Начало Хороскоп Неспокойствие и трудности за една от зодиите днес. Голяма изненада от половинката...

Неспокойствие и трудности за една от зодиите днес. Голяма изненада от половинката за друга

1485
зодиак

Овен
Няма никакви съмнения в това, че в кръга на възложените Ви задължения Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обхваща ленност, и когато Ви се иска да се избавите от всички задължения наведнъж. Това е нормално, защото всеки човек от време на време се нуждае от „междучасие”. Просто днес не е такъв ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви резки действия. Свършете всичко, което е неотложно,а след това ще си отдъхнете, както трябва.

Телец
Струва Ви се, че една епоха на промени във Вашия личен живот Ви е пощадила, а друга още и не мисли да започва. Поне за днес е сигурно. Затова ако не искате днес да се побъркате от скука, измислете за себе си и за своя любим човек някакво развлечение. Нека това да бъде дори чупене на някоя и друга стара чаша… а после се разходете до магазина за нови.

Близнаци
Денят ще бъде неспокоен, а това едва ли ще зарадва Близнаците: представителите на знака биха предпочели да го прекарат в обстановка на душевен комфорт, наслаждавайки се на незабързания начин на живот. Сложно ще се подреждат отношенията с представителите на по-възрастното поколение. Разногласията ще стават все по-сериозни, и само най-отстъпчивите представители на знака ще намерят начин за компромис. Неочаквано ще възникне необходимост , да направите корекции в своите ежедневни привички. Бъдете готови и за това, че плановете ще се наложи да промените, по независими от Вас обстоятелства.

Рак
Желанието на вашия партньор през този ден ще бъде, да Ви удиви с нещо, което най-вероятно ще се получи. Само че какво ще бъде това удивление – приятно или не съвсем, за сега остава неизвестно. Всичко ще зависи от конкретната ситуация, и Вашето поведение в този момент.

Лъв
Използвайте своето обаяние по предназначение, и доставете на някого удоволствие от общуването с Вас. Това съвсем не е задължително да стане начало на нов роман. Понякога е достатъчно просто да се поговори.

Дева
Не се страхувайте – не полудявате! Разбира се, може да се вълнувате как ще се развие в бъдеще днешната ситуация, особено ако всичко върви така прекрасно, но не се задълбочавайте в своите преживявания! Дълбоките емоции, които изпитвате, са Ви изпратени от звездите. Ако сегашната ситуация по нищо не прилича на онова, което сте изпитвали преди, отпуснете се. Всичко ще бъде просто отлично.

Везни
Ако днес Ви се приискат любовни приключения, разгледайте своя телефонен указател на мобилния. Само че внимателно, за да не се получи така, че да пропуснете някого! Навярно все ще се намери някой там, на който можете да позвъните и да го поканите на романтична среща. Нали сте на ясно, че това с нищо не трябва да Ви обвързва и не трябва да се чувствате задължени, да го обичате до края на живота си.

Скорпион
От този ден може да сте с „нов живот”. Това ще рече, че е най-подходящото време за решителна крачка: отказване от старите привички и навици. Малките неуспехи съвсем не означават, че трябва да се озлобите на целия свят, а звездите Ви съветват, да насочите всичките свои сили за повишаване на собственото си благосъстояние. Днес вечерта може да се случи някакво необичайно произшествие. Ще Ви бъде много необходима способността Ви навреме да намирате нужните думи за нужните хора.

Стрелец
Денят изобщо не е лош за работа. Ще успеете да се съсредоточите, и точно за това ще постигнете такива резултати, на които недоброжелателите направо ще Ви завидят. Постиженията Ви ще внушават уважение. Не е изключено именно във връзка с това да бъде повдигнат въпрос за Вашето повишаване в длъжност или увеличаване на заплатата. Не би трябвало и да се оплаквате и от лични проблеми. Особено радостен е факта, че близките Ви одобряват всяка Ваша инициатива, и с желание се включват в решаването на ребусите на живота.

Козирог
Това е ден, в който може да приключите с изостанали задачи, причината за което съвсем не е била у Вас. Решенията и идеите Ви са толкова хубави, че едва ли някой няма да се съгласи с тях и няма да ги одобри. Възможно е преодоляване на отдавнашни разногласия с делови партньори, формиране на нови съюзи, самият факт за съществуването на които ще Ви бъде доста от полза и ще е гарант за Вашето благополучие. През втората половина на деня е възможно много интересно запознанство. То едва ли ще изиграе голяма роля в живота Ви, но ще Ви подари куп ярки и приятни впечатления, а също и вдъхновение, което Ви е нужно, за да направите живота си по-добър.

Водолей
Не се страхувате да рискувате в името на това, в което вярвате. Например ако мислите че Вие и някакъв човек има шансове да се окажете свъразни с доста особени чувства, няма да се страхувате, рискувайки се да бъдете в неловка ситуация, да му кажете това. Разбира се, не винаги печелите в казиното на живота, но от време на време Ви се пада джакпота.

Риби
Обърнете внимание на човека, който отдавна е влюбен във Вас. Може би си струва да го дарите не само с вежлива узмивка , но и с нещо повече? Ако той действително заслужава , Вие ще го разберете, а това може да се счита за рожден ден на нова любов.

предишна статияСлънчево време с променлива облачност
следваща статияУникални неща очакват една от зодиите днес. Телефонно обаждане променя живота на друга