Начало Хороскоп Неприятни изненади до обяд за една от зодиите днес. Прекрасен ден за...

Неприятни изненади до обяд за една от зодиите днес. Прекрасен ден за други две

1941
зодиак

Овен
Настроени сте оптимистично, но просто не можете да дочакате случай, за да изпитате съдбата. Затова сега, когато Вселената Ви потупа по рамото и поиска да подскочите, независимо дали изглежда правилно, Вие ще се просто щастливи от този призив и ще бъдете повече от уверени в положителния резултат. Достатъчно дълго сте изпълнявали своите задължения, и защо тогава да не дадете воля на своята войнствена страна, и да не разпуснете, както подобава?…

Телец
Макар че някои свои планове няма да успеете да реализирате, като цяло днешния ден , като цяло, ще бъде успешен. За щастие, ще намирате за себе си нови възможности, и затова ще успеете да постигнете онова, за което другите могат само да мечтаят. Ще се появи възможност да осъществите нещо, което отдавна сте замислили, но е изглеждало неизпълнимо. Ако сте уверени в себе си, ще успеете да решите много лични проблеми. Не се отказвайте от посещение на светски мероприятия, тъй като денят е подходящ за нови запознанства и начало на отношения.

Близнаци
Не е важно, кой ще Ви направи това предложение и колко благонадежден ще изглежда той. Но при всички положения трябва да помните едно: ако това е прекалено хубаво, за да бъде истина, най- вероятно наистина не е. Сега за вас въобще не е трудно да приспите своята бдителност с няколко комплименти, особено ако са от човек, когото харесвате. Ако имате съмнения, помолете за помощ. И не давайте достъп до портфейка си или кредитната си карта, докато не сте напълно сигурни.

Рак
Първата половина на деня ще Ви донесе неприятни изненади, но по-късно характерът на звездното влияние ще се измени рязко, ще се почувствате по-уверени, ще откриете нови възможности и незабавно ще се възползвате от тях. Енергичността и готовността да се дейстава решително, даже когато обстоятелствата изглежда че не предразполагат към това, дават на Раците осезаемо преимущество над конкурентите. Денят ще Ви донесе непрости изпитания от емоционален характер и ще е своеобразен тест за зрелост на чувствата и способността, да се правят компромиси.

Лъв
Върнете се във водовъртежа на събитията и запретвайте ръкави. Ще трябва енергично да се заемете с работа, за да помогнете на останалите. Трябва да станете командир на играта, достоен за възхищение. Дори и да не сте във възторг от перспективите да отложите своята лична работа, ще се наложи да поставите общата цел пред Вашата собствена. В края на краищата всички Ваши жертви ще надделеят над чувството за необходимост, а от това ще придобиете по-голяма увереност в себе си.

Дева
Днес можете забележимо да промените личния си живот към по-добро, благодарение на своето интелектуално ниво, а и наличното си обаяние и усещането за творчески подем. Вероятен е успех в преговори или в работа, в която ще увлечете и околните. Не се страхувайте да мечтаете – колкото по-мащабни ще са задачите, които поставяте пред себе си, толкова по-значителни ще са резултатите. Днес може да реализирате най-необичайните и съкровени свои желания. Освен това денят е много подходящ за големи покупки и придобивки.

Везни
Бъдете изключително внимателни в разговорите! Днес неволно може да издадете чужда тайна или случайно да разпространите информация, която не е предназначена за заобикалящите Ви. Бъдете сдържани и в негативните оценки – заради тях може да се развалят отношенията Ви с влиятелни хора. Добре би се отразили не само на настроението, но и на самочувствието времето, прекарано в усамотение. Поради понижения си жизнен потенциал, днес сте уязвими за негативни влияния. Опитайте, да се изолирате от тях,

Скорпион
Днес е прекрасен ден, за да доведете до край започнати и по някаква причина захвърлени неща. Няма да Ви мързи да се занимавате с детайли или да „изпипвате” дреболии, да оправяте грешки и въобще да довеждате до съвършенство всичко онова, което попадне в ръцете Ви. Истината е, че ако под ръка Ви попаднат хора, Вашия перфекционизъм може и да не им хареса. Разнообразните мероприятия по превъзпитанието и насочването по правия път е по-добре да оставите за момента, когато ще сте по-снизходителни към чуждите слабости.

Стрелец
И днес, както обикновено, имате планина от планове за следващите няколко дни. Ако Ви провърви, всичко ще бъде именно така, както сте го предвиждали, но няма да е съвсем просто. Препроверявайте всяко нещо по няколко пъти. По-добре да прекалите с предохранителните мерки, отколкото да проявите непредпазливост. Не е ли така?

Козирог
Днес е забележителен ден да сложите край на изчерпващите Ви отношения и ще започнете най на края да развивате нови, интересни и перспективни, Ако за Вас това сега не е актуално, можем само да Ви поздравим ,и да Ви пожелаем, да не стои вече този проблем пред Вас.

Водолей
Приключили сте поредния етап от своя път и по-голяма част от борбата е вече зад гърба Ви. Положението ще стане много по- просто, и вече ще имате доста повече свободно време. Може би идеята да го ангажирате с някое хоби или нещо, което отдавна гъделичка любопитството Ви, не е лоша, но и да се върнете към любимите си занимания, които сте били принудени да отложите, също не е зле. В този момент цените времето си повече от когато и да било и изглежда ще го използвате подобаващо.

Риби
Ако днес започнете да се опитвате да постигнете нещо със своя любим човек, не трябва да апелирате към неговата съвест. Дори и съвсем да няма, тя обезателно ще се събуди, а за да скрие този скръбен факт, той ще започне да изкарва яда си на Вас. Наистина ли искате ефекта да бъде такъв?

предишна статияМъгла и облачност през днешния хладен ден
следваща статияАПИ: Вижте къде има ремонти по републиканската мрежа