нея и вълна от нежност.

Телец

За Вас започва по-спокоен и рефлексивен период, затова сега е най-подходящото време за приключване с нещата, свързани с публичността. Всички отношения, на които не достига Вашето внимание, трябва да го получат колкото се може по-скоро, тъй като не след дълго ще се наложи да проявявате гъвкавост, за да се потопите в своя вътрешен мир. Нивото на Вашата енергия ще тръгне към спад, затова вечерните разходки и бягане са онова, от което се нуждаете особено много, за да се заредите с енергия отново.

Близнаци

Днес страшно ще Ви се иска, да стнете някой друг, но само не себе си.Много старателно ще имитирате герой от Ваш любим филм или книга. Какво пък – това е похвално решение и даже е полезно за развитие на собствената личност, но не трябва да забравяте, че Вашия любим човек обича именно Вас, а не образа, който по неизвестни причини сте решили да си наложите.

Рак

Днес ще Ви се стори, че всичко, което правите, е безмилостна и безсмислена загуба на време. Само че Вашият любим човек ще е на друго мнение и ще смята, че всичко, направено от Вас е по препоръка на звездите и че личният Ви живот е ориентиран изключително в негова полза.

Лъв

Днес ще се почувствате като квачка, която се суети и се опитва да събере всички пиленца около себе си. Вие, разбира се, не сте кокошка, а и потомството Ви не са пилета, но носите голяма отговорност пред другите хора. Грижата за това, всичко да е наред, е уморителна, но много скоро всичко това ще свърши. А докато се убедите, че заобикалящите знаят, какво се изисква от тях, трябва да се справите и с крайния срок за изпълнение на задачите….

Дева

Добрата новина се заключава в това, че Ви предстои много спокоен и приятен ден. Лошата новина е, че това няма да продължи вечно, и едва ли ще можете да направите много. При условие, че се помирите с неговата непродуктивност, ще можете да се избавите от всяко бреме, което биха Ви стоварили. Дайте си сметка, че днес не би могло да разчитате на какъвто и да било успех. В крайна сметка, това е малка почивка в графика и не би предизвикала особено безпокойство у когото и да било.

Везни

Стремежът към новости и ярки и остри усещания, може да Ви преследват през цялата сутрин, но през деня е вероятно да се сменят от по-прагматично настроение. Ако искате да продължите започнатия вчера вечерта банкет, ставайте по-рано и положете всички усилия, за да може това да стане. През втората половина на деня ще се наложи да се придържате към по-гъвкава, потайна и реалистична тактика. Ако се опитат да Ви въвлекат в интрига, ще можете бързо и умело да се измъкнете. Хората, с които имате работа, може да се окажат красноречиви оратори, но в същото време авантюристи и ненадеждни партньори. Пазете се от сведения от непроверени източници.

Скорпион

През днешния ден ще се засили привързаността Ви към родните места, домът и семейството Ви. При това ще сте склонни да цените своите близки преди всичко за тези черти и качества, по които се отличават от другите хора. Освен това времето не е лошо, за да поканите гости у дома си, да се отдадете на оригинален отдих, гледане на филм, слушане на музика или отдаване на забавни съвместни спомени. Подобно общуване може да укрепи Вашия брачен съюз, независимо дали е официално оформен или не.

Стрелец

С всички мероприятия, свързани с обучение, пътуване, общуване и пропагандиране на някакви идеи, обществена работа, както и с укрепване на личния авторитет, трябва да се заемете през първата половина на денонощието. През това време ще успявате лесно да се справите с всичко и от първи опит. Възможно е от своите инициативи да получите даже повече, отколкото първоначално сте смятали. В края на деня може повече да се засили Вашата несигурност, като не са изключени машинации на конкурентите, също и объркване и измама в бизнес – съюза или брака.

Козирог

Позволете на любопитството да ръководи Вашите решения. Възможно е в крайна сметка да се окажете на много интересно място. Сега нямате ясно избран път, по който трябва да вървите и затова се отърсете от своята привична рутина и тръгнете срещу приключенията. Дори и да имате само един свободен час, посветете го на изследване на нови територии. Това може да бъде даже нов ресторант или магазин. Вижте, какво става в света. Това ще Ви помогне да измислите някои нови идеи, отнасящи се до Вашата работа или до бъдещо пътуване.

Водолей

Прекрасен ден, щедър на ярки впечатления, даващ куп възможности за приятно прекарване на времето. Ще успеете да привлечете вниманието на хора, чиито симпатии отдавна сте си мечтали да завоювате, а е възможно и начало на романтични отношения, които изцяло да променят живота Ви. Лесно и с увлечение харчите пари и рискувате да останете без пукнат грош, ако не се спрете навреме. Ако днес планирате да се занимавате с някаква сериозна задача, от рано се поримирете, че няма да може да доведете нещата до край.

Риби

Престанете да държите в неведние обекта на своята привързаност за чувствата, които изпитвате към него. Ако вече сте успели да му отворите очите за това , че не Ви е безразличен, кажете му го още веднъж: за Вас може и да не е удобно, но на него не му е безразлично. Няма да Ви е толкова трудно.

предишна статияВъзможно е отново да превали
следваща статияАПИ: Ремонтите по магистралите продължават и днес