Овен

През първата половина от деня се погрижете за своето здраве. Отложете спешните здачи и отделете повече внимание на своите близки. Дребните проблеми не са повод да се карате. По- добре насочете своята енергия за по- значими неща. Ако имате усещане, че приближава депресия, не се паникьосвайте, а си организирайте излизане сред хората дискотека, приятелска среща в някое кафе, или каквото там измислите. Постарайте се да се погрижите за своето самочувствие. И се огледайте – човекът, когото търсите, вероятно е някъде наблизо.

Телец

Днес на Вашия любим човек няма да се хареса някое Ваше действие или изказване, което незабавно ще доведе до недоразумения и кавги, инициатор на които ще бъде, разбира се, той. За да не се окажете пострадалата страна , пригответе се да направите множество компромиси.

Близнаци

Между частния живот и външните дейности ще можете да установите приемливо равновесие. Ще се появи шанс да оправите или да смекчите неочакваните противоречия, възникнали в семейството. Бъдете сдържани и дисциплинирани и се откажете от лекомислените и безотговорни позиции. Нека Ви бъдат водещи разума и практическите съображения, а чак след това – безкрайните емоции. Не пренебрегвайте мнението на родителите, а също и съветите на по-старшите по възраст в звениото, в което работите.

Рак

Двойнственият Ви характер през този ден ще Ви подведе – у Вас ще бушуват страсти, които ще започнат да диктуват своите условия. Здравият разум ще бъде този, който ще ги поукроти. Постарайте се по- бързо да си го върнете – участието му при взимането на решения, отнасящи се до вътрешносемейния живот е просто необходимо. Съветът на звездите е, да се постараете да не допускате нервност в семейните си отношения, а се постарайте и повече да почивате.

Лъв

Денят ще се подрежда не много благоприятно. Затова ще попаднете в ситуация, която ще Ви принуди да направите не лек избор. Ще се наложи да решите, какво е най-важно лично за Вас – собствените принципи или интересите на много близък човек. Самата ситуация ще Ви действа угнетяващо, като същевременно ще чувствате, че Ви подтикват именно към това решение, което изглежда най-малко привлекателно. Не би било зле за известно време да останете на саме със себе си – разходете се, почетете или послушайте музика. Тези незатрудняващи занимания ще Ви дадат възможност да „разпуснете” и ще способства пробуждането на интуицията.

Дева

Отлични перспективи се откриват пред Девите , ангажирани с въпроси за кариера и финансово благополучие. Днес навярно те ще имат възможност да намекнат на ръководството, че отдавна са заслужили повишение. А пък бизнесмените ще получат шанс да увеличат печалбата си, така че и те няма да останат обидени. За съжаление в любовта на Девите няма да им върви. Ако през този ден имате неблагоразумието да се влюбите, вълненията, сълзите и недоразуменията ще бъдат практически неизбежни. Ще преживяват и тези, които не за първа година са близки със своята „половинка”: коктейл от ревност, подозрения и неизказани упреци няма да способства за доброто настроение.

Везни

Понякога е по-безопасно да предоставите контрола над Вашите спестявания на някой друг, например на високопоставени хора. А понякога е обратно – най-добре е, да контролирате всичко самостоятелно. Сега е настъпил момент, когато всичко свое е добре да държите при себе си, особено ако пътешествате и може да се случи нещо във всеки момент. Допълнителният багаж няма да създаде толкова много проблеми, както изглежда на пръв поглед.

Скорпион

През този ден ще сте способни на най-истински подвиг, което и даже не сте очаквали от себе си. Впрочем, Вашия любим човек съвсем няма да се учуди от такова поведение: той е знаел, какъв потенциал е заложен у Вас и никога не се е съмнявал. Следващия път обезателно му повярвайте!

Стрелец

През този ден ще Ви се случи нещо много неочаквано: или на главата Ви ще се струпат тълпа роднини от провинцията, или пък ще Ви осени забележителна идея за това, как не би било зле буквално от следващия ден да започнете нещо голямо и сериозно. Но не бързайте да се плашите – изчакайте малко и повода за безпокойство ще премине сам по себе си. Роднините няма да се задържат дълго, а и идеята ще си замине.

Козирог

През този ден ще Ви бъде доста трудно да привлечете вниманието на противоположния пол, дори и да сте стилно облечени и с идеална прическа. Ако пък Вашия външен вид е много екстарвагантен и провокативен, съвсем не може да се надявате на одобрение и внимание…

Водолей

През този ден повече от обичайно ще се нуждаете от подкрепа и непременно ще я получите от хора, които никога преди не са демонстрирали своето добро отношение към Вас. Възможни са подаръци и приятни сюрпризи. Човек, с който сте имали общ бизнес доста отдавна, ще Ви направи много интересно предложение за сътрудничество. Много добре се подреждат и романтичните Ви отношения и да постигете взаимно разбиране с любимия човек съвсем не е трудно. Всички увлечения през този ден ще се окажат доста по-сериозни, отколкото сте могли да си представите.

Риби

Днес ще мислите оригинално и нетривиално. Това ще Ви позволи да взимате бързи и неочаквани решения. А и съвсем не е задължително, те да бъдат правилни! Хубаво би било, ако Вашия любим човек Ви бъде малка „спирачка” и да Ви е критик в полза на здравия разум.

предишна статияМайли Сайръс в домашно лечение след операция на гласните струни
следваща статияСлънчевото време се завръща, но температурите няма да са високи